Jump to content

matej1990

admins
 • Content Count

  10,047
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  343

matej1990 last won the day on April 23

matej1990 had the most liked content!

Community Reputation

1,640 šajbrajlajkadajma

6 Followers

About matej1990

 • Rank
  KSi obsessed...
 • Birthday 10/01/1990

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Recent Profile Visitors

6,358 profile views
 1. Imajo pa FREE shipping in celo dejansko pošiljajo k nam!!! :D
 2. Fast&Furious:We don't know what to include in the film any more Dokaz je @2:40.
 3. Dobra ideja da igraš kot uboga zver in se bojuješ proti zlobnemu človeku. Lepo narejen stealth. Boj 1 na 1 pa je še okoren in rabi dodelavo.
 4. Zgleda čisto kul igra! Močan Left 4 Dead pridih.
 5. Ah... Ta glasba pa zažiga čisto vedno kadar jo slišim. 😎
 6. Moraš počakati na Ultra Mega HD Plus+ Max XL verzijo. 😉
 7. matej1990

  Xbox One S

  Trenutno najcenejša konzola izmed svete trojice. Dokler N ne izda svoje cenejše Switch različice.
 8. matej1990

  TV Serije

  Superman ali Legolas? :D The Witcher Netflix serija bi naj izšla še to leto!
 9. Letošnji Gamescom bo udarnejši, saj se bo pričel s konferenco (gamescom: Opening Night Live) kjer bi naj padlo tudi nekaj novih najav. Napovedovalec bo Geoff Keighley. Konferenca bo v ponedeljek, 19. avgusta ob 20:00. gamescom and Geoff Keighley partner to create "gamescom: Opening Night Live"
 10. To je preveč mainstream... Mobitel boš tolikokrat preložil, da dobiš ven 2m diagonalo.
 11. Na hitro: Mark Cerny je ponovno glaven za drobovje izid ne bo v 2019, torej bo v 2020 CPU - tretja generacija AMD Ryzen, 8 jeder, 7nm proizvodni proces GPU - custom verzija AMD Radeon Navi, ray tracing podpora(!) - trenutno hot zadeva na PCjih. 3D audio (kot je to že pri PSVR), predvsem je zadeva odlična s slušalkami PS5 bo kompatibilen s PS4 igrami - torej bo prehod zelo mehak. Igre bodo v prehodu izhajale na obeh konzolah - Death Stranding SSD! Bistveno hitrejši nalagalni časi: Spider-man demo je fast travel čas zmanjšal iz 15s na 0,8s. Hitrejše renderiranje! Spider-man se je lahko gibal bistveno hitreje skozi svet brez izgube detajlov. Cerny je izjavil da bi naj imel v konzolo vgrajen SSD hitrejšo hitrost branja kot je trenutno na voljo v PCjih. Kar je zelo močna izjava in potrebuje več razlage. Ne verjamem v SSD z vsaj 1TB in res hudimi specifikacijami v konzoli za predvidevam da 400€. Upam da presenetijo. 8K podpora. @japanboy pazi kakšen TV nabaviš. 😛 Potrjen je optični medij! @medenko1975 Lahko boš mirno spal. In za konec izjava: “we are cloud-gaming pioneers, and our vision should become clear as we head toward launch” Obstoječi PSVR bo kompatibilen s PS5. O novem ni bilo potrditve, ampak zagotovo še pride na vrsto.
 12. Switch update v8.0.0 med najbolj zanimivimi novostmi prinaša možnost prenosa save game datotek med sistemi. Nekaj kar potrjuje govorico, da bo Nintendo predstavil nov Switch oz. kar dva. Ostale novosti: Improvements Included in Version 8.0.0 (Distributed 04/15/2019)
 13. Nekaj ni ok z EA... Povedali so tole: EA podpira single player igre BREZ mikrotransakcij in BREZ loot boxov?!? In nato še potrdijo, da jih NE bodo dodali naknado? In 1. april je že mimo. Go home EA, you're drunk! Od mene pa dobijo tole: matej1990 & 😀
×
×
 • Create New...