Skoči na vsebino
 • Red
 • Dead
 • Redemption
 • 2

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  9 977
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  322

matej1990 je nazadnje zmagal dne, Februar 13

matej1990 je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

1 592 šajbrajlajkadajma

6 sledilci

Več o matej1990

 • Stopnja
  KSi obsessed...
 • Rojstni dan 01. 10. 1990

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Maribor

Gamertags

 • XBOX Live
  NowickySLO
 • PSN ID
  NowickySLO
 • Wii Friend ID
  /
 • Steam ID
  /

Nedavni obiski profila

6 096 ogledov profila
 1. matej1990

  Hellblade: Senua's Sacrifice

  WTF. Naj raje gredo delat Xbox ekskluzive, sedaj ko jih je MS kupil.
 2. matej1990

  Tom Clancy’s The Division 2

  1.-4. marca bo potekala še D2 open beta! Sedaj bo lahko še več igralcev občutilo težavo povezovanja z Ubi serverji. 😄
 3. matej1990

  Apex Legends

 4. matej1990

  Apex Legends

  Igra je trenutno tudi na Twitchu z lahkoto No.1! Zdaj je edino težava... Če kupim coinse, potem podprem Respawn, AMPAK tudi EA. 😐
 5. matej1990

  Dodatki za Playstation 4

  Ta je pa za v vitrino.
 6. matej1990

  Tom Clancy’s The Division 2

  Igra mi je pa tako. Kopija od Division 1, kar je logično, ker gre za nadaljevanje serije. Dodane je več vsebine in nasploh vsega. Tako da vsekakor super nadgradnja od D1. Definitivno obvezna nabava za tiste, ki jim je D1 bila noro dobra igra. Mi je zabavna beta in sam sistem upgejdanja te povleče "not". Kaj mi ni všeč, tako kot pri ostalih Ubi igrah tega tipa je to, da se začnejo zadeve zelo ponavljati in bi me slej kot prej minilo do igranja. Pač beta mi je kul in bom tudi pri tem zaenkrat ostal. Morda ob razprodaji nabavim. Hudo pogrešam ping sistem (Apex razvada 😄). Za emote so spet imeli čas, za komunikacijo pa ne (ali pa je jaz nisem našel). Ja, orožja tudi meni zelo spremenijo zabavnost igre. Določene rifle so super in z njimi sem najraje igral. Sem jih kar s težkim srcem zamenjal za kaj močnejšega, ampak manj natančnejšega. Edino škoda da streljanje ni malenkost bolj odzivno. Sem imel težave z zadevanjem, ko je nasprotnik tekal na levo ali desno. Aja, pa veliko bolj zabavna je, če igraš z nekom. Solo mi ni bil všeč, ker nasprotniki takoj navalijo na tebe. Imajo kul sprogramirano, da te flenkajo, tako da ne moreš ostati ravno na enem mestu.
 7. matej1990

  Tom Clancy’s The Division 2

  Stran ne zahteva da si prijavljen. Ko sem vpel je prikazalo vse normalno. Sem popravil.
 8. matej1990

  Tom Clancy’s The Division 2

 9. matej1990

  Tom Clancy’s The Division 2

  Bugisoft nikoli ne razočara: We are aware of an issue where your game client will crash after an extended gameplay session. To circumvent this, we recommend that you restart your game client every two to three hours. Secondly, on all platforms, if you are outside the game and receive a game invite from a friend within the game, your client will crash at launch. To work around this problem, make sure to start the game first and join group directly from inside the game. THE DIVISION 2 PRIVATE BETA: KNOWN ISSUES Dober mesec od izida imajo še vedno hude game breaking buge. Komaj čakam kaj vse bo folk še dodatno našel med samo beto. 😆 Zastopim da gre za beto, ampak vseeno. Imeli so že prej beta testiranje za D2.
 10. matej1990

  Novičke...

  EA je investitorjem razkril da enkrat do marca 2020 izideta nova New Need for Speed in Plants vs. Zombies naslova. NfS ponovno izdelujejo pri Ghost Games - NfS Rivals, NfS (reboot) in NfS payback.
 11. matej1990

  Detroit: Become Human

  Prodanih je bilo več kot 3 milijona izvodov, kar bi rekel da je neuspeh glede na agresivno Sony oglaševanje in koliko PS4 konzol je prodanih. Luke David Cage je naznanil, da so prejeli investicijo kitajskega podjetja NetEase in da se vračajo v multiplatform vode.
 12. matej1990

  Resident Evil 2

 13. matej1990

  Ugani film!

  Ja glavni igralec je enak kot v eni black mirror epizodi. Evo še poster, ki prav tako sliči na BM. 😄
 14. matej1990

  Ugani film!

 15. matej1990

  Ugani film!

  Sej sem napisal, da se tako samo prične. 😉
×