Skoči na vsebino

mattyazo287

sleherniki
  • Število vsebin

    4
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od mattyazo287

  1. mattyazo287

    Teredo IP

    Ocitno nisem rešil zadeve, ker je s povezavo zdaj vse ok, multiplayer pa še vedno ne dela... Na BF1 mi napiše "missing multiplayer privileges"... Članarino na xbox live pa mam do avgusta 2017...
  2. mattyazo287

    Teredo IP

    Hvala za pomoč, našel sem funkcijo za Teredo na modem pa zdaj laufa! Ni pa mi jasno zakaj se je to samo vklopilo, če do zdaj ni bil vklopljen... Hvala še enkrat!
  3. mattyazo287

    Teredo IP

    1.Imamo Fritz7360, če kdo slučajno ve za Teredo tunelling, ker ga ne najdem. 2.Upnp sem že izklopil in vklopil pa tudi ne pomaga. 3. Lahko mogoče bolj podrobna navodila za statični IP? 4. MAC address sem tudi že brisanje pa ne pomaga... Aja, imam pa ipv4, če je to pomembno... Hvala!
  4. mattyazo287

    Teredo IP

    Pozdravljeni! Na xbox one S sem do zdaj lahko igral vse multiplayer igre(bf1, fifa17,...) sedaj pa mi pri multiplayer settings napiše da ni Teredo IP! Poskusil sem že od ponastavitve konzole na tov. nast., brisanje MAC, nastavitve routerja, ni da ni! Ve kdo za še kako drugo možnost? Sem pa kontaktiral xbox help center pa samo delajo izgovor na ponudnika int. storitev... Hvala!
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.