Skoči na vsebino

iCharlie

staroselci
  • Število vsebin

    11
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

iCharlie's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

  1. V bistvu bi najraje slisal “kupi pulse 3D” 😄 100eur pa mam mir. Astro se verjetno kul, samo so mi grde, Audeze pravtako. najbolj so mi vsec arctis wireless pro, minus je samo cena in pa, da niso ravno najnovejsi model. Mogoce kdo, ki jih ima lahko napise kaj o vhodih. Zanima me ce je mozno povezat: usb za ps5 optiko za receiver (za gledat filme) klasicen 3.5 vhod za PC (glasba)
  2. Kere slusalke bi kupili za PS5: Sony pulse 3D Arctis wireless pro Arctis 7P Logitech G Pro X wireless lahko tudi kaj tretjega 🙂
  3. Sem si kupil VR očala in GT Sport. Pa vidim, da je slika v očalih klasična. Ko premikam glavo, izgleda kot, da bi gledal od levega proti desnemu robu zaslona. Pri Until down recimo, je slika dejansko globinska in tudi ko premikaš glavo izgleda, kot da bi se premikal po prostoru. Se da to nastavit tudi v GT Sport? Edit: Sem pogruntal, skoda da dela samo v arcade modu,.. Kaj pa drive club VR? Je tam kaj boljše?
  4. iCharlie

    SNES upscaling

    Dobil av2hdmi, zadeva dela povsem OK brez laga. Zelo zadovoljen za ta denar
  5. Sem dobil danes kodo na email. Na mojo srečo dela tudi brez PS+ Zdaj sem igral kakšno uro, zelo všečno. sigurno kupim ko pride ven.
  6. Predvidevam, da kljub temu, da je beta potrebuješ PS+, da lahko igraš? Še nikoli nisem igral multiplayer preko PS4, tako da ne zamerit n00bovsko vprašanje.
  7. Malo prej sem videl na TV, da naj bi imel jutri 16.9. bigbang akcijo v spletni trgovini PS4 za 299eur. Nisem pa bil pozoren, če so kakšni posebni pogoji nakupa,.
  8. iCharlie

    SNES upscaling

    Uf konkretna cena Bom reskiral 10€ in naročil av2hdmi poročam o rezultatu.
  9. iCharlie

    SNES upscaling

    Živjo, Iz omare sem potegnil legendarni SNES. Priklopil sem ga na Samsung LED TV, čisto navaden FullHD preko scarta. Zadeva deluje OK, problem pa se pojavi, če ga priklopim na Philips 4k TV preko scarta, slike enostavno ni. Predvidevam, da ne zna narediti upscalinga iz 240p (mimogrede, PS1 na tem TV deluje OK). Katero napravo mi priporčate za upscaling? Gledal sem adapter AV2HDMI, vendar me je ta video odvrnil od nakupa.
  10. Hvala, si imel prav. Danes so že znižane cene.
  11. Najprej en lep pozdrav vsem skupaj, sem nov na forumu. Zanima pa me kako prideš do teh znižanih cen ki objavljene zgoraj? Imam naročnino Playstation Plus, vendar mi še vedno kaže redne cene. Pa brez zamere, če je vprašanje neumno se ne spoznam še najbolje na to
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.