Skoči na vsebino

RoBoTicS83

staroselci
  • Število vsebin

    204
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od RoBoTicS83

  1. RoBoTicS83

    Killer Instinct

    od danes naprej mozni pre-orderji SEASON 3 Ultra Edition na Xbox live! klik: https://store.xbox.com/en-GB/Xbox-One/DLC/Killer-Instinct-Season-3-Ultra-Edition/c71b9678-12bb-4986-b202-0efeff63da19#gameDetailsSection
  2. RoBoTicS83

    Killer Instinct

    komaj čakam, da izzide Season 3! zgleda fantastično.
  3. poglej na playgame.si, imas par zanimivih in cenovno privlacnih bundlov http://playgame.si/xbox-konzola/xbox-one-igralna-konzola
  4. je kdo morda fan igre Trials Evolution in caka na Backwards compatibility iz XB360 na XB1 ? :)
  5. ima namen kdo nabaviti Deluxe Edition? nikjer namrec ne zasledim, da bi bilo mozno dobiti fizicno kopijo Deluxe edition, edino digitalno. mogoce se motim.
  6. špil zgleda zelo užiten. ga boste nabavili ?
  7. jaz zmeraj vzamem Live Gold narocnino za 12 mesecev na spodnjem linku za 29.99 EUR na leto. dela 100%. http://cardscodes.com/Xbox_Live_12_month_GOLD_Subscription_WORLDWIDE-13.html
  8. kot obljubljeno, Collective Minds Media Hub za XboxOne je doma in priklopljen, dela kot urca. Embalaža je lična, pravtako sam hub.
  9. javim in po možnosti pripopam kako fotografijo. je pa bedno, da ne mores uporabiti hdd disk iz eksternega ohisja... zaradi "zaklenjenih" in zalotanih kontaktov - res so bedni proizvajalci hddjev da delajo nekompatibilne diske za zunanjo/notranjo uporabo.
  10. notri bom dal WD Black, kapacitete 750 GB.
  11. demo je fantastičen, nočna vožnja in vožnja v dežju sta fenomenalna.
  12. dobra novica za MKX navdušence - novi DLC v (bližnji) prihodnosti: "Today Warner Bros. Interactive Entertainment confirmed that NetherRealm Studios is developing new downloadable content (DLC) for Mortal Kombat X, the best-selling game of 2015 to-date according to US NPD.The new content will include four new playable characters, skins and a new environment, all of which will be available in the first half of 2016." Vir
  13. je drago, oz. ni toliko vredno - a kaj boš, če ti gre free space h koncu in zelis ohranit vse stare igre na disku? nimas druge resitve. edino da priklopis usb kabel in zunanji trdi disk, tisto pa zgleda češko, ni tako "built-in" No, vsak po svoje.
  14. ravnokar narocil. interni disk min. 250 GB moras nabaviti se loceno posebej. tako da je taka nadgradnja vredna cca. 100 EUR (odvisno od kapacitete hddja ali SSDja).
  15. 15 eur je tukaj drazja zadeva, drži.
  16. na Amazonu.de imajo trenutno zalogo, po ceni 45 EUR.
  17. ok zdaj je slo. hvala. se pravi narocis iz Kanade, paket pa je odposlan nekje znotraj EU Warehousa al kako?
  18. Bessie, a tebi gre loginat na stran https://www.videogamesplus.ca ? jaz sem si zelel ustvarit racun, ampak v prazno in zaman.
  19. super, hvala ti! kak pa ti je to ratalo, da niso odprli skatle iz Kanade ? nakljucje, al si dal kot Gift al kako ?
  20. Je kdo interesent morda za naročilo tega CollectiveMinds -ovega Media Huba preko Amazon.com ? namreč nikjer drugje v EU nisem zasledil tega artikla, da bi ga bilo možno naročiti. ima mogoce kdo kak link iz EU za ta mediahub? iz Amazon.com s carino in davkom pride na cca. 67 EUR na kos!
  21. na Playgame.si imas zdaj akcijo za XB1 kontroler connect na PC za 49,00 EUR: http://playgame.si/xbox-konzola/xbox-dodatna-oprema/xbox-one-oprema-vse/MICROSOFT-XBOX-ONE-PC-WIRED-CONTROLLER-BLACK
  22. z novim updatom prihaja zastonjski Klassic Ermac Klassic Ermac Klassic Jax Klassic Kung Lao Klassic Quan Chi
  23. ali je komu morda znano glede prednaročila fizične kopije Standard/Deluxe/Ultimate edicije Forze Motorsport 6? govora in infotov je zgolj za digitalno verzijo igre.
  24. Predator gameplay: http://xboxclips.com/Sonicdude20th/a2f86c89-714f-4e80-8ad9-808b689a5644
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.