Jump to content
 • Early preview embargo za TLOU2 se konča ta petek
 • Crytek razvijalec izjavil "PS5 nedvomno boljši"
 • Ghost of Tsushima izid potrjen za 17/07
 • Cyberpunk 2077 izid prestavljen na 19/11

Ozi

admins N7
 • Content Count

  3,266
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Ozi last won the day on June 25

Ozi had the most liked content!

Community Reputation

450 ekspert

About Ozi

 • Rank
  Bawaria obsessed...
 • Birthday 03/22/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Ljubljana

GamerTags

 • XBOX Live
  ozi_SLO
 • PSN ID
  ozi_SLO
 • Switch Friend Code
  nimam

Recent Profile Visitors

2,795 profile views
 1. spisano v svojem slogu in vselej bogatim besednim zakladom. nisem pa navdušen nad kontra argumenti, ker... no o tem zakaj si igra zasluži čisto 10ko in nič manj, bom - če bom, spisal članek. ne da se mi drobit, da ne bom narobe ali zgolj na pol razumljen. igra je brez dvoma, o tem se že ponavljamo, mojstrovina, premišljeno zastavljena in bode točno tam kjer je to potrebno. karkoli bi bilo drugače, bi puščalo igralce mojega kova vnemar.
 2. @matej1990 nihče pravzaprav z gotovostjo ne trdi da je:
 3. @matej1990 če dopišem nekaj o tistem liku, ki je dvignil toliko prahu, čeprav sploh ne razumem zakaj..?
 4. @matej1990 bravo! se podpišem! in kar se tiče lika: kar se pa našega heroj lika tiče: v nekem površnem revijuju sem prebral na to temo tudi, da: skratka toliko porazno praznih, površnih in pokroviteljskih spisov kot sem prebral v zadnjem tednu ali dveh, jih nisem že dolgo. pa si sedaj, ko so igro dejansko preigral, preberi še kakšen slovenski zmazek. fuj! kar je pa meni daleč NAJBOLJ všeč je količina prahu, ki so jo pri Nughty Dogu uspeli sproducirat. da je igirčarska javnost tako razdvojena in da je industrija sposobna proizvest "igrico", ki postavlja tako kontraverzne ideje je nič manj kot glavico na žebljico. to je zame umetnost, to je zame ne stran vržen čas za igranje iger in to je zame prihodnost gaming entertainmenta. nisem več v psihični kondiciji za neskončno razbijanje in brezplodno šicanje sem ter tja tipa COD ali BF, čeprav se ob tem še vedno lahko pozabavam kot ob gledaju kakšne holivudske, mainstream strelske akcije. enostavno nimam želje. ko upalim konzolo želim, da me igra potegne v scenarij kot bi bral knjigo ali gledal res dober film. to, kar pa dosegajo pri Naughty Dogu pa je interaktivna produkcija nečesa vmes.
 5. Pa sem jo zaključil. 33h. Fakič, ko pogledaš na koncu statistiko kaj vse si izpustil. Doh. Se pravi še kakšna ura gor, če bi šel v prvo še bolj temeljito.
 6. @matej1990 imam igralnih 30 ur in ŠE NISEM zaključil. že 3. zaplet / razplet, ki postavlja na glavo zadeve. ampak mislim, da je pa zdej res epilog... jaz sem navdušen in za luno obenem. TOP!
 7. kaj maš to neke noilce pri straneh. trening?
 8. Na Redditu so se pojavile cele horde hejterjev in on-in-sploh mrzležev do špila. Ne paše jim... o šit. PAZI SPOJLER! ŠE ENKRAT. PAZI, UBER SPOJLER. Vse skupaj pač vnovičen dokaz, da imajo američani res gnilo družbo, da niso uravnovešeni, predvsem pa, da so neskončno razvajeni in otopeli. V bistvu so tupi kot kurac kot je večkrat zaklel moj stari. In potem se jaz (in še ob katerem drugem revjuju *kreh*) vprašam, resnično se zamislim nad tem kako ljudje funkcioniramo. Zato še enkrat kapo dol za Naughty Dog, da s tako vrhunskim igričarskim dosežkom dosežeš tak daljeročen vpliv ter vtis. Kudos za mature gaming!
 9. JUHU! ODPRTE TROFEJE! končno. hiter gledat kaj sem zamudu. 😐
 10. @Bessie kako pa hendlaš papir in embalažo zdej, ko nisi več v bloku? 😉
 11. @medenko1975 haha, a same od sebe? umiram. dej se mal pomen s svojim kompom pa to. veš, da ne sem kar brez kontrole bezljat. da te ne bo nekega večera terminiral 😉
 12. kot da konzole slovenija nima svojih albumov. pfej.
 13. jest tud še eno legendo za na polico.
 14. hja... nisem še čisto končal ampak zgodba se mi dozdeva odprta. ne vem. bomo rekli kakšno o tem, ko pride čas 😉
 15. aaaw... poslal sem mu 5 predlogov. nisem se mogel odločit. TO JE IGRA DESETLETJA. zdej bomo spet čakal. 🙂
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.