Skoči na vsebino

Ozi

N7
 • Število vsebin

  3 376
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  111

Vse objave od Ozi

 1. @scipascapa no, iskreno ne gre preigrat zaradi nove grafike toliko kot predvsem zaradi nove trofeje in tega, da spet oživimo mass effect ekosistem. juhej!
 2. Ozi

  Novičke...

  kwa days gone 2 ne bo? eden najbolj podcenjenih naslovov ever. ker je vsak pezde lahko kritik. nič čudnega, da me čedalje bolj vleče na indy. tam je srce. fuj, imam pokvarjen dan.
 3. ja, mogoče je za odtenek preveč pepelnata. ni najboljša, res je. poskusim z rumeno 🙂
 4. jest pa takole. me je mikala rumena, ja. ampak nisem še probal. ne seka preveč ven?
 5. na Netflixu sem moral spremenit barvo podnapisov, ker mi je HDR bela sekala iz podnapisov tako zelo, da mi je bilo boleče gledat. sploh, če sem bil kakšen večer utrujen. HDR ima včasih tako sumljivo nelogičen razpon, da barve prikazuje nekako filmsko temne, HUD (ki je ne tradicionalno bele barve) pa žge kot ponazarja gor @matej1990.
 6. pogledu trejler še nekajkrat. eh.
 7. fak-ja-a-ha. nekaj novic o prenovljenemu boju, trofejah in popravkih (ne bo copy/paste), kar pozdravljamo. vendarle je prvi del star, ko zemlja in po gejmpleju neprimeren za sodobno razvajeno mladež (in starež). https://www.ea.com/games/mass-effect/mass-effect-legendary-edition/news/gameplay-calibrations?isLocalized=true
 8. hm... ne štekam tega z HDR svetilnostjo. HDR bode v oči že itak preveč včasih, moram prebrat test. zakaj šparajo s HDMI porti pa neznanka vse do danes.
 9. Malo več topologije svoje mreže pojasni. Kako imaš zvezane zadeve? ISP modem - router (+wifi) - PS4 ali direkt ISP modem wifi - PS4?
 10. Daj preverei 100%. Moraš bit na zadnjem FWju.
 11. @v3solc zadnji FW, ki ga imaš?
 12. @v3solc a maš direkt na router speljan PS4? ostale naprave delajo? si probal wifi?
 13. Tudi jest ne znam povedat. Izklopim TV in s HDMI-CEC se izklopi tako soundbar kot STB. Ampak sumim, da soundbar zašteka (ker se dolgo izklaplja, ide v stand-by) in potem TV obudi nazaj. Soundbar se izklopi ampak TV ostane. Naslednja idiotska funkcionalnost je stand-by televizorja oz. sleep. Ta kekec sploh ne registira, če imaš sliko preko STBja. Tudi preko konzole mi je že nabijal, da bo šel TV zaradi nedejavnosti v izklop. Zatorej je na TV to izklopljeno, na ostalih napravah pa vklopljeno. Go figure.
 14. Pazi; updejt, ki ga omenjam je še vedno na voljo samo na support sajtu, torej za offline posodobitev. V tem je problem.
 15. V temi oddaljenosti od TV aparata in velikosti zaslona pa je očitno moja razdalja (4,2m = 13,7 feet) preveč tudi za 65". 4k ločljivost je praktično FHD razdalja deljeno z dva. https://www.crutchfield.com/S-bMqG3aXnrcV/learn/learningcenter/home/TV_placement.html
 16. Sony je naposled izdavil konretni Android update tudi za mojo "staro" A1. Ta gravitira na 9.0 in končno, fakING, končno ureja ARC signale to te mere, da uspe tudi ženi upedenat zvok in sliko. Prej katastrofa. Pogruntal sem tudi, zakaj sem fasal tako ogaben screen-burn; ker je ARC enkrat (ali večkrat?) ponoči ubolel po svoje in vklopil napravo nazaj. Potem slika stoji na nekem meniju in viola. Da je zadeva po svoje že bolj odurna sem slučajno pofirbcal na sony.co.uk podpori, če slučajno obstaja še kakšen updejt. Jah, tam obstaja že od novembra?!?. Med tem, ko samodejna posodobite
 17. @japanboy niti ne vem, ker nikjer ne najdem pametne primerjave.
 18. razmišljam, ali se splača it na slabši model zavoljo večje diagonale. https://newsabc.net/german-prices-for-sony-bravia-xr-oled-tvs-2021-online/
 19. zdej sem si šele vzel cajt, da podrobneje pregledam. zakaj pa enrgijski razred G?? to je spet prenovljena energetska izkaznica? ker kot gledam, KD65A1 OLED porablja 214 kWh / leto, A90J pa 138 - 156 kWh / leto? jest bi 85" ampak me je groza cene.
 20. huh. tok drag bo 65? jojmene, kok bo potem koštal 85. brez veze.
 21. pa kaj je s to verzijo lige pravičnih? v čem je poanta?
 22. hej, hoj! piše da bo! https://hbogo.si/lp/hbomax?gclid=Cj0KCQjwi7yCBhDJARIsAMWFScNVmBx6p93DxlT2wtSryzWDS0rHjgRlsbomraKCFSyGs_Z3wjGYuFgaAujYEALw_wcB
 23. @japanboy ena butasta... če maš HBO program. kako potem prideš do HBO on demand na TVju. app? a je HBO Max tud v tej shemi naročnine?
 24. @japanboy kjer film to? ne razberem iz korespondence za kater film gre.
 25. tud BR se izteka življenska doba. 5 let jim dam še. govorim o možnosti sodobnih tehnologij aka spletna prepustnost in servis, ki omogiča native tehnologije v streamu. kdor bo pa imel lajtengo ustrezno pa peneze, je pa druga reč. kar je trenutno na voljo je še eksotika.
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.