Jump to content

Ozi

admins N7
 • Content Count

  3,107
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

Everything posted by Ozi

 1. dol mi visi za dizajn. tak hardware se mora optimalno hladit, kar pa je nemogoče v povprečni in oh-in-sploh šajning plastiki. kaj nam bo konzola, ki je glasna kot boeing ob vzletu? še vedno smo v tehnološki fazi, kjer je napredek zmogljivosti neposredno pogojen s pregrevanjem. tu se ni in se še nekaj časa ne bo, spremenilo nič.
 2. Days Gone platinasta. bi jo zaključil na platino že prej pa me je zmotil dopust 😛 O igri je toliko nasprotujočih si mnenj, da je že bizarno. Nedvomno je igra daleč najboljša open-world zombie igra, kjer klanje zombijev ni prvotnega pomena, čeravno se včasih zdi tako. Zelo dobro izdelana, z dodelanimi liki in predvsem zgodbo. Vsebuje kup preobratov, je zelo obsežna in grafično izredno dinamična. Osrednja nit igre je ljubezenska zgodba in cena prijateljstva v popolnoma razsutem, post-apokaliptičnem okolju. Da, igra ima nekaj hroščev ampak noben ni bil neprebavljiv do te mere, da bi se moral na to obešat. Igri se obenem očita, da ni dovolj dramatična oz. ni dovolj temačna, kar je do neke mere res. Čeprav ne vidim razloga, da bi morala biti vsaka "globja" igra obenem napol depresivna. Govor, teksti, medosebni odnosi v igri so izdelani bolj kot marsikod zato ne vem od kod ljudje jemljejo reference na nekaj boljšega. Primerjave z TLOU tu ni in je ne more biti... Morda se posvetim in spišem daljši opis, morda ne. Kakorkoli že, igra si zasluži preigravanje, če si želite dinamične igre z naraščujočim tempom zgodbe. Na koncu igra vsebuje tudi skrivni konec, kot so ga poimenovali nekateri, ki zadeve nekoliko postavi na glavo. Jaz trdim, da pušča idejo odprto, kar po svoje lahko namiguje na nadaljevanje. Pri tovrstni tematiki materiala pač ne zmanjka. Priporočam.
 3. @japanboy hoho! tole ni od muh! vidim, da si ubodel player x700. si varčeval ali ni smotrno posežt po x800?
 4. @japanboy tenks kolega! nadomestni že na poti 😉
 5. končno prejel Sony ST5000. zbite. zdej pa v reklamacijo pa vsa pripadajoča jajca. 😞 zvok je brutalen. tako dobrega ozvočenja doma še nisem imel; tudi na true 5.1 ne. cena z nemškega ebaya pa 40% off. 😎
 6. če ti nekaj ni všeč potem lahko to seciraš na mnogo načinov in itak ni konstuktivne debate. naš forum se od tega kaj dosti ne razlikuje od ostalih spletnih strani. konsenza sploh ne iščem. ste pa tu prisotni gejmerji, ki neprimerno več časa namenite igranju in sem pomislil, da mi je kaj omembe vrednega ušlo. samo to me je zanimalo - ali obstaja kaj v enakem žanru, pa sem spregledal. mene je navdušila tako in drugače, na tistih nekaj tehničnih bugov sem pa že pozabil. smo (pre)trpeli že marsikaj hujšega pri precej večjih naslovih.
 7. kar pokaži s prstom na igro iz dotičnega žanra s tako dodelano zgodbo, igro, zvokom, tekstom...da o dinamiki vremena in ostalega ne govorim. da vidim, kaj sem spregledal.
 8. @japanboy a boš nabavil? 😉
 9. po mojem mnenju mirno kandidatka za igro leta v žanru.
 10. Ozi

  TV Serije

  jest si bom ubodu kmal še tale kos: https://www.whathifi.com/sony/ht-st5000/review pol mam pa vse.
 11. badass mofo Keanu!!! WOoOOHHOoOO! To pa je surpresa 😄
 12. Ozi

  TV Serije

  Pa ja... Človek je v svojem bistvu še vedno človek; samo v prihodnosti s toliko večjimi (božjanskimi) apetiti. Zato zame ni presenečenj, je logična posledica. Upvote!
 13. Ozi

  TV Serije

  @matej1990 pogledal. sem popolnoma zadovoljen. nekaj zadev predvidljivih sicer pa, za moje pojme brez negativnih preobratov.
 14. Ozi

  TV Serije

  ajde, da vidimo. 🙂
 15. Ozi

  TV Serije

  Začel gledat Altered Carbon. Odfuk. Je pa portal RTVSLO takrat pisal, da gre za 300 let v prihodnosti. Dejansko je pa Kovač 250 let samo ajal na hladnem. To je way in the future. Uradno je potrjena 2. sezona a z drugačno igralsko zasedbo.
 16. Ozi

  TV Serije

  Če so vam všeč britanske krimi serije ali nasploh britanski politični trilerji, potem absolutno za pogledat Netflixov originalni Bodyguard. Pilot sezona, če se izkaže, da bodo šli v 2. obsega vsega 6 delov in je napeta kot struna. Vsebuje elemente sodobnega terorizma, zarote in visoke politike. Odličen! 👍 https://www.imdb.com/title/tt7493974/
 17. Ma ne. Potem bi bil res zahojen, če bi šel primerjat Odisejo z Marvelom 😄 Meni favs npr: - nolanova trilogija Batman - remek delo - supermanov Man of Steel, najboljši superman ever-ever ❤️ - Hulk z Ericom Bano, čeprav ma nižji rejting kot z Nortonom, tudi slednji sicer ni slab... - prvi Deadpool me je dobil nepripravljenega, jočem od smeha poleg. drugi del so jasno zajebal, kar je bilo pričakovano - Wolverine topšit - celotna X-Men sago smo buljili kolektivno in s pričakovanjem, čeprav so pričakovano zaključili To je z glave. Nisem zdej nek hejter sam zato, ker bi rad bil. Ne morem se znebit občutka, iz že navedenih razlogov, da je bil film ali zadnjih nekaj iz Marvelovega vesolja, bolj delan za denar kot za srce. Kar pa ne pomeni, da ne najde svojih privržencev. Od take epske histerije bi pričakoval precej več. Recimo, prvi trije fimi s seznama imajo tisto noto, ki mi ustreza. Seveda so Man of Steel na koncu malo zajebal s pretiranim razčefukom ampak imajo globino lika. Pa Kevina Costnerja so dal za fotra. Itak uspeh... No, to je meni všeč. 👍
 18. po enem tednu igranja se je igra razživela na polno in še dodaja. dober naslov, veliko igranih sekvenc, zgodba šele obeta. zaenkrat, top!
 19. @matej1990 jaz samo trdim, kaj meni film ni. prav tako nikogar ne prepričujem ali posiljujem, enostavno se mi zdi po svoje zabavno izražat nek kontra rezultat, ker tako pač je v življenju. seveda si lahko misliš svoje, da sem nepozoren ali da ne vem o čem pišem in ostale oslarije. zelo vem kaj je osrednja nit likov in zato tudi preziram tak plehak način drame in katarze. ker je vedno ista pesem. v lik vlagajo desetletje, potem ga čez noč fentajo na nek herojsko posiljen način, ki ima vse prej kot neko "naravno marelovsko ozadje". money talk! ampak vse to mene ne prepriča. kot človek sem zelo emocionalen in z včasih celo preveč razvito empatijo, kar pomeni kvečjemu, da sem zato zahtevnejši gledalec. in ja, priznam. apriori nastopam kritično do vsega, kar producira množično histerijo, ker razumem globji tok. to jemljem kot zdravo in dobro. tu pa tam tudi sam podležem, starejši kot sem, redkeje se to zgodi. imam svoja prepričanja, ki presegajo plehka sporočila zadnje dekade filmske industrije. če moraš razčefukat pol vesolja dobesedno na silo, da predstaviš nekaj kar je kvazi nad-epsko in to potem narišeš / sprogramiraš na dotični način bom vedno zehal in vihal nos. to meni ne ustreza. če sem za ruljo zato beden nepoznavalec, tudi prav. zato se v bolj zahtevne debate tudi ne spuščam. meni se naježi koža ob filmih, ki jih večina ne razume in ki premorejo več intelekta. verjetno na prste ene roke lahko preštejem take filme, ki se po današnjih standardih štejejo kot blockbuster.
 20. pogledal film AE. sem globoko razocaran in prazen. v globjo mnozicno psihologijo tega hypa se sploh ne bom spuscal, ker absolutno nima smisla. je pa vse skupaj v nebo vpijoce. film je razvlecen, prvic sem zazehal, ko se je zacel kvazi najbolj epski boj. @japanboy sem cakal zadnjih 30 minut in... nic. emotivno prazen, filozofsko razocaran. predvidljiv. se mulcema 10 in 14 let je bil film bolj /meh... ne vem. mogoce sem pa ferderbal otroke 😂😂😂 enivej, ne vem kam pelje tale trend, ampak za moje pojme skoda denarja za trapaste ideologije, okicene z brutalnim amerikanisticnim sovbizom. ✌️
 21. Prodajata se dva izjemna kosa Apple računalnikov. - Apple iMac 21,5" / i7 / 16GB / 1TB SSD / FHD Nvidia GT 650M, priložena Apple Keyboard + Magic Mouse (izven garancije, perfektno ohranjen) - Apple MacBook Pro 13" / 2017 / i5 / 4x Thunderbolts / 8GB / 250GB SSD / Retina 2560 x 1600 / Touchbar + TouchID (v uradni, podaljšani garanciji do 07/2020, perfektno ohranjen) Prodaja se zaradi neuporabe. Cena po dogovoru, prevzem v Ljubljani. Lahko dostavim na relacijah LJ / KR / CE / MB / KP.
×
×
 • Create New...