Jump to content

matej1990

admins
 • Content Count

  10,041
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  341

Everything posted by matej1990

 1. matej1990

  Xbox One S

  Trenutno najcenejša konzola izmed svete trojice. Dokler N ne izda svoje cenejše Switch različice.
 2. matej1990

  TV Serije

  Superman ali Legolas? :D The Witcher Netflix serija bi naj izšla še to leto!
 3. Letošnji Gamescom bo udarnejši, saj se bo pričel s konferenco (gamescom: Opening Night Live) kjer bi naj padlo tudi nekaj novih najav. Napovedovalec bo Geoff Keighley. Konferenca bo v ponedeljek, 19. avgusta ob 20:00. gamescom and Geoff Keighley partner to create "gamescom: Opening Night Live"
 4. To je preveč mainstream... Mobitel boš tolikokrat preložil, da dobiš ven 2m diagonalo.
 5. Na hitro: Mark Cerny je ponovno glaven za drobovje izid ne bo v 2019, torej bo v 2020 CPU - tretja generacija AMD Ryzen, 8 jeder, 7nm proizvodni proces GPU - custom verzija AMD Radeon Navi, ray tracing podpora(!) - trenutno hot zadeva na PCjih. 3D audio (kot je to že pri PSVR), predvsem je zadeva odlična s slušalkami PS5 bo kompatibilen s PS4 igrami - torej bo prehod zelo mehak. Igre bodo v prehodu izhajale na obeh konzolah - Death Stranding SSD! Bistveno hitrejši nalagalni časi: Spider-man demo je fast travel čas zmanjšal iz 15s na 0,8s. Hitrejše renderiranje! Spider-man se je lahko gibal bistveno hitreje skozi svet brez izgube detajlov. Cerny je izjavil da bi naj imel v konzolo vgrajen SSD hitrejšo hitrost branja kot je trenutno na voljo v PCjih. Kar je zelo močna izjava in potrebuje več razlage. Ne verjamem v SSD z vsaj 1TB in res hudimi specifikacijami v konzoli za predvidevam da 400€. Upam da presenetijo. 8K podpora. @japanboy pazi kakšen TV nabaviš. 😛 Potrjen je optični medij! @medenko1975 Lahko boš mirno spal. In za konec izjava: “we are cloud-gaming pioneers, and our vision should become clear as we head toward launch” Obstoječi PSVR bo kompatibilen s PS5. O novem ni bilo potrditve, ampak zagotovo še pride na vrsto.
 6. Switch update v8.0.0 med najbolj zanimivimi novostmi prinaša možnost prenosa save game datotek med sistemi. Nekaj kar potrjuje govorico, da bo Nintendo predstavil nov Switch oz. kar dva. Ostale novosti: Improvements Included in Version 8.0.0 (Distributed 04/15/2019)
 7. Nekaj ni ok z EA... Povedali so tole: EA podpira single player igre BREZ mikrotransakcij in BREZ loot boxov?!? In nato še potrdijo, da jih NE bodo dodali naknado? In 1. april je že mimo. Go home EA, you're drunk! Od mene pa dobijo tole: matej1990 & 😀
 8. In potem pride Nintendo s kreativno in dostopno* Labo VR idejo. Nintendo Labo VR is VR at its simplest - but also its most magical Ja deluje otročje in tudi je. Ko kupiš Labo VR, moraš najprej polovico dneva porabiti da sestaviš vse zadeve iz kartona (po principu Lego kock). Nato se prične zabavni del vstopa v VR svet. Imajo nekaj prekleto zanimivih 2 player VR zadev. Najbolj vprašljiva je vzdržljivost. Tisti rilec VR slona deluje zelo nežno narejeno - karton in gumica. *če že imaš Switcha. 😄
 9. Sliši se sicer zabavno, ampak sem skeptičen glede Switch zaslona. Ima samo 720p resolucijo. Verjetno je precej blizu Google Cardboard vizualne izkušnje.
 10. Sure. Life-like motion je nagibanje stopal. 😑 In po 2h igranja si mrtev zraven sedenja v takšnem položaju in upravljanjem z nogami. Naj dodajo gobico na vrh motion kontrolerja. Motion controller je imel navigation controller, ki jim sedaj manjka. Za ultimate izkušnjo pa naj naumijo in pocenijo kaj takšnega:
 11. matej1990

  TV Serije

  Glede na prvi video zgoraj, bomo deležni pokola. 😵 Theme song od white walkerjev to sezono je Ice ice baby!
 12. Tole bi znal biti dober film.
 13. Nič ni zagotovo. Learn to read. 😛 Lahko da bodo imeli post-E3 konferenco. Sej veš, za na konec se vedno pustijo najbolj udarne novice. 😀
 14. Sony je uradno najavil PS5! Cena še ni znana (bo verjetno povedana na E3), izid pa bi naj bil konec tega leta! Slika je simbolična. Dejanski dizajn bi naj bil razkrit kasneje. Kompatibilnost za nazaj bo (PS4, PS3, PS2 in PS1!), bluray pa gre pa-pa (digital only baby!). Njihova stream storitev (PlayStation Now) bo tako ob prihodu konzole na voljo povsod kjer je že sedaj na voljo PS Store. Sony se je tokrat odločil za Intelov custom made procesor in Nvidia grafično kartico. Tako bosta Intel in Nvidia združila moči in predstavila oboje na eni rezini čipa (prvič za ti dve podjetji?). Silicijeva rezina bi naj temeljila na 7nm proizvodnem procesu in temeljila na še na PCjih ne predstavljenih tehnologijah. Grafična moč bi se naj gibala nekje do 15 terafopov! Toliko o PC master race... 😉 Več informacij na povezavi: KLIK! EDIT: 1. APRIL!!!
 15. Potrebovali so "samo" 3 leta do predstavitve. 😁 Včeraj so namreč na PAX East izdali trailer: Več kot milijarda orožij tudi takšnih na nogah (no joke!). Niso podali ne okvirnega datuma izida in tudi presenetljivo ne platform kjer bo igra izšla. Več bi naj bilo znanega 3. aprila.
 16. 4,2 milijona prodanih PSVR očal, od tega v zadnjih sedmih mesecih kar 1,2m. Posledica agresivnih akcij bundlov in vedno večjega nabora VR iger.
 17. 28. maja izide ena zame bolj pričakovanih PSVR iger.
 18. Beyond posodobitev, ki izide poleti, bo dobila brezplačno PSVR in Steam VR podporo.
 19. Končno bomo lahko prvoosebno občutili kako je biti Iron Man. 😄 Za igranje bosta potrebna 2 PS Move kontrolerja. Igra izide še to leto in sicer ekskluzivno za PSVR. Marvel's Iron Man VR To Arrive Exclusively on PlayStation VR in 2019 Zaenkrat po videnem za moje pojme zelo povprečna VR igra v Iron Man preobleki. Mogoče je pa gameplay dober. 🤞 Niti glasna niso uspeli dobiti od Robert Downey Jr. 😞
×
×
 • Create New...