Skoči na vsebino

Mac

člani
 • Število vsebin

  5
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Sloves v skupnosti

0 ne-tč-ne-mš

Več o Mac

 • Stopnja
  novopečenec

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana
 1. Xbox One Live Gold

  Try a different way to pay The region for your payment method and your Windows region don't match. The simplest way to fix it is to use a payment method from your Windows region. Or, change your Windows region. Go to Settings > Time & language > Region & Language. Note: If you change your Windows region, your previous digital purchases may not work. Tole mi napiše...
 2. Xbox One Live Gold

  Sem dal na VISO, naslov iz Oregona, pa še vseeno ne dela. Napiše da ni enaka regija, v smislu da imajo WINDOWSI drugo regijo. Ne razumem, nimam Windowsov, nimam WIN telefona, account je narejen samo zaradi XBOX-a... Ima kdo še kakšno idejo kaj naj preverim??
 3. Xbox One Live Gold

  Bom poskusil, sicer sem kreditno tudi že imel vpisano, pa ravno tako ni delalo (VISA)
 4. Xbox One Live Gold

  Živijo, zanima me, če mi lahko kdo svetuje. Na Xbox live Gold imam račun (US), payment option sem izbral moj PayPal račun. Naslov imam nekje v Oregonu, konzola je nastavljena na US region, pa mi še vedno ne dovoli plačevat preko accounta. Kje bi bil lahko problem??
 5. K: XBOX ONE

  Kupim maksimalno ohranjeno konzolo XBOX ONE po možnosti z dvema kontrolerjema in Kinectom. Zaželjeno bi bilo da je še v garanciji, ni pa pogoj. Kupim od najugodnejšega ponudnika.

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×