Skoči na vsebino

interista

legenda
 • Število vsebin

  18
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

interista je nazadnje zmagal dne, November 21 2015

interista je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

9 ne-tč-ne-mš

Več o interista

 • Stopnja
  ni več junfer...
 • Rojstni dan 07. 10. 1993

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Kranj

Gamertags

 • PSN ID
  interista1993710

Nedavni obiski profila

316 ogledov profila
 1. Xbox One gamertagi

  interista420xtc trenutno bf1 pa gta5...zaenkrat
 2. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  https://store.playstation.com/#!/en-us/flash-sale/cid=STORE-MSF77008-FLASHSALE17PS4G Če ima kdo us račun.
 3. PS4 disk

  Evo vezl kalisko 2tb, vgradil, naložil sistem in igre in zadeva dela. @matej1990 hvala za ta karsen vodič kako izpeljati vso to zadevo
 4. PS4 disk

  Hvala za nasvete. Po tehtnem premisleku na račun katerega je trpela moja delovna učinkovitost bom vzel 2tb navadn disk.
 5. PS4 disk

  https://www.mimovrste.com/trdi-diski-hdd/seagate-25-vgradni-sshd-hibridni-disk-za-playstation-34-1-tb Imam namen zamenjati (namreč, danes ni bilo placa za en dlc pa niti vseh iger nimam naloženih na konzoli )disk na ps4, pa me zanima se hibridni splača ali bolje, da vzamem navadn disk. SSD itak odpade ker je predrag. Vsako mnenje bo dobrodošlo.
 6. PlayStation 4

  1TB, imam doma 500gb (ker takrat še ni bilo z 1TB) in moram že igre dol brisati, če hočem kakšno drugo imeti.
 7. PlayStation 4 Pro

  Ni mi pa jasno poanta v temu zakaj tanšajo. Navsezadnje bo zadeva na polici, in jo boš redko premikal. Bolje, da bi kaj drugega izboljšali recimo hlajenje ali pa dali 1tb hibridni disk notri.
 8. PlayStation 4 Pro

  všečen, mogoče bom prodal trenutnega in si kupil tole
 9. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  NBA 2k16 je zastonj (imam us račun, nevem kako je na drugih računih) za ps+ naročnike
 10. PlayStation 4

  Sicer nevem za ostale, ampak BF je za moje pojme bistveno težji kot pa cod, pri slednjem nisem imel nekih velikih problemov, pri bf pa sem rabil kar nekaj časa da sem imel prvi kill.
 11. Tema za cheap-ass PS4 gamerje [akcije, znižanja ipd]

  Torej recimo, da na kakšni od strani kupim digitalno igro katero za katero dobiš kodo za jo vstaviš ter igro potegneš dol (isto kot za te psn+ naročnine ko vstaviš kodo in imaš naročnino). Pa me zanima imam us račun, bo zadeva delala če igro oz to kodo kupim pri kakšnemu ponudniku iz kanade ali anglije ? Podobno me zanima tudi za to psn+ naročnino, če bo koda prijela ali bom vrgel stran nekaj deset evrov, ker sem hotel prišparati nekaj evrov ?
 12. PS4 problem

  Evo danes naredil to in je delovalo. :)
 13. PS4 problem

  geslo sem zamenjal ampak kje lahko vidim tele aktivirane konzole, sicer sem anšel tole, grem pod device pa klikenm na sliko ps4, mi tam piše deactivate, vendar je tam vodič kako se deactivira na ps4 tam mi pa itak ponudi samo opcijo da jo aktiviram. Če grem pa tam pod media and devices je pa rumen pravokotnik notri pa napis (You have deactivated your devices recently and cannot use this feature at this time.) spodaj pa piše toleGAME Activated Devices1 PlayStation® Systems ključno vprašanje saj je to to ali ni to to ? sicer pa igre komot igram single ali multipalyer, sam to mi je anyoing no hekajo jim ko za šalo da je psn za nekaj dni fuč med tem pa jaz z svojim uporabnišlim imenom emailom in geslom ne morem activirati računa kot primarnega
 14. PS4 problem

  Sem našel rešitev in lahko igram,amapak sedaj ko hocem imeti moj racun kot primarni mi napise podobno kot prej
 15. PS4 problem

  Nima noben kolega ps4 tako da ne, sem pa na mailu videl ene nakupe za mortal kombat x, sedaj ali sem dolgo casa nazaj prenarocil ali mi je pa kdo heknil račun ali je pa tole kakšen bug

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×