Skoči na vsebino

Ozi

vrhovni
 • Število vsebin

  2 866
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  52

Ozi je nazadnje zmagal dne, Oktober 19 2016

Ozi je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

280 vsevednež

Več o Ozi

 • Stopnja
  Bawaria obsessed...
 • Rojstni dan 22. 03. 1981

Kontakt

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  OziOne
 • PSN ID
  ozi_SLO
 • Wii Friend ID
  n/a
 • Steam ID
  ozi_SLO

Nedavni obiski profila

1 064 ogledov profila
 1. Second display bug

  Fixed.
 2. Wolfenstein II: The New Colossus

  a must have špil, ki gre v preorder. še zdej se spomnim kako prijetno sem bil presenečen ob prvem delu. ni bil deležen dovolj medijske pozornosti.
 3. Distributer video iger širi svoj obseg in portfelj na območju Jadrana Maribor, Slovenija: Družba IRIS-MEGA d.o.o., vodilni distributer video iger s sedežem v Beogradu, objavlja, da je z družbo Videotop Skupina d.o.o., ki ima sedež v Mariboru in pokriva območje jadranskih držav, sklenila ekskluzivno in zavezujočo pogodbo o njenem prevzemu. Družba Videotop Skupina je bila v portfelj družbe IRIS-MEGA dodana poleti 2016 po prevzemu družbe PC CENTAR d.o.o., ki je distributer informacijskih in mobilnih tehnologij. Obdržali so vse zaposlene v Sloveniji in na Hrvaškem, Nebojša Janković, direktor družbe Videotop Group d.o.o., pa je bil imenovan za direktorja nove družbe. Miodrag Stakić, izvršni direktor družbe IRIS-MEGA, je dejal: »Prevzem ni zgolj dokaz naših teženj v regiji, temveč tudi naše zavezanosti zastopati vodilne in najpomembnejše predstavnike te privlačne in razvijajoče se industrije. Združena družba bo postala vodilni distributer video iger za celotno območje Jadrana.« »Sinergija med obema družbama je tisto, kar je najbolj zanimivo. Družbi IRIS-MEGA in Videotop Skupina se dopolnjujeta in veselimo se vznemirljivega novega poglavja v zgodovini teh dveh distribucijskih veteranov,« je povedal Nebojša Janković, direktor družbe Videotop Skupina. O družbi IRIS-MEGA Družba IRIS-MEGA d.o.o. že 23 let deluje na področju distribucije video iger, informacijskih tehnologij, mobilnih in pametnih gospodinjskih naprav. Ima ekskluzivne pravice za distribucijo izdelkov Activision Blizzard, Bandai Namco Entertainment, Disney Interactive Studios, Redragon in Square Enix. Družba IRIS-MEGA skrbi za več kot 1.000 računov na svojem območju. O družbi Videotop Skupina Videotop Skupina d.o.o. je slovenski distributer video iger, ki ima na podlagi pogodb z družbami, kot so Koch Media, Konami Digital Entertainment in SEGA, izključne pravice za distribucijo njihovih izdelkov na področjih Slovenije, Hrvaške, Srbije, Makedonije, Črne gore ter Bosne in Hercegovine.
 4. pentagramlike?

  © by ozi =)

 5. kratos zajebanc samo taki...

  © by ozi =)

 6. get_even_2017_game_4k-HD.jpg

  trilili tralala hopsasa gucguci

  © by ozi =)

 7. Best-4K-Game-Wallpaper-2017.jpg

  lala, hopsasa, test rit odnaša.

  © unknown

 8. Mass Effect Andromeda; Pathfinder howering rocks

  nope. nlč posebnega. test stuf
 9. not-so-secret.png

  mišelinko-debelinko kot so tvoje gube šle??!
 10. not-so-secret.png

  hoho!, debelinko mišelinko.
 11. Kako si uredim podpis?

  težava odpravljena. uporabljajte BBKODO. HTML množicam NI odprt.
 12. Kako si uredim podpis?

  katere kode pa lepite? HTML? HTML je iz varnostnih razlogov onemogočen... IZJEMA so administratorji. njim lahko kej odstrižem, če bodo izzival srečo in varnost.

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×