Skoči na vsebino

God_and_King

staroselci
  • Število vsebin

    5
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

God_and_King's Achievements

Težavnost

Težavnost (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Jaz sem imel isto težavo. Jaz sem takrat uporabil tisto foro s fenom in hladilno pasto (video lahko najdeš na youtube - išči pod YLOD ps3 fixed ali pa nekaj podobnega), nakar je ps3 delal nekaj časa (za kratko obdobje). Dejansko se je tvojemu ps3-ju izteklo življensko obdobje. Rešitve ni, razen to, da probaš še to foro s fenom, vendar tudi če ti bo uspelo, bo to zgolj preložilo ''smrt'' konzole za kakih 14 dni do 1 mesca, nato pa se bo pojavila ista težava.
  2. Slovenski ps+ z enoletno naročnino lahko kupiš tudi v big bangu...Je pa res, da je dražje (mislim, da celo 60 EUR) in se ne splača. Jaz uporabljam slovenski račun, ker drugače ni možno kupovati z Viso. Prav tako nimaš z UK računom nobene prednosti, ker so cene praktično iste...Če že, potem ti priporočam US račun, vendar vedi, da boš moral potem kupovati te predplačniške psn kartice (z Viso ne bo šlo), če hočeš na ps store kupovati (bistveno cenejše) izdelke.
  3. Pa se ti zdi vredno ukvarjati se z vsem tem samo zaradi barve konzole? Ne vem no, jaz ne bi hodil nekam v avstrijo samo zato, da bi dobil belo konzolo. Navsezadnje že zaradi garancije...Kakorkoli že, po moje bo big bang imel ta bundle.
  4. Jaz sem nekaj časa imel ps4 v malenkost bolj zaprtem prostoru, kjer ni bilo dovolj lufta in se je kar fajn zagrel. Zdaj, ko je pretočnost zraka ok pa dela vse brez problemov. Logično je, da se nekoliko segreje, če dolgo igraš, ampak glasen pa ni nikoli. Se pa spomnim, da je moj fat ps3 bil tako glasen, da me je kar minilo do igranja včasih...
  5. Pozdravljeni, sem nov tukaj. Bil bi vesel, če me dodate (psn: SLO_muffin), da odigramo kakšno partijo bf4.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.