Jump to content
 • Sony has trademarked the PS6-10
 • THE PLAYSTATION 4 IS NOW THE SECOND BEST-SELLING CONSOLE OF ALL TIME
 • BIOWARE CONFIRMS IT’S ‘DEFINITELY NOT DONE’ WITH MASS EFFECT GAMES
 • CD Projekt RED further condemns concept of microtransactions
 • The Outer Worlds will have enhancements on the Xbox One X but not the PS4 Pro
 • The Best Free MS-DOS Games Now Available From the Internet Archive
 • The Outer Worlds' Day One Patch is as Big as the Game

2kwik4ya

legendary users
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About 2kwik4ya

 • Rank
  brusi nože in meče.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 2kwik4ya

  [PS2] Vprašanje

  Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal in upam da dobim kakšen odgovor :crossfingers: Imam ps2 slim in so se mi zlomila vratca za memory card 2. Vratca so ostala v konzoli (nekako se držijo, toda ne morem jih potegnit ven). Ali se da kako sneti zgornji del ohišja ter kako bi to popravil?
 2. 2kwik4ya

  [PS2] PStwo online

  Imam eno težavo. poizkušal sem povezati PSTwo na internet. To sem naredil direktno iz modema v ps2. S pomočjo ps2 network diska sem nastavil vse potrebne IP, DNS naslove itd... Ko sem preizkusil, če povezava dela, mi je vseh 5 kvadratkov svetilo zeleno (naj bi povezava delala). Problem se pojavi, ko se hočem povezati na Central station. Napišemi mi to: Central station cannot be contacted. Chek your settings and retry. [ ref. SCC]. Kako odpravim to napako? Probal sem se povezati direktno preko igre, vendar mi napiše da je povezava s strežnikom prekinjena oz. se ni mogoče povezati. Zaželjeni so vsakršni nasveti. Lp
 3. Napiše mi to: Probal sem instalirat windowse na 3 razlicna diska, zamenjal sem graficno, probal sem instlirat z drugim CDom, toda vedno se mi pokaže ta modri zaslon.
 4. Hvala za odgovor Imam pa še eno vprašanje in da ne odpiram nove teme, bom kar tukaj vprašal. Kolega me je prosil, naj mu namestim na novo windowse, toda med instalacijo se pri cca 70% prikaže modri zaslon! CD je originalen in delujoč, saj sem tudi sebi pred kratkim naložil windowse. Ali je problem do trdega diska? Kako bi napako odpravil ?
 5. Zanima ma, kakšna je razlika med tema dvema načinoma. Kakšna je poraba energije, katera porabi več oz. če jo sploh kaj porabi, glede na to, da se trdi diski in ostalo povsem ugasnejo. LP
 6. http://24ur.com/novice/it/ste-zboleli-za-playstation-hidradentitisom-dlani.html Specifična drža in prekomerno pritiskanje tipk na upravljalcu igralne konzole oziroma igralnem ploščku lahko namreč po navedbah strokovnjakov privede do kožne bolezni, ki se kaže v obliki vozlov ter oteklin na rokah in prstih igralcev. Kaj so to vozlji na prstih ??? Kaj menite o tem članku?
 7. Kaj res noben ne ve, v čem je problem? Igrali smo tudi PES6 in se pojavlja ista napaka, kontroler ni zaznan. Mogoče je problem v kontrolerju, ker ni originalen dualshock, ampak je od Logitecha. Ko igram sam s tem kontrolerjem je vse vredu, napaka se pokaže samo ko igrava dva, en proti drugemu.
 8. Imam en problem, ko igrava s prijateljem Fifo 08 na ps2, nama med igro non-stop javlja napako, da kontroler ni zaznan. Ko igram sam, te napake ni. En kontroler imam originalen Dualshock, drugi je pa od ps1. Mislil sm da je zaradi tega, toda tudi ko sam igram s kontrolerjem od ps1 vse deluje lepo in prav. Probal sem tudi zamenjati kontrolerje iz enega porta v drugega in obratno, toda napaka se še vedno pojavlja. Ali je mogoče, da so porti v ps2 preveč zaprašeni in kako bi jih očistil? Prosim za čim prejšni odgovor, ker me to psihira :annoyed:
 9. 2kwik4ya

  [PS2] GT4 CD

  Imam en problem. CD od Gran Turisma je kar pošteno spraskan, vendar mi je delal čisto lepo vse do večeraj. Lahko pridem v igro in lahko tudi vozim po izbrani progi, vendar se problem pojavi ko zapustim progo in se hočem vrniti v glavni meni (pokaže se mi tisti znak za "loadanje", vendar sveti rdeče. Z laserjem ni nič narobe, kajti vse drugi igre delajo. S čim bi lahko probal očistiti CD? EDIT: Kakšno je vaše mnenje glede čiščenja CD-jev z zobno pasto? Videl sem dosti posnetkov na internetu in kot kaže, je "folku" to delovalo. Vem, da ne smem vrjeti vsemu kar vidim na netu, toda če ne bom našel kakšne pametne rešitve, bom probal to, prden kupim nov CD. Hvala za odgovore LP
 10. Odnesi jajce na reklamacijo
 11. Ta controller je super. Res je, da je nekoliko manjši, toda ko se na njega navadiš je pa super, pa še cena ni visoka v primerjavi z Dualshockom (14€ vs 40€). Res zgleda nekoliko preveč plastično in nekvalitetno, vendar to ni res.
 12. Bom probal to v San Andreasu v kakšni telovadnici na kakšnem kolesu, kjer tudi moraš pritiskati na polno recimo tipko X pa poročam, če je tvoja razlaga resnična EDIT: Sem probal in moram reči, da je to to. Če aktiviraš turbo recimo pri tipki X, ti ni potrebno "klofat" po tipki ampak samo držiš.
 13. Lastim si kontroler od Logitecha, ker mi je dualshock popolnoma uničen (zaradi PES-a). Na tem kontrolerju od Logitecha je en gumb TURBO. Ali kdo ve zakaj je ta gumb oz. zakaj se uporoblja?
 14. 2kwik4ya

  Ugani film!

  A je nemški film?
 15. 2kwik4ya

  [PS2] Nhl 08

  Da ne bom odpiral nove teme, bom kar tukaj nekaj vprašal v zvezi z NHL08. Ko igram igro, mi vsake toliko časa igra zamrzne. To mi gre počasi na živce in me zanima, ali mislite da je kaj narobe s CD-om? Na CD-u ni nevem koliko prask, samo par manjših. Drugi CD-i, ki imajo veliko več prask, z njimi nimam nobenih težav, prav tako pa mislim, da z mojim ps2 tudi ni nič narobe, saj druge igre delajo lepo. Ali ima še kdo kakšne podobe težave s čim takšnim? S čim mi svetujete, da naj očistim CD. Igra je seveda original ! LP
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.