Jump to content
 • Sony has trademarked the PS6-10
 • THE PLAYSTATION 4 IS NOW THE SECOND BEST-SELLING CONSOLE OF ALL TIME
 • BIOWARE CONFIRMS IT’S ‘DEFINITELY NOT DONE’ WITH MASS EFFECT GAMES
 • CD Projekt RED further condemns concept of microtransactions
 • The Outer Worlds will have enhancements on the Xbox One X but not the PS4 Pro
 • The Best Free MS-DOS Games Now Available From the Internet Archive
 • The Outer Worlds' Day One Patch is as Big as the Game

matej1990

admins
 • Content Count

  10,185
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  373

Everything posted by matej1990

 1. Želim ti prijetno poslušanje serij in filmov! Januarja pa tudi njihov ogled. 😁
 2. Titanfall 2 je dobra igra, ki ima tudi odlično kampanjo!
 3. MS tudi z novim Xboxom kot kaže ne bo namočil prsta na nogi v VR vode. Phil Spencer je dejal: "We're responding to what our customers are asking for and... nobody's asking for VR." VR not a focus of Project Scarlett, says Phil Spencer
 4. Ni sicer Half-Life 3, je pa Half-Life VR in izgleda ODLIČNO!!! Set between the events of Half-Life and Half-Life 2, Alyx Vance and her father Eli mount an early resistance to the Combine's brutal occupation of Earth. Obljubljajo polno igro, narejeno popolnoma za VR. Zaenkrat so podprta le očala s SteamVR podporo. 😕 Izid je planiran marca 2020! https://half-life.com/en/alyx
 5. Sony je patentiral nov kontrolerja. Zelo verjetno je tole PS5 kontroler (DualShock 5): Zelo majhne razlike napram PS4 kontrolerju: dodan je mikrofon triggerji so nekoliko večji light bar (lučka) je odstranjena Render novega kontrolerja: Več info: A Sony Interactive Entertainment (SIE) patent has revealed images of what could be the PlayStation 5’s controller
 6. Ta Zero ni izvedel veliko kamikaze napadov. 😁
 7. 2019: THIS ISN'T SONIC! 2020: This is Sonic! Sem kar šokiran, da so dejansko poslušali kritike in šli na novo izdelati Sonica. Pametna odločitev studija.
 8. Torej... glede na rajcajočo sliko je edino kar me zanima: ALI SE LAHKO IGRA THE LAST OF US 2 DEMO?!? 🤞😁🤞
 9. matej1990

  TV Serije

  Na Netflixu je že druga sezona The End of the F***ing World:
 10. Shu Yoshida bo postal glavni pri Sony na novo nastali skupini odgovorni za neodvisne razvijalce (indie igre). Skrbel bo za orodja, tehnologijo in storitve. Mislim da zelo pametna poteza, saj veliko indie iger ne dobi dovolj pozornosti. Na Shawn Layden stolček je presenetljivo prišel Hermen Hulst aka ta glavni pri Guerilla Games (Killzone, Horizon: Zero dawn). Ta bo imel enako odgovornost kot njegov predhodnik - skrbel bo za igre pri lastnih Sony studijih.
 11. Mislim da so tukaj malo sfalili s to Overwatch 2 napovedjo. Bi bilo bolje, da bi še malo potegnili s prvim delom in nato napovedali O2 s čisto novimi igralnimi liki. So sicer nove mape, kampanja, coop misije, ampak vse skupaj malo tako-tako. Deluje kot hudo recikliran in nekoliko nadgrajen prvi del. Isto kot pri Diablo 4: Zakaj ne naredijo filma?!? Ponovno super napovednik!
 12. Ta prvi cinematic trailer je narejen BOLANO dobro!!! Če bi bil tole napovednik za film, bi ga takoj šel gledat. In ko sem že pri filmu... Zakaj ga ne naredijo?!?
 13. Še vedno me niso prepričali. 😕
 14. Kot kaže je to walking simulator z AAA budgetom, odštekano zgodbo in faking bolano dobro grafično podobo. 😁 Mislim da bom kar nabavil.
 15. Na željo @conali-ja je PS4 presegel magično mejo 100 milijonov prodanih konzol. Natančneje 102,8 milijona. Kar pomeni, da je PS4 prehitel PlayStation 1 in Nintendo Wii konzolo, ter tako postal druga (!) najbolje prodajana hišna (beri: neprenosna) konzola v zgodovini. Prvo mesto ima PS2 s hudim naskokom (155 mil). PS4 sales overtake Wii and PS1
 16. Death Stranding na PCjih enkrat poleti 2020! In ne, Konami ne bo založnik. 😁 Presenetljiva najava, še posebej zato, ker igra še ni niti izšla na PS4: Kar je dodatno zanimivo... Decima pogon (Horizon) od Guerrilla Games bo tako prvič tekel tudi na Oknih.
 17. Lahko tudi digitalna prednaročila prekličeš.
 18. Po enem mesecu že imamo nov datum izda in sicer 29. maj! 😆 https://blog.eu.playstation.com/2019/10/24/an-update-from-naughty-dog:-the-last-of-us-part-ii-comes-to-ps4-next-may/
 19. Pa da vidimo decembra zaključek! Potencialni spoiler: 😆 Kaj pri 1:40 jim je zmanjkalo budgeta? Ker liki tukaj delujejo kot da so iz plastelina.
 20. Najhitreje boš zadevo uredil, če kupiš prepaid kartice. CDkeys, Kinguin,... Xbox ni podprt pri nas in so te zaobitve s plačilnimi karticami pravi loto.
 21. John Wick ne trenira po IPSC standardu, IPSC standard je bil narejen po njem. 😜
 22. Meni je John Wick že od vsega začetka bil čisto pretiravanje. Praktično te ves čas bombardirajo s to pretirano akcijo. Kar je dobro je to, da je koreografija super narejena in posneta. Vsake toliko imajo res takšne poteze z reloadi/usmrtitvami, da samo debelo gledaš. 😁 Sama zgodba je pa meh. Pač toliko da lahko povežejo te akcijske kadre med seboj. Nisem pa še gledal tretjega dela.
 23. Stadia štarta 19. novembra! Prve podprte naprave bodo Pixel tulifoni, nato sledijo Chrome naprave (Chromecast, Chrome brskalnik,...) Na voljo bo 37 iger.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.