Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

interista

legenda
 • Število vsebin

  17
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

interista je nazadnje zmagal dne, November 21 2015

interista je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

9 ne-tč-ne-mš

Več o interista

 • Stopnja
  ni več junfer...
 • Rojstni dan 07. 10. 1993

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Kranj

Gamertags

 • PSN ID
  interista1993710

Nedavni obiski profila

260 ogledov profila
 1. https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALE17PS4G Če ima kdo us račun.
 2. anketa

  Evo vezl kalisko 2tb, vgradil, naložil sistem in igre in zadeva dela. @matej1990 hvala za ta karsen vodič kako izpeljati vso to zadevo
 3. anketa

  Hvala za nasvete. Po tehtnem premisleku na račun katerega je trpela moja delovna učinkovitost bom vzel 2tb navadn disk.
 4. anketa

  https://www.mimovrste.com/trdi-diski-hdd/seagate-25-vgradni-sshd-hibridni-disk-za-playstation-34-1-tb Imam namen zamenjati (namreč, danes ni bilo placa za en dlc pa niti vseh iger nimam naloženih na konzoli )disk na ps4, pa me zanima se hibridni splača ali bolje, da vzamem navadn disk. SSD itak odpade ker je predrag. Vsako mnenje bo dobrodošlo.
 5. 1TB, imam doma 500gb (ker takrat še ni bilo z 1TB) in moram že igre dol brisati, če hočem kakšno drugo imeti.
 6. half next-gen

  Ni mi pa jasno poanta v temu zakaj tanšajo. Navsezadnje bo zadeva na polici, in jo boš redko premikal. Bolje, da bi kaj drugega izboljšali recimo hlajenje ali pa dali 1tb hibridni disk notri.
 7. half next-gen

  všečen, mogoče bom prodal trenutnega in si kupil tole
 8. NBA 2k16 je zastonj (imam us račun, nevem kako je na drugih računih) za ps+ naročnike
 9. Sicer nevem za ostale, ampak BF je za moje pojme bistveno težji kot pa cod, pri slednjem nisem imel nekih velikih problemov, pri bf pa sem rabil kar nekaj časa da sem imel prvi kill.
 10. Torej recimo, da na kakšni od strani kupim digitalno igro katero za katero dobiš kodo za jo vstaviš ter igro potegneš dol (isto kot za te psn+ naročnine ko vstaviš kodo in imaš naročnino). Pa me zanima imam us račun, bo zadeva delala če igro oz to kodo kupim pri kakšnemu ponudniku iz kanade ali anglije ? Podobno me zanima tudi za to psn+ naročnino, če bo koda prijela ali bom vrgel stran nekaj deset evrov, ker sem hotel prišparati nekaj evrov ?
 11. Evo danes naredil to in je delovalo. :)
 12. geslo sem zamenjal ampak kje lahko vidim tele aktivirane konzole, sicer sem anšel tole, grem pod device pa klikenm na sliko ps4, mi tam piše deactivate, vendar je tam vodič kako se deactivira na ps4 tam mi pa itak ponudi samo opcijo da jo aktiviram. Če grem pa tam pod media and devices je pa rumen pravokotnik notri pa napis (You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time.) spodaj pa piše toleGAME Activated Devices1 PlayStation® Systems ključno vprašanje saj je to to ali ni to to ? sicer pa igre komot igram single ali multipalyer, sam to mi je anyoing no hekajo jim ko za šalo da je psn za nekaj dni fuč med tem pa jaz z svojim uporabnišlim imenom emailom in geslom ne morem activirati računa kot primarnega
 13. Sem našel rešitev in lahko igram,amapak sedaj ko hocem imeti moj racun kot primarni mi napise podobno kot prej
 14. Nima noben kolega ps4 tako da ne, sem pa na mailu videl ene nakupe za mortal kombat x, sedaj ali sem dolgo casa nazaj prenarocil ali mi je pa kdo heknil račun ali je pa tole kakšen bug
 15. Hej, mogoče še komu napiše tole, ne morem igrati od gitalnih iger ki jih imam na ps4, igre iz cd delajo brez problema

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.