Jump to content

sebek1

indigenous
 • Posts

  940
 • Joined

 • Last visited

sebek1's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In
 • First Post
 • Collaborator

Recent Badges

0

Reputation

 1. sebek1

  Halo Reach

  Kolko je poštnine v Slo od zavija
 2. sebek1

  Halo Reach

  Kekken slišim, da še nimaš, hehehehe, upam, da do lana ne dobite, da bomo vsi sveži, evil
 3. sebek1

  Halo Reach

  Kekken si probal kaj igrat kak se ti zdi?
 4. sebek1

  Halo Reach

  Če bi kdo rad igral beto, ta koda je bila postana na MLGju, probajte mogoče dela. Also, VG8YF-BPQ27-RVP27-9QFKY-BGMPJ.
 5. Dobro povedano, vbistvu bom nabavil dva enega S-IPS za desktop in tega LG W2442PA, ko pride halo reach in bo to to še bo verjetno kanček ceneje, malo je žalostno, da je po vseh letih še vedno ta input lag problem, da bi nažigal špil na 42 inchem lcdju je brez laga se tako ne bo zgodilo.
 6. sebek1

  Halo Reach

  Ahahaha
 7. sebek1

  Halo Reach

  Mnja bolj kot to je škoda, da igra ne leti s 60 fpsji, vsaj pri 8 igralcih bi tole lahko naredili, če že ne pri 16, res škoda. Drugače pa, po videnem je meni všeč, glup dvojno vihtenje so odstranili, BR je single shot, verjetno stvar katere sem najbolj vesel, saj to pomeni precej bolj natančen br pri daljavi ne pa random h3 sranje, ki vredu dela samo na Lanu.
 8. Yo mal pozen response, sam zdaj se pa počasi res zanimam za nakup. 75 1080p, sem prečekiro pa ne obstaja, mogoče drugo leto, ko bo več screenov vsebovalo display port, 75 hz je fajn, če igraš na pcju, lah imaš 75 fps pri vsyncu in posledično precej manj laga pri slednjem oziroma precej manj tearinga, če so frejmi pod 75, tudi miška je precej bolj smooth, ko jo premikaš, ko grem z laptopa na en moj star lcd na 75 hz opaziš razliko takoj. Sicer je zdaj nekaj pravih 120 hz lcd monitorjev sam so predragi pa slika tudi baš ni nekaj. Kaj misliš o tem LED http://www.mimovrste.com/artikel/265008 ... -e2250t-pn oziroma o tem S-IPS http://www.nakupovanje.net/hp-zr22w-lcd ... pr-1230316, tile HPji kljub temu, da so S-IPS so baje odlični sam jaz bi vseeno raje številke, kak je že tista stran, ko je baza, primerjav s CRTjem. Nebi pa imel večjega od 21.5 za 1080p vbistvu mi je že to prevlko, sam manjših ni, jaz bi mel 18.5 1080p, saj vem, da sem čuden, ker večina preferira večje monitorje. Matr vidim par filmčkov o halo reach, že bi imel monitor, pa že kujem načrte o Xbox 360 slimu, ki bo verjetno prišel konec leta, GPU+CPU on the same chip, bring it onnnnnn. Ti igraš kaj beto kak se ti zdi, Hypeee. Sem gledal http://www.tftcentral.co.uk/reviews/hp_zr24w.htm S-IPS vbistvu večji zr22w in ma input laga average 10ms sekund koliko je sploh sprejemljivo? Sklepam do 8ms za pretepačine in do 16ms za shoterje?
 9. sebek1

  Halo Reach

  Huh to mora en lan ob izidu past
 10. Čuj kekken veš mogoče, če tale Asus dela s 75 hz preko Pcja v 1080p, single dvi kablu verjetno zmanjka prepustnosti, kaj pa dual dvi kablu?
 11. sebek1

  Halo Reach

  Single player bo tako ali tako zanič, to je že od enke naprej bilo tako. Kar mi je všeč, da bo br en shot, ko zoomiraš, to bi res dodalo igri na daleč, ker zdej, ko je burst je tako tako, dodaj malo laga pa je igra na daleč neuporabna. Če bo feel v multiplayeru dober in sem prepričan, da bo zdej, ko sodelujejo z mlgjem, sigurno spet nabavim 360ja.
 12. Ej mene žal ne bo, so prišli neki izpiti vmes, bed
 13. sebek1

  E3: X360

  Škoda, da pride Alan wake drugo leto komaj na koncu bo pa tak november 2010
 14. sebek1

  E3: X360

  Da vsako leto vsak strem zašteka
 15. Če ne pride kaj vmes pridem tudi jaz. Xbox 360 sicer nimam več, mam pa controller in halo 3, slednjega bi prodal ampak je nemški pa ga noben noče, je že usoda hotela, da ostane za lane.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.