Skoči na vsebino

conali

legenda
 • Število vsebin

  437
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  21

conali je nazadnje zmagal dne, September 19

conali je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

170 poznavalec

Več o conali

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Zemlja

Gamertags

 • PSN ID
  Conali984

Nedavni obiski profila

628 ogledov profila
 1. Ugani film!

  Pa da ne bomo čakal Bartale, ker sem tak samozavesten...podajam en easy quote za uganit "A census taker once tried to test me. I ate his liver with some fava beans and a nice Chianti."
 2. Warframe

  A en post spodaj ni dovolj dober?
 3. Ugani serijo/nadaljevanko

  @medenko1975 na vrsti si
 4. Ugani film!

  Ce noben drug noce odgovort Dodgeball: A True Underdog Story
 5. Destiny 2

  Simplygames ima vikend akcijo, 32GBP + postnina, pride te vse skupaj okol 40e dostavljeno, ze smer z preorder orozjem prilozenum. Nekam grejo cene ze dol Link: http://www.simplygames.com/search?keywords=destiny 2
 6. filmi in napovedniki

  a tko?
 7. Battlefield 1

  Ce kdo se nima..se mu zdaj splača kupiti revolution paket, v akciji za 35e ( Base game + Premuim ) Samo premium v "akciji" za 30e Zgornje za PS4 podatki
 8. filmi in napovedniki

  Lahko tudi kaj več gole kože ga reši
 9. Vaša igro sobica !!!

  Vtičnica vna kavču ali pa ob, to je pri meni neprecenljivo, da lepo filam kontrolerje na kavču med igro. Kakšen podalšek do kavča za kake slušalke, če imaš na USB ali kaj drugega, da ne vlečeš po sred sobe ko rabiš.
 10. Vaša igro sobica !!!

  Wc
 11. "Teasing" neprebranih tem zaprtega oddelka :P

  Spet nas teasate
 12. Destiny 2

  V d1 je bil level 40 ful hitr, sem spravu en char do tam v parih dneh, enga.z boostom enga pa iz 20-40

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×