Skoči na vsebino

Gumpek

staroselci
  • Število vsebin

    6
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Gumpek's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Gumpek

    Nakup Xbox One konzole

    Aha pol bom še premislil glede kinecta. Odvisno kolko bodo stali bundli s kako igrco. Hvala za vse odgovore.
  2. Gumpek

    Nakup Xbox One konzole

    Ja se zavedam tega. Pač na amazonu je trenutno akcija. Bom jim napisal email kam je treba to poslat za garancijo pa, če ni prevelika komplikacija potem bom tam vzel. Aja noben mi še ni povedal, če je Kinect uporaben ali ne? Da vem če se splača ga vzet ali mi bo pol samo prah nabiral.
  3. Gumpek

    Nakup Xbox One konzole

    Aha sej za netflix sem se že s proxyji ubadal samo tak ni važno (naš netflix je partis.si ) Pa ti na xboxu tudi pokaže programe in kaj je trenutno na tvju tak kot one škatle, ko dobiš od Telemacha ipd.? Sej se mi zdi, da ni to tak uporabno bom mel še naprej tv posebej. Drugače pa mi lahko prosim nekdo pove, če se splača vzeti tudi Kinect? Če ga ima kdo ga sploh uporabljaš ali samo prah nabira?
  4. Gumpek

    Nakup Xbox One konzole

    Hvala za odgovor Sem doma iz MB in če se zapeljem v Graz po xboxa je to 45 min vožnje tak da ni panike zaradi garancije. Drugače pa sem videl, da majo na Amazonu ta teden xbox plus še en kontroler zraven gratis zato tam gledam. Sej drugače pa se xboxa direkt pošlje na Microsoft za garancijo ali neseš tja kjer si kupil. Pri starem 360 so mi rekli, da pokličeš na MS pa potem se tam zmeniš. Samo je problem, ker Slo ni podprta država... Pač za nakup bom videl kje drugače pa hvala bogu delajo vsi accounti po celem svetu, da se ne rabiš še s tem zajebavat Kaj pa je s kakimi streaming servisi (netflix ipd.) To pa potem gleda regijo? Aja kak pa zgleda, če priključiš še tv na xbox? Je to pri nas sploh uporabno?
  5. Zdravo. Jaz mam namen kupit XBOX ONE in sicer ali v Avstriji ali pa preko nemškega Amazona (odvisno od ponudbe). Zdaj pa me zanima, če ma kdo kake izkušnje s tem? Pol pa me še zanima kak je s xbox live računom? Sem mel neki stari račun od 360, ki ga nisem nikoli uporabljal pa sem videl, da moraš plačat, če hočeš spremeniti gamertag. Tak da bom rajši novega naredil. Zdaj pa katero državo izbrat? Sem prebral nekaj, da izbirate UK. Kaj potem so cene v £ (funtih)? Kaj pa, če izbereš Avstrijo za državo je potem vse v nemškem jeziku ali gre tudi angleško? Znam nemško samo bi rajši mel angleško. In kak je s nakupi iger ipd. komplicira zaradi druge regije kot izbrano xbox store? In kaj kupljeni 3 ali 12 mesečni xbox live gold paketi delajo tudi v drugi državi kot državi nakupa? Na kratko, če mam v Aut ali Nem kupljen XBOX ONE in narejen Aut xbox live account mi bo potem v Slo delalo vse, če kupujem XBL gold v Aut ali preko Nem Amazona? Sej Nem igre imajo tudi originalni Angleški jezik zraven ne? In potem me še zanima, če ima kdo EA Access? Sem videl, da se splača, če je eno leto 30€ pa samo BF4 stane več kot to in podprta država je tudi Aut. In kaj mogoče tukaj zajebavajo, ker nisi v tapravi državi? Hvala za odgovor
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.