Skoči na vsebino

matej1990

vrhovni
 • Število vsebin

  10 780
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  474

Vse objave od matej1990

 1. matej1990

  Astro's Playroom

  Res must play PS5 igra, da vidiš kaj zmore nov kontroler. Sony je tukaj naredil pametno potezo s prednaložitvijo igre (če ti dela 😅).
 2. Fak! Samo folija čez. Poštar si zasluži medaljo trophy, pošiljatelj pa zgleda rad živi nevarno glede na drzno potezo. Naj ti vredu služi! Nalepka se kaj sliši v ventilatorju? 😄 BR pogon je res glasen? Si že opazil stick drift na kontrolerju? 😛 Si že moral narediti database rebuild?
 3. matej1990

  PlayStation Plus

  Čakali so s to noro najavo za marec! 😛 Final Fantasy VII Remake | PS4 Remnant: From the Ashes | PS4 Maquette** | PS5 Farpoint | PS VR **PS5 console only; PlayStation Plus benefit not applicable for Maquette on PS4.
 4. matej1990

  PlayStation Plus

  Malo kisla poteza, da bo v aprilski PS+ ponudbi na voljo le PS5 verzija novega Oddworlda. Izid igre je namreč na PS4 in PS5.
 5. Pričakovan datum je bil 2021, ampak so igro sedaj že prestavili v 2022. Kljub zgodovinskim ikoničnim zamudam v GT seriji, tokrat krivijo pandemijo. 🙃
 6. Sony je pravkar najavil obstoj nove generacije VR očal! Kot kaže bo kompatibilnost le s PS5. Izboljšana resolucija. Izboljšan kot slike - field of view, ki bo širši in s tem zmanjšan efekt daljnogleda. Izboljšan tracking. Upam da bo sledenje na samih očalih, tako kot Oculus Quest in ne več preko kamere. Samo da bo bolj natančni! Nov VR kontroler! Le ta bi naj bil deležen lastnosti, ki jih ima PS5 kontroler (DualSense). Sem 100%, da bodo dodali natančno vibro in upirajoče trigerje. Trigerji za simulacijo držanja predmeta v roki? 🤔 Tudi ergonomija bi naj
 7. Operaterjev je ogromno in posledično tudi gadgetov/abilitijev. Da naštudiraš kaj in kako je kar hud zalogaj. R6 Siege je samo še za hardcore igralce. Moraš sledit, drugače si hitro out. Pa gadgeti so hudo preveč sci-fi postali glede na začetno verzijo igre.
 8. Imam! Tudi HDMI adapter za priklop na TV imam. Samo priklopit bi ga moral.
 9. Zdaj se mi je pa zaluštal Wii Sports golf! 😄
 10. Po moje bo za pogledat, samo pač verjetno bo spet trpel scenarij in dialog. Tisti dialog z rojenim MK znamenjem je že za oči zavijat zraven. 😄 Samo original glasba je pa meni DOSTI boljša, kot pa ta počasni tempo ob koncu napovednika. Upam da bo nekje original v filmu ali pa vsaj kaj bolj sličnega.
 11. matej1990

  Novičke...

  Hočemo RE z VR podporo!
 12. matej1990

  PlayStation 5

  Telekom bi naj imel PS5 na zalogi! Če prav zastopim rabiš tudi 200 točk, da je potem cena 504€. https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/e-trgovina/gaming/igralne-konzole-in-igre/sony-playstation5-852gb-bela
 13. The last of us HBO TV serija je dobila svojega Joela in Ellie! Joel bo Pedro Pascal (Narcos, Mandalorian). Odličen igralec in trenutno tudi zelo popularen. Ellie pa bo igrala Bella Ramsey, ki je z zelo postransko vlogo že razturala v Game of Thrones.
 14. matej1990

  Novičke...

  Na Uporabna stran je bilo fiks zapisano 2 meseca brezplačno, ker je bila zadeva v podnaslovu. Naj se mi leva jajca posuši, če lažem! 😆 Nisem pa primerjal zadeve iz uradne strani.
 15. matej1990

  Novičke...

  Telekom se tudi gre streamanja(!) iger: NEO Igre Pogoji: NEO Smartbox optična povezava igralni plošček (priporočajo Logitech F710, podprta pa sta tudi Xbox one (le USB) in PS4 kontrolerja) Trenutno je na voljo 50 iger, jih pa mislijo vsaka 2 meseca dodati 5. Kot je razvidno iz nabora iger, ciljajo predvsem na mlajše generacije. Storitev je prvi mesec brezplačna, nato pa zaračunajo 8€ na mesec. Več info: https://www.telekom.si/zasebni-uporabniki/ponudba/tv-in-zabava/televizija/neo-igre https://www.blog.
 16. Prijatelj, to je Android, ne pa iOS. Ni da ni, samo najti moraš! 😁 Načeloma pa ja, idealno bi bilo, da bi sam app imel nastavitev. Prejšnje verzije so jo imeli, sedaj ko so pa naredili redizajn, pa so zadevo odstranili. Upam da jo nazaj implementirajo. 😔 Ko začasno rešitev sem našel AppLock - Fingerprint od SpSoft. Idealen bi sicer bil le nek enostaven app za osvetlitev, ampak ok. Sem vse kar app ponuja izklopil in le nastavil permanentno osvetlitev za ta en app. Kot kaže, zaenkrat dela tako kot mora.
 17. Ja, problem je, da se potem moram vedno spomniti in vklopiti to zadevo. 😅 Tako da ravno zato bi rad nekaj, kar je omejeno le na app. Enkrat nastavim in je to-to.
 18. Ni glih gaming vprašanje, ampak ok, mogoče kdo vseeno zna pomagati. Rad bi, da je v določenem appu (konkretno Evernote za android) ves čas prižgan ekran. Torej nočem da mi ekran ugasne, če imam odprti točno ta določen app. Ve kdo za kakšen app, ki to omogoča? Da izberem v katerem appu naj ne deluje sistemska screen time out nastavitev.
 19. Kot da nimajo že dovolj težav, sedaj so imeli še vdor v omrežje podjetja:
 20. matej1990

  PlayStation Move

  Po 10 letih mi je izdahnila baterija na mojih dveh PS Move kontrolerjih (CECH-ZCM1E). Na srečo se še dobijo baterije in je menjava zelo enostavna. Uporabna vodiča za menjavo: https://www.ifixit.com/Guide/PlayStation+Move++Battery+Replacement/72795 https://www.vrheads.com/how-fix-playstation-move-controller-wont-turn Je tudi ogromno videjev na YouTube. Takoj ko odpreš kontroler: Te prvotne verzije kontrolerjev imajo še 2 traka (čisto na vrhu slike), ki ju moraš paziti, da se ne pretrgata. Novejše verzije že imajo zadeve bolj prijazne.
 21. Dokler nimaš rednih rebuilding database težav, je to vse milina. 😁 Moram pa rečt, da jaz nimam zaenkrat nobenih težav. Zgleda da je res nekaj na tem, da manj je v napravah elektronike, manj je težav. Digitalni PS5 šiba na polno. 😁
 22. No ja, vsaj sliši se bolje kot PS4 stability updejti.
 23. Friško in nezanimivo: Version 20.02-02.50.00: This system software update improves system performance. In rare cases, the PS4 version of a game would install from the disc after you upgraded to and installed the PS5 version. Now, when you insert the PS4 game disc, the PS4 version won't install unexpectedly. You can now select and edit video clips using Share Factory Studio from your media gallery.
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.