Skoči na vsebino

Deflorator75

staroselci
  • Število vsebin

    28
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Deflorator75's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. Se strinjam. Igro vozim na PC z volanom in na PS4 s ploščkom. Feeling z volanom je bomba, vendar treba omenit da se z malo vaje da postavljati dobre cajte tudi s ploščkom. Fora je samo v tem da moraš biti zelo nežen ter pozoren s tipkama za gas in bremzo.
  2. Jaz sem kupil del 1 digitalno. Moja ocena pozitivna. Sicer kampanja ne preveč dolga ampak kvalitetna in te drži da bi igral še in še. Potem pa je tu še Raid Mode ki ti ponudi še ogromno extra igralnih ur v klasičnem arkadnem stilu. Baje pa sledi še co-op varianta ampak ne vem točno kdaj. Prav lepo je po dolgem napornem dnevu počistiti par zombijev:) 2 del je že zunaj tako da nakup sledi.
  3. Deflorator75

    Sunset Overdrive

    Igra je odlična. Nekaj svežega na sceni, humor je ok. Igralnost je odlična. Igra je po mojem mnenju dosegla to kar je namen videoiger. Non-stop adrenalin in zabava. Moja ocena 9/10. Po mojem mnenju zelo podcenjena igra in zasluži naslov Xbox exkluzive na celi črti.
  4. Igram na Xbonu in rabim družbo za raide in heroic strike. Če je kdo zainteresiran naj me doda: RealCrescent398
  5. Deflorator75

    EA Access

    Po mojem mnenju ne. Igra bo preveč nova in vroča, da bi jo dali zastonj v EA paketu. Isto kot z Dragon Age. Bo pa za njo sigurno 10% popusta.
  6. Odlično. Pa sej še 5-ke nisem dobro obrnil pa bo že 6-ka zunaj:) Turn 10 zgleda ne pozna počitnic.
  7. Prilezel sem do lvl 25. Sedaj pa se mi je vse skupaj začelo dozdevati zelo repetitivno itd. Pohvale vsem fanatikom ki vztrajajo in grindajo do lvl 32. Nekako sem se naveličal že stotoč razstreliti Sepiks Prima samo zato da bi dobil malo boljši šmajser:) Drugače pa je igra super.
  8. Deflorator75

    Halo 5: Guardians

    Torej moj povzetek po testiranju bete je zelo pozitiven. Igra teče kot bi mazal puter na kruh. Gameplay je dinamičen in te potegne notr. Zdaj je samo še vprašanje kakšen bo single player in zgodba ampak mislim da tudi tukaj ne bo večjih težav. Po mojem mnenju lahko pričakujemo kvaliteten izdelek. Dam tudi pohvale firmi 343, ki je sicer pri Master Chief Collectionu na začetku imela težave z matchmakingom, vendar se stvar konstantno izbojšuje z rednimi popravki.
  9. Deflorator75

    Halo 5: Guardians

    Jep. Včeraj sprobal in mi je všeč. Igraš 2 mapi ki sta na voljo. Klasičen trade mark Halo multiplayer. Dinamično, zabavno itd. Grafično dobro narejene mape in super gameplay. Zgleda da bo stvar odlična.
  10. Moj gamertag: RealCrescent398
  11. Pošteno. Čeprav treba rečt da so stvar že kar solidno porihtali tako da vsaj meni matchmaking deluje tako kot mora. Pa še 29.12 se odpre HALO5 MP Beta tako da bo med prazniki Halo kar aktualen.
  12. Zunaj je nov DLC za Forzo. Bo treba kupit zgleda:) http://www.gamespot.com/articles/forza-horizon-2-dlc-adds-extreme-weather-five-new-/1100-6424256/
  13. Deflorator75

    EA Access

    Kaj je Dragon Age free v EA Access paketu?
  14. Resno razmišljam o nakupu igre. Probal sem trial verzijo na Xone in zelo se mi je dopadla. Odličen občutek streljanja z orožjem kjer skoraj dobesedno čutiš silo od šibrovke kako vseka. Vem pa da sem malo pozen in folk je že orngi nabildan. Vendar vidim da še veliko ljudi igra in igra se je zelo dobro prijela.
  15. Ja glih to je problem. Mam svoj Mastercard notr. Bi me nahitrco opeljušil lahko:)
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.