Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

Ozi

N7
 • Število vsebin

  3 049
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  69

Vse objave od Ozi

 1. Ozi

  filmi in napovedniki

  @Anduril tastar, s takim zamikom pišeš, da me mine al pa nisem več na isti valovni 😄 vsekakor se ne razumeva al pa ti mene nočeš razumet al pa pač vidiva zadeve drugač. enivej, kar uživajte v razčefuku vesolja, ker nič več nima smisla. jasno, zakaj v vsej tej goli ni supermana. ker bi vse takoj rešu in bi bil božji mir 😉
 2. bogoskrunstvo na najbolj perv način 😄
 3. Samo, da se znebim. Pazi: PS4 NI PRO različica pač pa navadna. Sicer vse dela v nulo, vključno s slušalkami (glej opis na KSi). TV je praktično nerabljen. Mora ven iz sobe mulca in od hiše. 😈 Cena po dogovoru, ugodno. Ponudbe na ZS.
 4. komplet gre za 200 EUR. samo nosi. kdorkoli 😄
 5. PUBG naj bi naposled priromala tudi na PS4. Moram reči, da hypa ne štekam povsem ampak ocene ima bolano dobre. Očitno je gejmplej tako dober, da bo vsekakor za testirat. Se kdo veseli? Kdo probal na ostalih platformah? Mnenja?
 6. Ozi

  filmi in napovedniki

  @Anduril vse kar se rola. moram, ker imam doma dva pubertetnika, ki se venomer prepirata kdo je boljši. od marvelov je ironman zakon, vse ostalo je drek. izreden je bil deadpool, predvsem zaradi igralske zasedbe, ki je odbita. 2ka je že *zeh*. okey, pa spiderman je dober ampak spet že tolikokrat prežvečen, da je groza. pa mcu niso edini. ta kvazi "vesolja" so razvodenila žanr, igre same je malo, scenariji borni. zato me je recimo deadpool dobesedno sezul. umiral sem poleg. fox buzireria s svojimi heroji, serijami - za posrat. ko smo že pri tem, enako je disney zjebal najbolj epsko trilogijo vseh časov - vojno zvezd. očitno so se še pravi čas zabremzali ampak to bo pokazal čas. moje mnenje je, da so lucasovo mojstrovino že zafurali. kar se scora tiče pa oprosti, meni že dolgo niso več nobena referenca. score je rezultat množice na kar dam jest malo. pod črto sem se naveličal zelenega platna. raje si večkrat pogledam starejše mojstrovine in zadnje čase vedno več evropskega filma. scernarij, dobra igra, minimalno zelenega platna. to ti ostane... p.s. superman je bog!! 😄
 7. Plac za vse tiste, ki redno alli občasno lovimo dosežke in nas na trenutke tistih 60 ali 70% preigrane igre meče iz mirnega spanca. Katere igre obrnemo na 100% in katere sploh ne? Kaj nas pritegne in kaj nam ubije vso voljo do igranja? Ter jasno vse igre o katerih bi radi posamezniki rekli kakšno gospodarno, da označimo še zadnji checkmark na naslov.
 8. Ozi

  Barve pomladi

  skorej kot v Tivolju 🙂 dej enga bawarca, zame 😛
 9. Ozi

  Playstation 4 PSN ID-ji

  sploh ne vidim nobene koristi v tem. ja bedno je, če si daš vzdevek "lepijanez" ali podobno ko si star 10 let. ampak, fakit 🙂 cest la vie!
 10. Ozi

  [XBL, PSN] The Walking Dead

  Distribucija: LIVE Arcade / Multiplatform Cena: 400 pik / epizoda Izid: 1. avgust Diši po: - Deadlight - Alan Wake - I am Alive - Zombi žanr pač [PRBREAK][/PRBREAK] Povezava: Live Povezava: Official Opomba: Čeprav je špil dejansko super-multi-platform sem ga uvrstil pod X360 Akado, ker mi je pač najljubša distribucija.... zeh, torej Multiplatform. Zadevica tikataka na praktično vseh platformah (Mac, PC, PS3, PS,...). Za več infos sledi zgornji povezavi. Opis: Lee je obsojeni krimo, natančneje morilec, ki je pospravil ženinega ljubimca a sicer inteligenten možakar, po poklicu univerzitetni profesor. Da je cela reč dovolj odmevna je (bil) ženin ljubimec US senator in ga zategadelj pozna pol Amerike, kar jasno vpliva na razvoj in nelinearnost same zgodbe. Da je zadeva še bolj začinjena Leeju že na samem začetku posredno na pomoč priskoči prikupna punčka Clementine. Sirota - vsaj tako lahko sklepamo, postane Leejeva varovanka s katero je precej dialogov sklepanja prijateljstva ter zaupanja. Igra je razdeljena na 5 epizod od tega sta 2 epizodi že na voljo za dolpoteg. Igranje vsebuje zanimivo perspektivo; od mešanja 3D percepcije, do klasičnega arkadnega premikanja. Faktor izbire je izredno velik saj kot npr. v ME tudi tukaj s svojimi odločitvami oblikujete svojo zgodbo, igro in sam razplet. Pri tem gre poudariti, da je večina dialogov časovno omejenih, kar celi zadevi doda več dinamike. Všeč. Odločate se o tem kdo preživi in kdo ne, sklepate tesnejša sodelovanja, zaupanja ter se nenazadnje usmerjate v iskrenost ali laž (prikrivanje lastne identitete in preteklosti). Špil je mešanica nezahtevne pustolovščine in hitrega klik-na-časovno-iztekajoče-se-knof-odločitve. Pri tem mi je všeč vmesnik, ki poskrbi, da je potrebno poleg pritiskanja pravih knofov, z levim D-padom še usmerjati samo percepcijo pogleda. Zanimivo. Skratka, Zombiji, n-tič gori-ali-doli, špil je izredno igralen in se tesno drži stripa, vsebuje stripovsko grafiko in zelo igralno zgodbo. Priporočam. Gameplay: >http://youtu.be/RtkkHAmgYWs Screenshots:
 11. Distribucija: LIVE Arcade / Multiplatform Cena: 400 pik / epizoda Izid: 1. avgust Diši po: - Deadlight - Alan Wake - I am Alive - Zombi žanr pač [PRBREAK][/PRBREAK] Povezava: Live Povezava: Official Opomba: Čeprav je špil dejansko super-multi-platform sem ga uvrstil pod X360 Akado, ker mi je pač najljubša distribucija.... zeh, torej Multiplatform. Zadevica tikataka na praktično vseh platformah (Mac, PC, PS3, PS,...). Za več infos sledi zgornji povezavi. Opis: Lee je obsojeni krimo, natančneje morilec, ki je pospravil ženinega ljubimca a sicer inteligenten možakar, po poklicu univerzitetni profesor. Da je cela reč dovolj odmevna je (bil) ženin ljubimec US senator in ga zategadelj pozna pol Amerike, kar jasno vpliva na razvoj in nelinearnost same zgodbe. Da je zadeva še bolj začinjena Leeju že na samem začetku posredno na pomoč priskoči prikupna punčka Clementine. Sirota - vsaj tako lahko sklepamo, postane Leejeva varovanka s katero je precej dialogov sklepanja prijateljstva ter zaupanja. Igra je razdeljena na 5 epizod od tega sta 2 epizodi že na voljo za dolpoteg. Igranje vsebuje zanimivo perspektivo; od mešanja 3D percepcije, do klasičnega arkadnega premikanja. Faktor izbire je izredno velik saj kot npr. v ME tudi tukaj s svojimi odločitvami oblikujete svojo zgodbo, igro in sam razplet. Pri tem gre poudariti, da je večina dialogov časovno omejenih, kar celi zadevi doda več dinamike. Všeč. Odločate se o tem kdo preživi in kdo ne, sklepate tesnejša sodelovanja, zaupanja ter se nenazadnje usmerjate v iskrenost ali laž (prikrivanje lastne identitete in preteklosti). Špil je mešanica nezahtevne pustolovščine in hitrega klik-na-časovno-iztekajoče-se-knof-odločitve. Pri tem mi je všeč vmesnik, ki poskrbi, da je potrebno poleg pritiskanja pravih knofov, z levim D-padom še usmerjati samo percepcijo pogleda. Zanimivo. Skratka, Zombiji, n-tič gori-ali-doli, špil je izredno igralen in se tesno drži stripa, vsebuje stripovsko grafiko in zelo igralno zgodbo. Priporočam. Gameplay: >http://youtu.be/RtkkHAmgYWs Screenshots: View full article
 12. @conali, če bi bil šut, bi bla že macola zakajlana v tv in steno. preveč šare.
 13. Ozi

  Death Stranding

  kdaj je release date?
 14. Ozi

  filmi in napovedniki

  @japanboy jest imam že doma vsakodnevne boje o tem kdo bo koga in marvel universe vs DC universe pa vsa jajca vmes. ne sledim več. na koncu vedno zakoličim, da je super-man samo en in ker je super, pač ta spremenljivka razčefuka vse. pol me mulac skos goni, da ga je batman nalomu enkrat pa jest spet vse od začetka. skratka... res, res ne želim biti žaljiv do nikogar ampak to, kar hollywood producira z instant heroji je čisti absurd. meh in meh. ni zanimivo, ker tud scenarijev ni. gradi se na efektih. polom!
 15. Ozi

  Shadow of the Tomb Raider

  eto! zamudil in apple konferenco in izzid špila. downloadam z zamudo. dafak.
 16. @BuffaloSLO čestitke. sicer pa pride spet čas. verjemi nam. vse ob svojem času. 👍
 17. Ozi

  The Last Of Us Part II

  thlou sem preigraval na ps3, ko je izšla. remastered pa še danes. in kar je še bolje, to ti bo všeč. našel sem promo plošček 😉 no digital!
 18. Ozi

  The Last Of Us Part II

  Ravnokar igram Remastered verzijo... časi, ko so PS3 trofeje bile zaguljene do onemoglosti in skrajno nezanimive. Kakorkoli že, remejk je odličen, na 60 FPS je igra zelo gledljiva in grafika še vedno vrhunska. Štorija pa... kapo dol. To je za preigrat na vsake toliko. Sem že nekje na 75%. 😍
 19. Ozi

  Shadow of the Tomb Raider

  preorder, checked. 🙂
 20. Yep. Detroit obrnil na 100%. Če bi manj kompliciral bi ga še prej. Izjemno... Še v zadnji igralni rundi sem odkril dve popolnoma novi sekvenci. Mi je bilo toplo pri srcu.. AAaaaww.
 21. @medenko1975 to je špil, ki sploh ni za vsakogar. bom spisal eno filozofsko na to temo. ko bom mel čas. da mi pa nek kvazi priznan gaming sajt da oceno 4/10 je pa žalitev. fakenewz.
 22. jest sem svojga prodal.. že 2x.
×