Skoči na vsebino

Judge

staroselci
  • Število vsebin

    82
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    6

Judge bitje nazadnje osvojilo dan Februar 14 2018

Judge je imel/a največ lajkane vsebine!

Nedavni obiski profila

1 122 ogledov profila

Judge's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

28

Sloves v skupnosti

  1. Judge

    Nintendo Network ID

    Evo po dolgem času sem spet malo začel špilat mariota... Pa še moj ID: Judgementor
  2. Judge

    Anthem

    Še ena malo daljša verzija gameplaya, kjer je tudi del boss fighta Link
  3. Judge

    Anthem

    Mene predstavitev tudi pustila hladnega, kakor celotna EA konferenca... Nisem pa še obupal nad špilom, ima še dosti potenciala.
  4. Upam da to ne postane praksa, saj plačevati naročnino za igre tudi meni ne diši...
  5. Nintendo orje ledino na področju digitalnega gaminga. Resident Evil 7 bo na volju samo preko "clouda".
  6. Evo prešpilal sem story za kar je šlo cca 90ur. Nisem rushal lepo počasi sem delal skoraj vse stranske misije ob main questih. Gre za špil kjer je zgodba bolj postranska stvar, ampak moram rečt da me je pozitivno presenetila. Zgodba nima ravno neke globine ampak je narejena v Japonskem stilu, ko že misliš da bo konec se pojavi nov plot, skratka zadovoljivo za to zvrst igre. Proti koncu sem tudi nafarmal malo boljši gear in orožje, ki je prav prišlo za zadnjih par misij. Zdaj pa end game ki se večinoma vrti okrog čim boljšega builda, skratka farmanje monsterjev za materiale in geme ki jih lahko po želji vtakneš v armor ki ima za to namenjen slot. Pa še full orožij mam za sprobat oz. spimpat, saj sem čez story uporabljal večinoma lok. Tako da če ti rata dolgcajt malo orožje zamenjaš in imaš čisto drug gameplay, saj so komboti kar zahtevni.
  7. Sem naredil en squad v igri "Hunter Society", če se bi želel kdo pridružit naj me kontaktira (nekaj se nas je že nabralo). Moj PSN je Judgementor
  8. Jaz sem solo par začetnih monsterjev naredil brez večjih težav. Če se ti zdi pa pretežko se pa še malo opremiš prej z boljšim armorjem in upgrejdaš orožje. Imaš pa vedno na izbiro SOS raketo pa folk uleti in ti pomaga.
  9. Saj Dark souls igre so pa ja dobre Sama mehanika je podobna, je pa lažje kot soulsi če te to skrbi.
  10. Moraš pazit kaj delaš, če brezglavo navališ na monsterja te hitro ubije (nekateri napadi te celo oneshotajo). Malo je podobna Dark souls igram, kjer je dosti rolanja in healanja. Težavnost v coopu se poveča (monsterji imajo več healtha). Je pa časa dovolj tako da se da vse naredit z malo potrpljenja.
  11. Capcom je odposlal že 5 milijonov kopij igre v treh dneh klik.
  12. Vsak player ima svoj guild card kjer se med drugim tudi beleži katere pošasti si ubil. Guild card lahko tudi deliš z drugimi playerji.
  13. V začetnih lovih komunikacija niti ni obvezna, bolj paziš da te monster ne ubije. Imaš pa možnost chata, ki bo pomoje bolj prav prišel pri težjih monsterjih oz. časovno omejenih misijah.
  14. Po preigranih 15 urah lahko rečem da je špil eden izmed boljših RPGjev do sedaj. Igra te lepo počasi vodi skozi različne tutoriale ki se odpirajo med potekom igre. Začneš z pobijanjem malih pošasti in postopoma prideš do večjih bolj zahtevnih lovov. Igraš vedno online (če ni težav s PSNjem kot so bile ta vikend), tako da če se ti zdi monster pretežak ali pa bi rad malo coop akcije, lahko ustreliš SOS raketo in se ti pridružijo ostali hunterji (max.3) in ti pomagajo pri lovu. Ko sem ustrelil raketo so se skoraj instantno pridružili še trije pomagači, kar naredi lov še bolj zabaven. Poleg glavnih misij imaš na razpolago še cel kup stranskih misij ki se kar ne nehajo pojavljati. V social hubu ki je na ladji, imaš tudi možnost igranja aren, kjer se šteje kdo hitreje ubije določenega monsterja. Armor in orožja si večinoma craftaš in nadgrajuješ, materiale pa dobiš od monsterjev ki si jih pobil oziroma iz okolja, kjer je malo morje stvari za pobirat. Glede end game vsebine pa še napišem ko se zlevelam, je pa Capcom že začel objavljati zastonj online evente ki so časovno omejeni...
  15. Opisi so zunaj, Capcom očitno ni razočaral... The VG247 Review – “a barnstorming series best” The Sixth Axis – 10/10 The Telegraph – 5/5 US Gamer – 5/5 Famitsu – 39/40 IGN – 9.5 GameInformer – 9.5 Hardcore Gamer – 4.5/5 Hobby Consolas – 95/100 Eurogamer – Essential RPG Site – 9/10 Destructoid – 9/10 Gaming Bolt – 9/10 Metro – 9/10 Gaming Nexus – 9.5 PlayStation Lifestyle – 9.5 PlayStation Universe – 9/10 Metro – 9/10 God is a Geek – 8.5/10 Spaziogames – 8.5/10 Xbox Achievements – 8/10 Push Square – 8/10 GameSpot – 8
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.