Jump to content

Ozi

admins N7
 • Content Count

  3,279
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  98

Everything posted by Ozi

 1. Ker nisem fan ne ene, ne druge igre, me zanima kako bi se odločili moji igričarski kolegi. Hvala! 🙂
 2. Ozi

  PlayStation 5

  @matej1990 kje si naročil?
 3. side-by-side comparison. fak bo dober.
 4. fixed, kar se tiče preloading screena.
 5. Dune remejk, omfg! EEEEEPIC.
 6. Za hudo bero domačih in strokovnih svetujem še pregled Društva ozaveščanja Slovenije.
 7. precej se piše o temle simulatorju. baje, da bo to simulator vseh simualtorjev.
 8. mi je že moja nekaj razlagala o tem. ne vem, če se mi da.
 9. SPOILER ALERT! Nove in nove interpretacije se pojavljajo oz. bolje rečeno, ljudje so si vzeli čas in zadihali ter pregledali zadeve večkrat, z drugih zornih kotov. Masterpiece... oh, I just said it again.
 10. @japanboy enkrat boš mal nasekan domov prišel pa bodo vsi tvoji posterji oživeli. si predstavljam 😄😄
 11. voice actorji prejemajo grožnje s smrtjo, predvsem za lik od Abby. jest ne razumem, a je folk sploh še normalen? pa to je za izsledit in za na goli otok kamne premetavat pod titovim režimom. bolniki bolani. vam povem, da je zahodnjška mularija šla v kurac.
 12. spisano v svojem slogu in vselej bogatim besednim zakladom. nisem pa navdušen nad kontra argumenti, ker... no o tem zakaj si igra zasluži čisto 10ko in nič manj, bom - če bom, spisal članek. ne da se mi drobit, da ne bom narobe ali zgolj na pol razumljen. igra je brez dvoma, o tem se že ponavljamo, mojstrovina, premišljeno zastavljena in bode točno tam kjer je to potrebno. karkoli bi bilo drugače, bi puščalo igralce mojega kova vnemar.
 13. @matej1990 nihče pravzaprav z gotovostjo ne trdi da je:
 14. @matej1990 če dopišem nekaj o tistem liku, ki je dvignil toliko prahu, čeprav sploh ne razumem zakaj..?
 15. @matej1990 bravo! se podpišem! in kar se tiče lika: kar se pa našega heroj lika tiče: v nekem površnem revijuju sem prebral na to temo tudi, da: skratka toliko porazno praznih, površnih in pokroviteljskih spisov kot sem prebral v zadnjem tednu ali dveh, jih nisem že dolgo. pa si sedaj, ko so igro dejansko preigral, preberi še kakšen slovenski zmazek. fuj! kar je pa meni daleč NAJBOLJ všeč je količina prahu, ki so jo pri Nughty Dogu uspeli sproducirat. da je igirčarska javnost tako razdvojena in da je industrija sposobna proizves
 16. Pa sem jo zaključil. 33h. Fakič, ko pogledaš na koncu statistiko kaj vse si izpustil. Doh. Se pravi še kakšna ura gor, če bi šel v prvo še bolj temeljito.
 17. @matej1990 imam igralnih 30 ur in ŠE NISEM zaključil. že 3. zaplet / razplet, ki postavlja na glavo zadeve. ampak mislim, da je pa zdej res epilog... jaz sem navdušen in za luno obenem. TOP!
 18. kaj maš to neke noilce pri straneh. trening?
 19. Na Redditu so se pojavile cele horde hejterjev in on-in-sploh mrzležev do špila. Ne paše jim... o šit. PAZI SPOJLER! ŠE ENKRAT. PAZI, UBER SPOJLER. Vse skupaj pač vnovičen dokaz, da imajo američani res gnilo družbo, da niso uravnovešeni, predvsem pa, da so neskončno razvajeni in otopeli. V bistvu so tupi kot kurac kot je večkrat zaklel moj stari. In potem se jaz (in še ob katerem drugem revjuju *kreh*) vprašam, resnično se zamislim nad tem kako ljudje funkcioniramo. Zato še enkrat kapo dol za Naughty Dog, da s tako vrhunskim igričarskim dosežkom dos
 20. JUHU! ODPRTE TROFEJE! končno. hiter gledat kaj sem zamudu. 😐
 21. @Bessie kako pa hendlaš papir in embalažo zdej, ko nisi več v bloku? 😉
 22. @medenko1975 haha, a same od sebe? umiram. dej se mal pomen s svojim kompom pa to. veš, da ne sem kar brez kontrole bezljat. da te ne bo nekega večera terminiral 😉
 23. kot da konzole slovenija nima svojih albumov. pfej.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.