Jump to content

Ozi

admins N7
 • Content Count

  3,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Ozi last won the day on August 18

Ozi had the most liked content!

Community Reputation

404 ekspert

About Ozi

 • Rank
  Bawaria obsessed...
 • Birthday 03/22/1981

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  OziOne
 • PSN ID
  ozi_SLO
 • Wii Friend ID
  n/a
 • Steam ID
  ozi_SLO

Recent Profile Visitors

2,231 profile views
 1. dol mi visi za dizajn. tak hardware se mora optimalno hladit, kar pa je nemogoče v povprečni in oh-in-sploh šajning plastiki. kaj nam bo konzola, ki je glasna kot boeing ob vzletu? še vedno smo v tehnološki fazi, kjer je napredek zmogljivosti neposredno pogojen s pregrevanjem. tu se ni in se še nekaj časa ne bo, spremenilo nič.
 2. Days Gone platinasta. bi jo zaključil na platino že prej pa me je zmotil dopust 😛 O igri je toliko nasprotujočih si mnenj, da je že bizarno. Nedvomno je igra daleč najboljša open-world zombie igra, kjer klanje zombijev ni prvotnega pomena, čeravno se včasih zdi tako. Zelo dobro izdelana, z dodelanimi liki in predvsem zgodbo. Vsebuje kup preobratov, je zelo obsežna in grafično izredno dinamična. Osrednja nit igre je ljubezenska zgodba in cena prijateljstva v popolnoma razsutem, post-apokaliptičnem okolju. Da, igra ima nekaj hroščev ampak noben ni bil neprebavljiv do te mere, da bi se moral na to obešat. Igri se obenem očita, da ni dovolj dramatična oz. ni dovolj temačna, kar je do neke mere res. Čeprav ne vidim razloga, da bi morala biti vsaka "globja" igra obenem napol depresivna. Govor, teksti, medosebni odnosi v igri so izdelani bolj kot marsikod zato ne vem od kod ljudje jemljejo reference na nekaj boljšega. Primerjave z TLOU tu ni in je ne more biti... Morda se posvetim in spišem daljši opis, morda ne. Kakorkoli že, igra si zasluži preigravanje, če si želite dinamične igre z naraščujočim tempom zgodbe. Na koncu igra vsebuje tudi skrivni konec, kot so ga poimenovali nekateri, ki zadeve nekoliko postavi na glavo. Jaz trdim, da pušča idejo odprto, kar po svoje lahko namiguje na nadaljevanje. Pri tovrstni tematiki materiala pač ne zmanjka. Priporočam.
 3. @japanboy hoho! tole ni od muh! vidim, da si ubodel player x700. si varčeval ali ni smotrno posežt po x800?
 4. @japanboy tenks kolega! nadomestni že na poti 😉
 5. končno prejel Sony ST5000. zbite. zdej pa v reklamacijo pa vsa pripadajoča jajca. 😞 zvok je brutalen. tako dobrega ozvočenja doma še nisem imel; tudi na true 5.1 ne. cena z nemškega ebaya pa 40% off. 😎
 6. če ti nekaj ni všeč potem lahko to seciraš na mnogo načinov in itak ni konstuktivne debate. naš forum se od tega kaj dosti ne razlikuje od ostalih spletnih strani. konsenza sploh ne iščem. ste pa tu prisotni gejmerji, ki neprimerno več časa namenite igranju in sem pomislil, da mi je kaj omembe vrednega ušlo. samo to me je zanimalo - ali obstaja kaj v enakem žanru, pa sem spregledal. mene je navdušila tako in drugače, na tistih nekaj tehničnih bugov sem pa že pozabil. smo (pre)trpeli že marsikaj hujšega pri precej večjih naslovih.
 7. kar pokaži s prstom na igro iz dotičnega žanra s tako dodelano zgodbo, igro, zvokom, tekstom...da o dinamiki vremena in ostalega ne govorim. da vidim, kaj sem spregledal.
 8. @japanboy a boš nabavil? 😉
 9. po mojem mnenju mirno kandidatka za igro leta v žanru.
 10. Ozi

  TV Serije

  jest si bom ubodu kmal še tale kos: https://www.whathifi.com/sony/ht-st5000/review pol mam pa vse.
 11. badass mofo Keanu!!! WOoOOHHOoOO! To pa je surpresa 😄
 12. Ozi

  TV Serije

  Pa ja... Človek je v svojem bistvu še vedno človek; samo v prihodnosti s toliko večjimi (božjanskimi) apetiti. Zato zame ni presenečenj, je logična posledica. Upvote!
 13. Ozi

  TV Serije

  @matej1990 pogledal. sem popolnoma zadovoljen. nekaj zadev predvidljivih sicer pa, za moje pojme brez negativnih preobratov.
×
×
 • Create New...