Skoči na vsebino

sadhu_sequencer

sleherniki
  • Število vsebin

    8
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Vsi zapisi od sadhu_sequencer

  1. To je zelo dober vodič, bolj mi je všeč od yt zadev. Sem si ga posnel za vsak slučaj, tnx.
  2. Dobil sem prejšnji teden novi Dualshock 3 od Konzolkota. In ker res ne vem ali bi moral biti zadovoljen z nakupom ali ne, se obračam na tole temo. Sama zadeva dela super, analogi so okej, gumbi so okej, igranje je nemoteno, zaustavi se pri D-padu. Opazil sem, da vsi smerni gumbi D-pada namreč niso enako občutljivi. Gumba Levo in Dol sta manj občutljiva od gumbov za Gor in Desno. Ko se narahlo dotaknem gumbov Gor ali Desno, sledi normalna reakcija v XMB ali igri. Ampak enako se ne zgodi ko se narahlo dotaknem Dol ali Levo, saj slednja dva moram čist malo močneje stisnit kot pa Gor ali Desno in šele potem sledi ustrezna reakcija na zaslonu. Ali to vpliva na moje igranje? Ne. Gran Turismo in Wipeout sta povsem analogni igri. Z svojim prvim Dualshockom 3 recimo nimam teh problemov, vsi D-pad gumbi so pri njem enako občutljivi kot gumba Gor in Desno pri drugem, zato bi znal biti problem pri pretepačinah v 2P načinu. Pa tudi pri slednjih najbrž ne, ker je govora o res minimalni razliki pri odzivnosti. Ko igraš pretepačino pač stisneš gumb normalno, ne šlataš ga nekaj. Bi moral uveljavljati garancijo? Menite da bi moral biti na še kaj pozoren pri tem gamepadu? Bi pa bil vesel, če mi kdo dostavi način kako naj sam fiksiram to zadevo.
  3. Dobesedno nobene razlike ne vidim. Je tale video prank?
  4. Hvala obema za odgovor. To sem zaganjal GT5 in GT6 in opazoval. To se smatrata za grafično zahtevni igri za PS3? Kot sem napisal, nobenega pihanja nisem začutil zadaj z roko. Imam še Wipeout HD Fury, z njim nisem testiral. Iz optimistične perspektive si ravno tako razlagam: konzola ima ugodno temperaturo v prostoru, zato je samo topel zrak zadaj in ventilator deluje minimalno. Upam da tako.
  5. Imam eno paranoično vprašanje za Super Slim ownerje: Na netu sem večkrat prebral, da ventilatorji Super Slima pihajo vroč zrak zadaj ven. No, ko prislonim roko zadaj za svoj Super Slim, ne čutim nobenega pihanja vročega zraka, ampak samo začutim, da se vroč zrak zadržuje zadaj pri konzoli. Je kaj narobe z ventilatorjem? Konzola ima veliko prostora zadaj, saj je na ravni površini računalniške mize in temperatura v prostoru je idealna.
  6. Tega porscheja si lahko zatlačijo v danko, če GTS ne bo vsaj na nivoju GT3 in GT4, ki sta skupaj še vedno najboljša Gran Turismo izkušnja. To kakšna polizdelka sta bila GT5 in GT6 ob izidu je še zdaj težko prebaviti, Sierra Time Rally in GT5 Academy Edition gor ali dol. In kljub temu da še vedno nimamo kvalifikacij v GT6, oni delajo GTS. Amazing. Yo
  7. Škoda da niso še pokazali nič navdušujočega, kot je bila Sierra za GT6.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.