Skoči na vsebino

exium

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

exium's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. seprav kupiš en ps4 zlovdaš za 500gb igr dol pa jih kupš.......daš deactivate, ga ne štekaš več na net, in spet ponovi vajo....tko bi lahko nafilov velik konzol z enmu accountom al kako?
  2. Eno vprašanje.....če imaš naprimer vse igre digitalno kupljene na ps4....pa da se ti slučajno pokvari ps4 naprimer da ti ga strela poči pa ga celga skur....a potem se na novem ps4 samo spet prijaviš z svojim PSN-jom in vse lahko stegneš spet dol? neki sm bral da morš prejšno napravo deaktivirat prej....ja neki se da prek internetne strani, sam a to pomen da bi lahko teoretično downloadal špile na kokrkol konzol, mjbi jih sam na net nebi smel priklaplat al kako to gre? Al pa če čez par let kupš naprimer ''extra slim'' verzjo.....res ni mi jasno kak je s temi psn accounti. Kako oni vejo da je deaktiviran oziroma ka pa če konzole sploh nemoreš pržgat več?
  3. exium

    Destiny

    This token code is not in a valid format.
  4. exium

    Destiny

    Ma še gdo kkšno kodo za beto? Jo lahko smle pošle clovek.zver@gmail.com tnx! vrnem nazaj za kej drugega gdaj!
  5. exium

    Destiny

    a bi gdo dal tole kodo za beto da vidm če mi bo ql predn kupim?....k teli pre-orderji so mi vedno sumljivi
  6. ps4 je na odprtem na marmorni plošči horizontalno...več kot dovolj lufta ima...sj men je sam fora d vem a je to navadn al ni da je na cajte tok glasen...nwm a pr vm je čist tih k igrate...sj pravm najbolj je glasn pr killzone kampaniji, multiplayer je ql
  7. Yo! Jest mam eno vprašanje. Kok se vam zdi glasen ps4 , mislm koliko glasen in gdaj je normalno? Moj k je v meniju je popolnoma tih al pa psn-storu. K igram kkšn špil kt je trine 2 je tud tih, sam k pa igraš Killzone je pa to čist druga zgodba, vsaj pri kampaniji, sm mel občasno občutk da bomo vzleteli zarad ventilatorja,ampak pa pol spet pade na tišjo raven. Sm opazu da k igram multiplayer se vedno k se naloži nova mapa pri multiplayerju zažene ventilator na ful, pol po eni minuti 2 pa je spet normalno. Pri MGS GZ sm vidu d se ventilatorji spet zaženejo na polno, in pol k začneš igrt gre spet na normaln, ampak se občasno sm in tja zažene spet bol. Zdej kok glasno je to k je.....glasnejš k moj PC, oziroma tko d je malo moteče in d bi mogu met TV bol naglas. Zanima me zdej a je to čist OK al nej ga vrnem ker kupu sm ga en teden nazaj.....bom pa kupu slušalke č je tko aja pa še to.....če ga vrnem kva morm vse narest? vse zbrisat al kako?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.