Jump to content
 • Early preview embargo za TLOU2 se konča ta petek
 • Crytek razvijalec izjavil "PS5 nedvomno boljši"
 • Ghost of Tsushima izid potrjen za 17/07
 • Cyberpunk 2077 izid prestavljen na 19/11

matej1990

admins
 • Content Count

  10,514
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  433

matej1990 last won the day on August 11

matej1990 had the most liked content!

Community Reputation

1,844 šajbrajlajkadajma

6 Followers

About matej1990

 • Rank
  KSi obsessed...
 • Birthday 10/01/1990

Profile Information

 • Gender
  Moški
 • Location
  Maribor

GamerTags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Switch Friend Code
  WhatYearIsIt?!?

Recent Profile Visitors

7,262 profile views
 1. matej1990

  Halo Infinite

  MS se je odločil prestaviti igro v 2021. Kdaj točno, ni znano. Definitivno pravilna poteza! Uradno je sicer kriv le COVID ampak vprašanje koliko jim bo dejansko uspelo preobrniti že narejeno škodo od gameplay predstavitve. Vsekakor pa bolje to kot nič.
 2. Sej je na srečo MS naredil pravo potezo in igro iz launch naslova prestavil v 2021.
 3. Hja, to zna res biti, da bo XSS v dveh verzijah. MS se bo po moje slekel do golega finančno za XSS. Samo da dobi prvo mesto po prodajnih številkah. Upam da ne bo preveč kompromisov in da ne dobijo focn tudi to generacijo.
 4. Imajo proizvajalci napisano, katere slušalke imajo podporo za katero konzolo. Če boš kupil žične in jih vtaknil v kontroler, potem bi morale vsake delovati. Preko 3,5mm priključka gre zvok in mikrofon. Se ne spomnim, da bi bila kakšna ovira/omejitev. Pri brezžičnih pa je za chat pomembno za katero konzolo imajo podporo. Na primer Astro A50 za PS4, ima podprt chat le za PS4, na Xboxu pa ne. Velja tudi obratno, če kupiš A50 za Xbox.
 5. Xbox Series S (XSS) potrjen na pakiranju novega Xbox kontrolerja! Bo hudo zanimivo kako bodo postavljene cene. Že sedaj čakata oba tabora do zadnjega, zdaj pa je situacijo dodatno zmešal še XSS. Xbox Series S name pops up on Microsoft's next-gen controller packaging Še primerjava starega in novega kontrolerja:
 6. Če se lahko še malo stegneš, potem bi naj bile super brezžične SteelSeries Arctis 9X, ki imajo zagotovljeno podporo tudi za nov prihajajoč Xbox. Za žično in ugodno opcijo so baje super Kingstone CloudX slušalke. Bi naj ponujale dobro razmerje med ceno in tem kaj dobiš. Priporočam, da si vzameš malo časa in sploh preštudiraš kaj bi rad: brezžično ali žično, je pomemben mikrofon,... Izbire je res veliko. Google iskanje: best xbox headset
 7. matej1990

  GameCube

  Zdravo! GameCube in ostale starejše konzole imajo region lock, tako da ja, potrebuješ igro iz regije, ki jo podpira konzola. Če je bil GameCube originalno kupljen v EU, potem ima podporo za PAL regijo in potrebuješ PAL igro. Torej opciji sta 2: kupuješ le PAL igre zmodificiraš konzolo (čip ali software) Pri GameCube modifikaciji bi rekel da je najbolj enostavno kakšno software modificiranje kot je Freeloader. Ne rabiš nič posegati v konzolo ali flashati. Zaženeš konzolo, vstaviš Freeloader plošček, izbereš regijo igre ki jo želiš igrati, ter nato zamenjaš plošček z igro. Slaba stran je, da je to potrebno narediti vedno, pred igranjem igre, kar pomeni precej menjavanja ploščkov.
 8. Ok, to bi pa rad videl, kako vsako igro pregledajo. 😆
 9. Lepo, free upgrejd na nove konzole!
 10. Sony ga zadnje čase raztura s slušalkami! Čakam na njihove flagship PS5 slušalke. 😁
 11. Kolikor vem je bila ta konverzija časovno omejena akcija, ki je že potekla. In sicer iz Gold Live v Game Pass. Za Ultimate pa nič ne vem.
 12. matej1990

  Halo Infinite

  Zanimiva odločitev glede F2P:
 13. Zgleda super, ampak bi mi verjetno hitro postalo dolgčas. Lahko boš letel z ostalimi letali na Zemlji v realnem času v istih vremenskih pogojih, kar je super kul. Lahko letiš ob boku s potniki, ki jih poznaš in tako spremljaš njihovo trenutno lokacijo in vremenske razmere. Končno so tudi uporabili cloud power v igri! 😁
 14. Zanimivo branje, ki pojasni zakaj so AAA Ubi igre tako slične v določenih zadevah:
 15. Zgleda otročje, ampak hudo zabavno!
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.