Skoči na vsebino

medenko1975

legenda
 • Število vsebin

  1 109
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  20

medenko1975 je nazadnje zmagal dne, November 9

medenko1975 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

119 poznavalec

Več o medenko1975

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Kranj

Gamertags

 • XBOX Live
  0123
 • PSN ID
  medenko1975
 • Wii Friend ID
  0123
 • Steam ID
  kmetek123

Nedavni obiski profila

1 400 ogledov profila
 1. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  zelo ugodne cene v €. https://www.zavvi.com/offers/flash-deals/games.list?widget_id=203294&facetFilters=en_platform_content:Playstation+4
 2. Kako bi povečali prodajo?

  glej, ne gre drugače, ne gre, jebat ga. pač tako je.
 3. Kako bi povečali prodajo?

  že mimo, lahko zaprete. sem vedel, da boste s takimi xbox 1 ala 400, ko je potem prodaja v minus. xox lahko damo po 500€, če mi zrihtate nekaj kupcev? 500€ je pa že 10€ na pika kartici...... "In če se ne motim prodaja Mercator isto tehnično robo kot Big Bang po istih cenah. Zakaj bi torej šel in kupil izdelek v Mercatorju? Rešujejo jih le boni s popusti, ki nato lahko prevesijo vago v njihovo korist." - true dat, ampak delaš meni buznis in pa še vedno stisnem rabat pridite že 1x k meni no.
 4. PlayStation Experience (PSX) 2017

  greg bo zginil, da bo imeli mir pred njim
 5. Kako bi povečali prodajo?

  Center Tehnike Mercator - Maxi Ambient specifično. Je kdo bil kdaj pri meni? Brez heca prosim, samo konkrentni nasveti prosim.
 6. Shadow of the Colossus

  Tole pa zgleda zelo obetavno za cca 30€.
 7. PlayStation Experience (PSX) 2017

  "Well, I think we continue along our path... putting my Worldwide Studios hat on, I think in Worldwide Studios, we have a lot of energy, a lot of devotion, a lot of love around storytelling, around narrative. You know, some people call it single player gaming, we do have most of our eggs in that basket: Because, that's the thing we do well... and I don't want to go to those teams and tell them "I read in a magazine that there's something called games as a service, make me one of those!". I don't want to be that guy. So, that's what we do. We do Horizon, we do God Of War, we do Detroit, Uncharted, The Last Of Us. These are things we're gonna continue to lean into very strong. So I see our content story continuing to play out that way."
 8. Metro Exodus

  tole je must buy.
 9. Ej, clovk se vprasa kje si bil zadnjih 10 dni? Skofja Loka, Medvode, Kocevje, Trojane? Hm nobene slike....,

 10. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  da, 20€ ptt.
 11. Star Wars Battlefront 2

  Zakaj bi jo imel, ko je bilo z neba jasno, da bo EA nekaj slabega naredila....kot, da so svetniki?
 12. Star Wars Battlefront 2

  Igra je sorry, fail, predvsem požrešnost EA in njihov način molzenja.
 13. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  https://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4HW266-ps4-pro-1tb-console

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×