Jump to content

Gandalf

legendary users
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About Gandalf

 • Rank
  izmika gobice Mariu iz košare.
 1. Wii MotionPlus dejansko deluje... http://wii.ign.com/articles/890/890299p1.html
 2. Eh... Ni to več pravi E3. Praktično ni noben nič pametnega najavil. Saj so rekli, da razvijalci Maria in Zelde delajo na igrah... V odzadju se premika, pač pokažejo nam ne
 3. In še moja koda... Marko: 2191-7739-0863
 4. Jaz pripopam mojo kodo zvečer gor... Pol pa bomo vidli kolko so vredne 16 letne izkušnje z Mario Kartom... :rockbrow:
 5. Hehe! Mene je isto doletelo... :red:
 6. Heh. Vsem lastnikom Wii-ja kajpak obvezen nakup. Ni kaj za srbet.
 7. Ob 17:58 sem v Mullerju v MB zagrabil enega izmed približno desetih sveže izpakiranih Mariotov... Prodajalka mi ga je z nasmeškom v smislu "tele mamino se bo z Mariotom igral" podala direkt v roke. Prvi vtis? Igralnost trga gate. Ideja z gravitacijo je zmagala... No... tak da vete. Mario je!
 8. Jaooo! Jaz pa še zdaj igre nisem dobil. Mam tisto BB kartico z nalepkami in sem hotel 20 evrov popusta vnovčiti za Metroida, pa ga hajbani še zdaj nimajo! Miler pa je zgleda že razprodal med tem časom... je kdo povprašal, če bo Galaxy v petek pri nas?
 9. Jap! Mene tud situacija malo spominja še na čase SNES-a, ko je blo tolk must have naslovov, da si se enostavno moral odločit...
 10. Ko vtakneš GC špil v Wii se ta spremeni v Gamecube. Dobesedno.... Vse laufa.
 11. Gandalf

  3.0E

  Baje je na poti ustrezna posodobitev Opere...pol pa bo!
 12. Gandalf

  Super Smash Bros. Brawl

  Nihče od odgovornih ni rekel da ne bo online... res pa je, da tud nihče izmed njih ni rekel, da bo. Glede na to, kakšno podobo dobiva špil, me malce skrbi, da bo online način nastradal. Vse namreč zgleda spolirano v nulo in izdelano z veliko domišljije in ljubezni do detajla. Sobe, karakterji, itemi... vse je že skor nekaj lig nad predhodnikom. Danes so objavili še obsežen enoigralski način za nameček... Držimo pesti, da bo našel svoj prostor tudi online mode.
 13. Idi v Avstrijo. To je to...
 14. In to s stilom... :thumbup: Drgač pa... Rosetta praviš? Naj gre za ljubezenski trikotnik, kjer se Peach sprevrže v hladnokrvno morilko... :ihih:
 15. Najnovejša Mariova avantura - in po zadnjih opisih in vtisih prav mogoče, da najboljša do sedaj. Najnovejši (E3 '07) trailer Stardust Galaxy predstavitev [HD] Mario čebelček ---------------------------------------------------------------------------------- Bom postal tu, preden Anduril in Dr. Miha ne uredita uradnih tem, za najbolj pričakovane špile... Novi scani iz Super Mario Galaxy so prvič razkrili princeso Peach. Ne bi postal, ako me ne bi navdušil sij njene "prenovljene" lepote. http://www.freeimagehost.eu/image/9aec87600963 Ravnokar sem dobil potrebno motivacijo, da jo znova rešim.
×
×
 • Create New...