Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  10 939
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  517

Vse objave od matej1990

 1. ;( S tem kratkim prestavljanjem sem bolj zaskrbljen, kot pa če bi igro prestavili za par mesecev.
 2. Jutri se konča beta in izide stable FW o katerem se je pisalo zgoraj (M.2 SSD expansion slot, 3D audio na TV zvočnikih...). Celoten spisek novosti: https://blog.playstation.com/2021/09/14/ps5s-september-system-software-update-launches-globally-tomorrow/ Eden boljših manjših bombončkov: New Trophy tracker. We’ve added a new Trophy Tracker that lets players quickly access up to five trophies per game through the Control Center. 👍
 3. Boljše vprašanje je to: KJE JE JEZIK?!?!?
 4. Lepo za videti, da se niso zgledovali po Marvelovem filmskem Thoru. Še Kratos in Boy(!):
 5. Ne gre za novo Uncharted igro, ampak remaster dveh Uncharted igre: Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Izid bo na PS5 (zgodaj 2022) in nekoliko kasneje na PCju. Ali bo na voljo PS5 upgrade za tiste, ki si že lastijo PS4 verziji iger, ni znano. Tudi če bo, bo glede na Horizon Forbidden West upgrade dogajanje, v vsakem primeru plačljiva zadeva.
 6. Včerajšnji nov trailer z gameplay elementi! Bo zanimivo videti kako bodo zaključili z GoW nordijsko mitologijo. Glavni fajt bo kot kaže s Thorom (ali pač???). Izid bo v 2022!
 7. KONČNO polno (ne skrajšano) nadaljevanje odličnega prvega dela z vključenim Miles Moralesom! Tokrat se zabavi pridruži tudi Venom! Ponovno izpod rok Insomniac Games. Trenutno je izid planiran v 2023.
 8. Izid bo 4. marca.
 9. Pri Insomniac nadaljujejo z Marvel igrami: Glede na zgolj izjemno kratek dražilnik je igra še DALEČ od izida. Verjetno enkrat po 2023.
 10. Čirule čarole proti duhecom! Deluje kot fina srhljivka, ampak gameplay mehanika, pa mi ne deluje dopadljivo.
 11. In to že faking 5. oktobra! Fino presenečenje kar se tiče datuma. To bo obvezno preigranje!
 12. Točno to sem se tudi jaz spraševal. 😞 Kje je zlobni prisiljen nasmeh Smitha?!?! Upam da presenetijo!
 13. Konec leta prihaja Matrix: Resurrections!
 14. Bi lahko kaj naredili ja. Problem je, ker so vmes naredili Marvel's Avengers.
 15. matej1990

  PlayStation Plus

  Mislim da je bil rumor ja.
 16. Meni se tudi zdi veliko, glede na to, da je bila časovna ekskluziva samo eno leto in je nato izšla tudi na PS4. MS je res bil takrat obupan. 😄 Samo da ni rabil sam razvijati igre.
 17. matej1990

  PlayStation Plus

  Septembrski rumor je bil tudi pravilen. Naj se kuhanje prične!!! 😁 https://blog.playstation.com/2021/09/01/playstation-plus-games-for-september-overcooked-all-you-can-eat-hitman-2-predator-hunting-grounds/
 18. Xbox časovna ekskluzivnost je MS stala 100 mil $! https://www.thegamer.com/microsoft-rise-of-the-tomb-raider-exclusive/
 19. Prehiter sem bil s pisanjem. Evo, sem popravil post.
 20. Govorica je postala resničnost. Nov izid je 18. februar 2022! Kot bonus je Horizon Zero Dawn (1. del) dobil brezplačen PS5 update, kjer sedaj teče igra na 60fps.
 21. matej1990

  Halo Infinite

  Halo farsa z izidom se očitno nadaljuje:
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.