Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

wazzaunited10

člani
 • Število vsebin

  5
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

3 ne-tč-ne-mš

Več o wazzaunited10

 • Stopnja
  novopečenec

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • lokacija:
  Maribor
 1. Konzola je prodana.
 2. Fifa je digitalna, dol sem potegnil preko kode, ki sem jo dobil. Konzola je bele barve. Garancija še je 10 mesecev. Uporabljen je bil dober mesec, zadnja uporaba cca 20 aprila. http://www.bolha.com/racunalnistvo/igricarstvo-gaming/xbox/xbox-one/xbox-one-slim-1320186918.html?aclct=1494925039&kw=xbox+one+slim
 3. Prodaja se za 170€
 4. Zdravo Jernej. Xbox se prodaja izključno zaradi nenadnega izdatka, ki ga imam. Tisti, ki ti je to rekel, se je s tabo grdo pošalil. Cena je pa po mojem občutku kar konkurenčna. Žal, upam, da v kratkem najdeš konzolo zase.
 5. Prodam XBOX zaradi ne uporabe že skoraj ene mesec. Star 2 meseca, v garanciji je še 10 mesecev, kot nov, brez praske in v original embalaži. Nujna prodaja! Xbox One S, 500GB trdi disk (interni) Xbox One S Brezžični Kontroler FIFA 17 Priročnik za uporabo HDMI kabel AC napajalni kabel

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.