Jump to content

NoWii

indigenous
 • Posts

  1,560
 • Joined

 • Last visited

NoWii's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hvala za info Jst spilam vecinoma ultimate team (bolj zanimivo), prva divizija.. sam je zelo odvisn od nacina igre nasprotnika, lahko zgubim (ali zmagam) s 6:0 Dobr vedt d je navadn način težji .. Kje si pa gledal igre? Na youtube? Sam sem jih tudi par pogledal.. so dobri, so boljši. Vendar razen nekaj bolanih driblingov, vseeno nič takega kar nebi že videl.
 2. Si ze probal? Ravno zato sprasujem, ker me zanima kako dobri so. So recimo nekaj takega kot igralci v prvi diveziji pri online seasons (ultimate team, al pa navadno klubsko, nima veze), al so še kako dodatno stopnjo boljši?
 3. Jou A kdo ve, kok ljudi kej igra fifo preko spleta? So kje kakšne številke? Malo sem googlal, zal brez uspeha. Pa č ma kdo kksne izkusnje z "play for cash" varjanto, bi bile dobrodosle. Da lahko zavodu recem "imam sluzbo, spilam fifo" pa me bojo pustili pri miru
 4. Nope, ne v ilegali.. 75% na psp oddelku. Kakorkoli.. jst se tebe spomnim . Lahko u lj, np. Donacije pa potekajo preko paypala..tu naletim na problem. Kakorkoli, nadaljujeva na ZS?
 5. Haha . In ej! Kaj si mislil z "kot dobrodošlico na KSi"?! Jst mam status veterana, hej! I'm proud of it . Sej pravim.. zarad mene je loh plastikfantastik iz vse po 1€ štacune, sam d ma vse knofe pa d delajo. Ostalo ni pomembno. Itak bi ga mel sam zato, da bi loh trije špilali lbp ko kdo pride na obisk. Če ga dobim z donacijo KSiju, še toliko bolj z veseljem. Ah ne, nisem čez 80 lol.. zasvojila me je fotografija, photoshop in tud špili me ne potegnejo več tok. Občasen counter-strike je vse kar mi je ostalo. Na ps3 mam vse GOWe že kako leto, pa ne špilam nč. GREH! Čeprav me zlo rajca assasins creed, ko sem dvojko špilal na kompu sem čist totalno not padu. Trojko bom probal pa bom vidu, mejbi me spet špili zasvojijo .
 6. "cena sitnica" pomeni kaj? Da bi me prišlo več kot 10€ verjetno al.. Članke ali blogi nazalost odpadejo. Nimam o čem pisat. Moja g33karska leta so se nazalost končala.. zadnji spil k sm ga obrnil je bil FFxiii več kot leto nazaj. Sem pa btw ful vesev, da vidim portal v taki kondiciji ! Zto mi je prov šebl žov d se nimam o čem za pogovarjat . Daj link do oglasa. Bomo loh bl za ziher presodli. Čeprov ja, verjetno je nateg.
 7. Opa, če sm se ze na kratko oglasil spet tule, vas bom še nekaj fprašal . Upam da ni že kdo sprašvov isto, pol iskanje nisem našel.. Kje bi loh dobil najbolj cheapass pocen bedn kontroler, ki bi delal na ps3? Vseeno mi je č je plastikfantastik, če je rabljen, če je (bog požegnej) speedlink.. sam d so delujoči knofi pa d stane ene 10€. Na bolhi sem malo gledal ampak nevem cist kva nj iscem. Gamepad pa ps3 pac najde dualshock al pa siaxixa. Valda je tud kksna 3rd party varjanta? LP
 8. Bomo videli, mogoce . Najprej morm enga druzga pobarat, k ma enga za 10 .
 9. Ja.. singstar mici ne delajo na GH oz RB :/. Drgac bi si se en singstar za borih 15€ nabavu, sam za mikrofon xD. EDIT: A, nism vidu tvojga posta.. no, sj tud na teh linkih k jih izpise google pod tvojim searchom so mesani odgovori.. :/
 10. Ma mogoce kdo kako idejo kje bi sam mikrofon dobil :/? Edino kjer sm jst najdu je Amazon, na Gameplayu so out of stock, na bolhi prodaja sam en z celmu kompletom, na dober.si nima noben, v nobeni trgovini nism najdu.. Bom dal oglas v trznco..
 11. Ka kdo ve, ce obstaja kaksn muzikalen spil, pri kermu loh igra (kitaro, bobne..) in tud poješ? Men je dost vsecno spilat kitaro, my GF pa dost rada poje in bi blo to super za naju . Obstaja Singstar guitar, ampak ma ful bedn tracklist. Kaj pa kaksen Rock Band al pa Guitar Hero?
 12. NoWii

  PS3 Homebrew

  Na pspju je blo tud najprej tko, da si mogu med umd disk noter (katerkoli), če si hotu špilat kopijo, ki si jo mel na pspju..
 13. Aha, sj kul . Vazno da dela. Glede skatel, sem pa nek zasledu d jih majo u mulerju, tko d bomo šli pogledat . Thx. EDIT: Majo jih . 5 škatel je 4eur. So pa une tamodre, k so original za filme.. Sj prov lepo zgleda drgac .
 14. No, dons sm dubu posilko iger iz anglije.. Dve sta prisle normalne, tri pa v zdrobljenih škatlah. Poštar je sicer ponudil, da jih pošlje nazaj, sam sm reku d bom prej mal prveril. No, usi blurayi se še držijo svojga mesta (ne skačejo okoli) tko d domnevam d so kul. Razen eden se ni, sam je mel pa itak tok sfukano skatlo d sm loh plosceek vn uzel brez d bi un "return policy seal" strgu. In je bil uredu tko d np. A se je se komu kdaj kaj podobnega zgodilo? No dj pa iz reporta na uprasanje. A se da kje kupit sam tele pastične ovitke? Res bi jih lepo blo met.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.