Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

Ozi

vrhovni
 • Število vsebin

  2 862
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  52

Ozi je nazadnje zmagal dne, Oktober 19 2016

Ozi je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

276 vsevednež

Več o Ozi

 • Stopnja
  Bawaria obsessed...
 • Rojstni dan 22. 03. 1981

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  OziOne
 • PSN ID
  ozi_SLO
 • Steam ID
  ozi_SLO

Nedavni obiski profila

1 009 ogledov profila
 1. Distributer video iger širi svoj obseg in portfelj na območju Jadrana Maribor, Slovenija: Družba IRIS-MEGA d.o.o., vodilni distributer video iger s sedežem v Beogradu, objavlja, da je z družbo Videotop Skupina d.o.o., ki ima sedež v Mariboru in pokriva območje jadranskih držav, sklenila ekskluzivno in zavezujočo pogodbo o njenem prevzemu. Družba Videotop Skupina je bila v portfelj družbe IRIS-MEGA dodana poleti 2016 po prevzemu družbe PC CENTAR d.o.o., ki je distributer informacijskih in mobilnih tehnologij. Obdržali so vse zaposlene v Sloveniji in na Hrvaškem, Nebojša Janković, direktor družbe Videotop Group d.o.o., pa je bil imenovan za direktorja nove družbe. Miodrag Stakić, izvršni direktor družbe IRIS-MEGA, je dejal: »Prevzem ni zgolj dokaz naših teženj v regiji, temveč tudi naše zavezanosti zastopati vodilne in najpomembnejše predstavnike te privlačne in razvijajoče se industrije. Združena družba bo postala vodilni distributer video iger za celotno območje Jadrana.« »Sinergija med obema družbama je tisto, kar je najbolj zanimivo. Družbi IRIS-MEGA in Videotop Skupina se dopolnjujeta in veselimo se vznemirljivega novega poglavja v zgodovini teh dveh distribucijskih veteranov,« je povedal Nebojša Janković, direktor družbe Videotop Skupina. O družbi IRIS-MEGA Družba IRIS-MEGA d.o.o. že 23 let deluje na področju distribucije video iger, informacijskih tehnologij, mobilnih in pametnih gospodinjskih naprav. Ima ekskluzivne pravice za distribucijo izdelkov Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Disney Interactive Studios, Redragon in Square Enix. Družba IRIS-MEGA skrbi za več kot 1.000 računov na svojem območju. O družbi Videotop Skupina Videotop Skupina d.o.o. je slovenski distributer video iger, ki ima na podlagi pogodb z družbami, kot so Koch Media, Konami Digital Entertainment in SEGA, izključne pravice za distribucijo njihovih izdelkov na področjih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine.
 2. mišelinko-debelinko kot so tvoje gube šle??!
  hoho!, debelinko mišelinko.
 3. podpis

  težava odpravljena. uporabljajte BBKODO. HTML množicam NI odprt.
 4. podpis

  katere kode pa lepite? HTML? HTML je iz varnostnih razlogov onemogočen... IZJEMA so administratorji. njim lahko kej odstrižem, če bodo izzival srečo in varnost.
 5. podpis

  @medenko1975, testiraj znova oz. mi pošlji kode na zs.
 6. podpis

  se pravi, podpis ti drugod prikazuje pravilno, ažurirano?
 7. em. it wasn't me.
 8. sem se že spraševal, zakaj se štrajka in zanemarja temo.
 9. buhnedej
 10. TooTOOTotoOOTOtoTOOTOOToOTO!!! DREAM COME TRUE!!!
 11. jest gledam zdej "frikjent". skandivavska zadeva. rahlo morbidna, kar skandinavcem pritiče ampak gleda se pa nenormalno dobr. rad pobegnem iz teh hype produkcij. postane dolgčas.
 12. uncharted sem dal za primerjavo, ker mi je top. in ker je epski. ampak na žalost je v zgodbo ME vpeltenega tok... to je dejansko vesolje eventov, profilov. pač. preveč. še sam nisem vsega naštudiral. nimam cajta za knjige in ostale pičkarije. pač. epic.
 13. moja mi je čestitala, ko sem naredu zadnjo trofejo, lepo prosim. kakšen epski špil. tud uncharted se skrije. ma vse se skrije IMHO.

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.