Jump to content

Ozi

admins N7
 • Content Count

  3,140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  82

Everything posted by Ozi

 1. https://www.rtvslo.si/kultura/film-in-tv/martin-scorsese-marvelovi-spektakli-niso-pravi-filmi/501406 potem se pa ljudje zgrazajo ob vfx efektih v ircu. folk res nima kompasa. 🤣 scorsese lepo in z obcutkom pojasni, kaj manjka marvelovim. jest sem bil mogoce prevec agresiven pri negiranju te superhero dekade. zelo dober primer iz dnevne sobe. od kar imam nov sound sistem je zvocni razpon, sploh v passtru tehniki odbit. privzdiguje celo bajto. zanalasc smo sli gledat spiderman homecomming v 4k hdr in dol y atmosu. zvok nenormalno dober. ampak hej... ni in ni konca razbijanju, grmenju, eksplozijah... postane bolece, neprijetno, motece. kaj je narobe z zvocno kuliso? aja, scenarij... naslednji test je bil v fullhd in dolby atmosu, interstellar. eden boljsih sci-fi zadnjega casa. zvok? ko je zvok nazgal, s klasicno glasbeno in emotivno kuliso, so sle kocine ne samo pokonci ampak okoli roke.
 2. OKEY! PLAYTIME! pofočk vseh tule, ko pridemo do MP trofej.
 3. izšla bo samostojna mobilna igra Gwent na iOS! Long live the Witcher! Glej to temo!
 4. Izšla bo samostojna GWENT igra. Glede na video je pre-order že padel in bo igra zelo detajlno izdelana, z animacijami in vsem kar pritiče. Odlično! Zaenkrat iOS only! Project Red: https://playgwent.com/en/news/29914/gwent-is-coming-to-ios-on-october-29-free-pre-order-available-now
 5. ni še. se pa planira. več info ta trenutek nimam.
 6. @matej1990 en fineart za tabuljš fana 😉
 7. long time no see, mr. freeman. to je pa že tako stara tema, da bi jo brez našega super iskalnika težko našel, hehe 😄 skratka, igričarsko javnost je presentil današni release novega popravka za HL2 - w00t? pa smo že mislili, da na HL nihče več ne miga. 😮 https://store.steampowered.com/news/54632/
 8. @BuffaloSLO aha, se mi je zdelo, da je zadaj IFTTT. nekoč sem nekaj eksperimentiral s tem in panasonic pametnimi lampami. kul! 👍
 9. @BuffaloSLO wait what? gumbek? povej več. 😛
 10. @medenko1975 za moje pojme se čist preveč ukvarjaš s tujimi financami. skuliraj se in pusti ljudi uživat. opomin #1.
 11. pa to je edino prav @matej1990. ne moreš v tak title tlačit MP. ne gre. ene igre so puščavniške in tako je prav. sem pa zasledil, da naj bi bila 2-disc igra (za tiste, ki kupujejo plastiko, kreh... @medenko1975), kot rdr2. da naj bi bila huge predvsem po igralnosti. mislim, da gre zaenkrat za špekulacije imho.
 12. sej ne vem... n00b opazka ampak, ps pa nima bohve kakšne voice integracije? nekej sicer ima ampak nič izven same prepozne osnovnih pojmov, ni res?
 13. the irishman. scorsesejev nov film s staro, legendarno - AMPAK RES LEGENDARNO zasedbo. de niro, al pacino, pesci... tole bo poslastica.
 14. se mi zdi, da je nintento v EU umrt. mislm, slave iz obdobja Gameboya že dolgo ni več.
 15. ampak res. fakiči res so dobr naredil. ko ji *kreh, neznanec* položi dlan čez usta. itak, da je jasno. ampak tko jasno. filing v drobovju. omfg. 😍
 16. sam kaki komentarji pod trejlerjem na yt, pa to ze zrolaš s stola... mwamwamwahawh. Joel: "You think I'll let you do this on your own?" Me: "Why am I sweating from my eyes?" Its official. I'm not killing myself until at least March. In Februray, tears will be shed. When I saw Joel, made realize my mortality. Time is a luxury and have to spend it wisely ... to pa res 😮
 17. jest že mam nov personal quote... "you think i'd let you do this on your own?!". itak, da ne bičez. gimme some ammo!
 18. okey, okey! podbacio sam! nisem mogu zdržat, da ne bi pogledu trejlerja. OMG! KOCINEPOKONC! 😄 joel je ostario mal... i guess, we all have. 😐 mal na cavazzo vleče, a? hehe. shut up and take my money.
 19. @matej1990 & @josko in vsem ostalim! javni challenge za vse. s psn različico remastered to platine! gre kdo?
 20. Vau. Zaključil, končno. Na 100ko spravil famozni LA Noire. Precej preprost, čeprav na trenutke zaguljeno tečen in razvlečen s pobiranjem breveznih, kolektorskih predmetov. Sam špil je fantastičen, že malo v letih, z obrazno grafiko, ki je lahko še danes marsikomu za zgled. Najebal sem se največ z avtomobili... vsa vozila sem nabiral (periodično) nekaj dni. Sem pa obenem špil tudi prvič zaključil. Nikoli prej ga nisem spravil do konca. Nisem vedel, da protagonost ! Awww... Ampak okey, večina post-ww2 možakarjev je bila fucked up, tako da do neke mere pričakovano.
 21. realease date leaked: 28.02. 2019.
×
×
 • Create New...