Skoči na vsebino

Cpt-Altekk

sleherniki
  • Število vsebin

    15
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od Cpt-Altekk

  1. Sam imam ze preko 400 ur preigranih na PC.. tudi pc sem kupio z razlogom da bom lahko igral te battle royale igre, ki definitivno niso za vsakega.. eni se navelicajo lootanja, laufanja "v prazno", druge razkuri da jih nehce takoj ko oristane pokonca.. meni je igra odlicna, res pa je da ce jo igras sam ni tako zabavna.. duos in pa squads trgata gate smeha ogromno.. drugace pa glede na vse, bolje da na ps4 ne izide se hitro, ker na xboxu igra trenutno skoraj ni za igrat..
  2. @matej1990 definitivno bomo, ker me močno zanima kako se je bodo lotli na konzolah :D
  3. @matej1990 prvi bos kupo mislim da bom kar v kratkem pre order naredo
  4. @matej1990 drzali se bojo kot pijanec plota, hvalabogu!
  5. Jop, kar se tice novega COD bo definitivno WW2 tematika. To je nekak blo za pricakovat se preden so leaki prihajali. Sledgehamer in Activision sta pri AW ze na pol cikla videla da se ta exo movement ne bo obnesel in ker sta takrat bo3 in iw ze bla v izdelavi ni blo kaj za naret vec tu. Zdaj pa koncno Zanimivo bo videt vse skupaj. Seveda pa bodo mikrotransakcije ( suply dropi ) ostale, prevec denarja jim to prinese, da bi to skinli, kar me malo zalosti.. Upam pa tudi glede na to da sem zadnje case dosti na PC da se bodo posvetili malo tudi PC verziji igre.. ker iw in bo3 sta complete garbage na PC. Aja, reveal in pa trailer pa se glede na zadnja leta lahko pricakuje zadnji teden aprila / prvi teden maja over & out P.s.: @matej1990 najin 1vs1 se skoz caka
  6. @BuffaloSLO si opazil da @TheRealDeal ni hotel mojega darila javno pokazat? le zakaj? malo šale
  7. Še skoz menim da je vse skupaj prirejeno!!! Ampak tokrat mu bomo pogledali čez prste !
  8. @TheRealDeal kaj ti naj rečem..
  9. Matej, prosim da se ne jezis tak hudo.. skoda da nisem danes vsega dobil, bi sel sam bf na pc igrat, glede na tvojo nesramnost.
  10. Nevem zakaj mu zadnje cajte grejo samo banane po glavi
  11. @BuffaloSLO po nasem KSi meetingu sem imel se sestsnek pri Codemaster.. smo prisli do zakljucka, kot ga vidis v traileru je pa samo vprasanje al bom igral na ps ali na pc.. kaj ti mislis @matej1990 ?
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.