Skoči na vsebino

SlashSpeed

legenda
 • Število vsebin

  2 579
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  1

Vse objave od SlashSpeed

 1. Meni je pa hudo žal, ker sem prehitro skočil na krov in 3DS kupil ob izidu, ker je imel takrat sistem tako majhen nabor iger, da me je vse skupaj malce minilo. Zdaj bom verjetno počakal na izid smash bros., ki upam, da izide drugo leto in si bom ob isti priliki nabavil še kup drugih iger, potem naj se pa celodnevna geekanja začnejo.
 2. Že od same najave igre dolgo nazaj, ko še sam 3DS ni bil izdan, hočem sprobati tole. It's soooo good
 3. Tole je res lepo od Googla. Sem nabavil že kar nekaj aplikacij. Za 10 centov, sploh ni za razmišljati
 4. Dokler intergracija MP-ja ne vpliva na kakovost same igre, mene ne moti, nevem kaj imate toliko proti? Imate vsaj malce več od igre.
 5. Pravkar nabavil Mass Effect 1 + Mass Effect 2 na Steamu za 8€ (Autumn sale). Zdaj sem pripravljen na ME3. Prej sem jih lastil na Xbox 360, ampak sta obe šle z njim, ko sem ga prodal.
 6. Vse posodobljeno. Me preseneča, da bolj kot ne nihče nima te igre za PC
 7. Lahko prosim poveš še tvoj Battlelog ime?
 8. Posodobljena lista igralcev + dodani platoon-i.
 9. Kaj ko bi zraven imena platoona dodal platformo? Da ne bo prišlo do zmede, ko jih bo več.
 10. SlashSpeed

  Battlefield 3

  Bessie, se mi zdi, da je samo za PC oz. vsaj jaz nisem dobil nobene opcije, da bi zbral multiplatform..
 11. Za večji pregled in organiziranost vseh igralcev in platoon. Igralci PC: - Raptor90 (Origin ID: Armored_kantus) - SlashSpeed (Origin ID: breznk) PS3: - Bessie (Origin ID: BessieSABU) - nhOmega (Origin ID: nhOmega) - MannyPacman888 (Origin ID: MannyPacman8) - GregaPeyJ (Origin ID: GregaPeyJ) Xbox 360: - mistress3riple (Origin ID: mistress3riple) - KaSpeex (Origin ID: Speexy) - Milan SLO (Origin ID: milan526) - Anzh3 (Origin ID: KingAnzhex) - Rubuz (Origin ID: Neklaf) - Vito666 (Origin ID: Vitko2323) - Lt Marky (Origin ID: Lt_Marky_2) - DejanxSLO (Origin ID: DejanxSLO) Prosim, da se v tej temi pofočkate VSI, ki igrate Battlefield 3! Vaše forumsko ime ne bo dovolj, tako, da zraven napišite še vaš Origin ID (oz. ime) in platformo na kateri igrate, tako, da se bomo lažje našli. Platoons (vodi) PC: - Konzole Slovenija [PC] - PS3: - Konzole Slovenija [PS3] - ALL REBELS [PS3] - Dober.si [PS3] - Team Slovenija [PS3] Xbox 360: - Konzole Slovenija [X60] - sLOVEnija [X360] Če poznate/ste naredili kakšen platoon, mi to prosim sporočite v tej temi in bom dodal pod pravo oznako.
 12. Ne treniram nič, vendar rekreativno kolesarim in tečem. Tekmujem pa v orientacijskem teku. Doma imam tudi cross motor, tko da grem občasno vozit na proge, vendar netekmovalno.
 13. Že nekaj časa si lastim LG Optimus One P500. Sem ga vzel pri Si.Mobilu za 1€, ko je bila akcija. Ni ravno nekaj najnovejšega, ampak je odličen telefon. Kamera je solidna (na žalost ni flasha), telefon je izredno hiter (512 mb rama) pa še močno je podprt s strani XDA uporabnikov, tko, da nalaganje najnovejšega Androida sploh ni problem
 14. SlashSpeed

  Battlefield 3

  Tole ni KSi. Verjetno kak klan z kratico KSI. Drugače pa ja, bom jaz ustvaril topic o igralcih. Naš platoon pa je tule: http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391401358072/ Dejte se vsi, ki igrate na PCju prosim pofočkat! Delat emblem oz. znak za platoon je nočna mora. Na voljo samo par številk in nekaj simbolov...sem spacal nekaj skupaj Edit: Bessie, se mi zdi, da bi blo še najboljše, da bi editiral prvi post in tja dodal igralce. Narediš 3 sekcije, Xbox 360, PlayStation 3 in PC, ter pod njih dodajaš igralce.
 15. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Kakor jaz vem, ne, nikjer se ne more videti oz. pogledati.
 16. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Dodal vse Ajej, Link, tečka ena
 17. Jaz samo upam, da grafični srček ne bo temeljil na R770, ki je že milorečeno, dosti zastarel (aka ATi HD4870).
 18. SlashSpeed

  Battlefield 3

  Koliko od vas špila tole na PC-ju? Dodajte me na Originu, bomo kakšen špil odigrali (Origin ID: breznk)
 19. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Vse lepo in prav, vendar prosim piši take stvari pod uradno temo.
 20. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Govori se, da bodo dodali online picho chat. Upam, da se bo to izkazalo kot resnično.
 21. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Seveda rabiš internetno povezavo. Wirelless oz. brezžična povezava je samo način dostopa do nje.
 22. Ista situcija kot pri metalordu. V bistvu sploh nisem opazil do včeraj, ko sem prebiral debato na gbatemp. Me ne moti in se niti ne nameravam ubadati s kakšno garancijo itd.
 23. SlashSpeed

  3DS Friend Codes

  Moja koda: 0731 - 4741 - 5406 Sem te dodal, Metalord.
 24. Eden drugega in to je to. Ni več posameznih kod v vsaki igri.
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.