Jump to content

matej1990

admins
 • Content Count

  10,593
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  440

Everything posted by matej1990

 1. Če kje ne bi upal naročiti, pa je to pri Playgame.si. Enkrat piše tako, spet drugič malo drugače. Me res zanima koliko kaj nasploh štimajo naročila pri njem, glede na površnost v opisih. Enkrat 825GB, drugič 82GB, spet trejič: "pri dražji napravi bo prostora za 1 TB." 😄
 2. Še SLO Xbox Series prednaročila: Igabiba: XSX, XSS Mimovrste jih ima listane, ampak niso na voljo za prednaročilo: XSX, XSS Big Bang, Konzolko in Harvey Norman nimajo (še?) prednaročil.
 3. To tudi jaz dvomim. Konec koncev eni imajo še vedno odprta prednaročila (Anni, Konzolko,..).
 4. Še zdaj se ne morem odločiti glede izgleda tega remastera. Po eni strani izgleda ZELO dobro, po drugi strani pa je to pravi joke od predelave in zgleda kot da se določenih delov niso niti malo dotaknili.
 5. PS5 bo 100% na voljo pri nas na dan izida. Vprašanje je le koliko.
 6. RTX 30 serija je zelo dober deal. Samo povem. 😛 Cenejša alternativa XSS/XSX. 😁
 7. Kdor ni naredil rezervacije se lahko sedaj obriše pod nosom. Prednaročila na dan izida so očitno pošla. Trgovci imajo sedaj zaprta prednaročila ali pa dobavo obljubljeno komaj v 2021. Po moje jih ni bilo ravno veliko na voljo. 😄
 8. Sigurno je zelo pomagala. Ampak dejstvo je, da XGP je vedno bolj dopadljiva storitev.
 9. Microsoft je včeraj kupil Bethesdo oz. Zenimax za 7,5 milijard $! ZeniMax nakup potegne s seboj dosti veliko: id Software (Quake, Doom, Rage), Arkane Studios (Dishonored, Prey), MachineGames (Wolfenstein), Tango Gameworks (The Evil Within) in Bethesda Game Studios (Fallout, Elder Scrolls). Igre je kmalu za pričakovati v XGP naboru! Vse njihove nove igre, bodo na voljo v katalogu na dan izida! MS se je tudi pohvalil, da ima kar 15 milijonov XGP naročnikov. Aprila jih je imel 10, torej storitev zelo hitro raste. 50% rast v 5 mesecih je impresiven dosežek!
 10. Zanimive novice glede PS5 verzij prednaročil. Kot kaže bi naj bilo kvot za prednaročilo digitalnih verzij bistveno manj napram klasičnim. V UK le 20-25%, v USA 13-33%. Za tem stojijo 3 teorije. 1. Trgovinam je bolj zanimiva za prodajati navadna verzija konzole, saj pri digitalni ne morejo prodajati tudi iger. 2. Sony je slabo ocenil zanimanje za digitalno verzijo. 3. Sony je zanalašč ponudil tako malo kvoto digitalnih verzij zaradi 100€ nižje cene, ki jo mora dobiti noter z digitalnimi nakupi iger. Na dan izida razprodana digitalna verzija pomeni avtomatičen boost
 11. Pri BigBangu in osebni prevzem, ker mi je praktično mimogrede in se ne zajebavam s potencialnimi neuspešnimi dostavami na dan izida. Pač glede na to, da so veliki trgovec, računam, da bodo dobili neko zalogo. Oddal sem naročilo res takoj, ko je bilo možno, tako da bi moral biti na TOP 10 čakalni listi 😄 Če ne dobim na dan izida, bom razočaran. RES razočaran.
 12. Sedaj imajo tudi vsi zamudniki na voljo PS5 prednaročila: BigBang: navadni, digital Harvey Norman: navadni, digital Anni: navadni, digital Jaz upam da dobim svojega na dan izida. 🤞
 13. PS+ Collection je le razširjen PS+, kjer ti dajo PS4 igre za igranje na PS5. To ni enako kot kompatibilnost za nazaj. PS+ iger si ne lastiš, ampak jih imaš rentane (dokler ti PS+ ne poteže). Se pa strinjam, da bi to lahko povedali kaj konkretnega glede delovanja kupljenih PS4 iger na PS5, da ne bi bilo zmede.
 14. SLO prednaročila so se že pričela ponekod: ACS Mimovrste: navadni, digital Igabiba Konzolko Links: navadni, digital Še nič sledu pri: Big Bang, Harvey Norman in Anni.
 15. Jim Ryan o PS5: more PS5s will be available than PS4s in 2013 "99%" of PS4 games can be played on PS5 Still interested in porting games to PC “The PS4 community will continue to be incredibly important to us for three or four years” Jim Ryan also indirectly responds to Xbox Game Pass, saying that such a model would not be sustainable for Sony Ne vem no, meni se to zdi malo čudno glede na trenutne PS5 informacije in precej PR bullshita. -99% PS4 iger igralnih na PS5. Ok, kje je seznam in zakaj to ni bilo povedano? -3-4 leta PS4 podpore.
 16. Nič konkretnega, ampak zgolj najava in obljuba za izid v 2021.
 17. Najavljena je bila Special Edition verzija: Na voljo ob PS5 izidu.
 18. Kampanja gameplay trailer: Activision announced that this Friday, 18th September, PlayStation players can play the Call of Duty: Black Ops Cold War multiplayer alpha exclusively on PlayStation 4. Prenos bo možen že danes.
 19. Experience a new story set at Hogwarts in the 1800s. Your character is a student who holds the key to an ancient secret that threatens to tear the wizarding world apart. Make allies, battle Dark wizards, and decide the fate of the wizarding world. Izid je planiran v 2021 za PS5 in verjetno tudi XS. Deluje precej obetavno!
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.