Jump to content

matej1990

admins
 • Content Count

  10,113
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  359

Everything posted by matej1990

 1. XOX hlajenje si naj vzamejo za vzgled, da ne bo tudi PS5 "vzletal". Kar se trenutnega izgleda iz patenta tiče... Ne bi rad imel nove X-files sezone, z UFO dokazi v dnevnih sobah. 😜
 2. Upam da je slika res samo za shematsko ponazoritev hlajenje. Ker sama škatla izgleda res obupno. Milo rečeno. Še malo drugi zorni koti:
 3. Tukaj je časovni razpored s povezavami do streamov: https://www.videogameschronicle.com/news/gamescom-2019-full-live-stream-schedule/
 4. 19. avgusta ob 19:00 bodo znani novi detajli glede Stadije: Tukaj bo live stream:
 5. Včeraj je bil predstavljen multiplayer: CoD si je letos sposodil precej Battlefield elementov. Od bolj realističnega bojevanja, do 20vs20 igralnega načina. A hkrati mislim da je igral uspešno ohranila "CoD odzivnost", kar je super!
 6. Playbook 4 je tvoja rešitev. 😁
 7. Kot kaže Sony nadaljuje s testiranjem PS4 partyev in sedaj tudi nekatere FW 7.00 zadeve: Paziti je potrebno le na kompatibilnost! Ni party kompatibilnosti za nazaj!
 8. matej1990

  TV Serije

  Watchmen - oktobra: Westworld S3 nov napovednik:
 9. Bolj razočaran ne bi mogel biti. Igra je povprečna v najboljšem možnem pogledu. Gameplay je totalno nezanimiv in nič posebnega. Sem bil popolnoma ravnodušen ob gledanju. Če je EA prizanesel obstoj tej SW igri, bog pomagaj kako zanič so morale biti šele ostale. Tudi extended cut ni nič boljši.
 10. matej1990

  Blair Witch

  Meh, v trailerju so izpustili to kultno sceno: Zato ne bom kupil. 😜
 11. Svoj brezplačen izvod igre lahko prevzame leta 2077. 😜
 12. Gameplay deluje precej soliden:
 13. Definitivno impresivni dosežek.
 14. Kaj satelitske HD slike pokrajin in cloud powah te ne prepričajo? 😁
 15. Včeraj pogledal Spider-man: far from home Za moje pojme daleč boljši film od prvega dela. Bolj zanimiva zgodba, več boljše komedije in zelo dobro narejeni efekti. Nimam niti kaj za potožiti čez film, tako kot sem lahko letos pri Cpt. Marvel in Endgame. Res kar perfect superhero komedija. Sem bil super pozitivno presenečen ob gledanju. Celo Marvelu več ne zamerim s Fury "kvarniki" v trailerju, ker ima sam film kar lepa presenečenja, ki jih ni v napovedniku.
 16. matej1990

  TV Serije

  Meni ta trailer deluje izredno ceneno narejen. Na nivoju fan made trailerjev. Slab znak.
 17. Zdravo! Need for Speed: Hot Pursuit 2 ne obstaja za PS4, ker je to igra prejšnjih generacij konzol (PS2, Gamecube, Xbox). So pa za PS4 na voljo: Need for Speed Rivals Need for Speed (2015) Need for Speed Payback
 18. matej1990

  TV Serije

  Stranger Things S3 - 4. julija! Eleven:“I closed the gate.” Netflix:"You did but this show is popular."
 19. matej1990

  HBO GO

  VPN ali proxy, da app pretentaš in misli da si lociran v USA. Je pa vprašanje ali moraš uporabiti to foro samo pri prenosu appa ali pa ves čas ko ga hočeš uporabljati. Jaz bi rekel da zadnje in nato se zadeve zakomplicirajo. Dober VPN stane (prenos podatkov + dovolj dobra hitrost prenosa da nimaš kockast stream), tako da vprašanje ali je smiselno na dolgi rok plačevanje. To je seveda dodaten strošek k samemu plačevanju HBO GO naročnine. Kolikor vem pa naša HBO GO storitev ni kompatibilna s tisto iz USA, tako da če preneseš app se po moje ne moreš vpisati z našim HBO računom.
 20. Testiranje je sedaj na voljo tudi pri nas (sem dobil mail na SLO PSN račun). Ampak je malo tako-tako, ker morajo vsi tvoji prijatelji nato imeti ta posodobljen party, če se hočejo med seboj pogovarjati. Ni kompatibilnosti med starim in novim partyem. No, sredi julija bo kot kaže končni izid.
 21. Povprečni igralec ne hodi na Neogaf, tako da je to čisto irelevantna anketa.
 22. Za average igralca bo super. Kupiš igro in ne rabiš konzole ali gaming PCja. Poceni rešitev.
 23. Nekaj E3 leakov iger:
 24. Na voljo bosta 2 paketa: V 2020 bi naj storitev doživela razširitev tudi v druge države. Igre ob izidu: DRAGON BALL XENOVERSE 2 DOOM Eternal Wolfenstein: Youngblood Destiny 2 Power Rangers: Battle For The Grid Baldur's Gate 3 Metro Exodus Thumper GRID SAMURAI SHODOWN Football Manager 2020 Get Packed The Elder Scrolls Online The Crew 2 The Division 2 Assassin's Creed Odyssey Ghost Recon Breakpoint Trials Rising NBA 2K Borderlands 3 Farming Simulator 19 Mortal Kombat 11 Rage 2 FINAL FANTASY XV Gylt Tomb Raider Trilogy Darksiders Genesis Just Dance 2020 Nabor iger zaenkrat ni velik, ampak so na predstavitvi pokazali, da imajo zanimanje številnih publisherjev. Imeli bodo tudi ekskluzivne igre: Cena kontrolerja bo $69.99. Google Stadia cloud gaming debuts with $130 Founder’s Edition this November, free tier coming in 2020
×
×
 • Create New...