Jump to content

MaDrung

indigenous
 • Posts

  1,035
 • Joined

 • Last visited

MaDrung's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

0

Reputation

 1. Bah... Vceraj mi je po 7 minutah igranja cel zaslon prebarvalo v belo, ko pa sem ponovno prizgal Xbox, pa je javilo napako e74. Na internetu sem nasel kup trikov kako spraviti zadevo v delovanje vendar mi ni uspelo. Ko sem izgubil zivce pa sem pri snemanju hladilnika (tistega kriza zadaj) poskodoval en mali upor. Od takrat naprej pa mi se napake e74 ne javi. Sicer bi lahko spet naredil stik z tistim delom, vendar nimam vec volje, ker zadeva tako ali tako sigurno ne bi vec delovala. Ce kdo hoce kupiti poceni kontroler (brezzicni), 20GB trdega diska, slusalke za online chat naj mi javi. Hvala.
 2. Torej izsel je novi del ZeitGeista! Informacijsko mocnejsi in psiholosko bolj podkovan. Pravkar sem pogledal celoten dokumentarec in moram reci, da nekako bolj doseze realnost, kot prvi del. Razlozi kje tici problem, zakaj je problem nastal, razlozi pojave, ki so nam vsakdanji/normalni in tudi jasno nakaze resitev. Priporocam ogled, pa ne zaradi tistih for (a verjames, da je bil 9/11 zaigran ali ne), ampak, ker se zadeve loti na drugacen nacin kateri se zdi smiseln in razumevajoc, in ne temelji na "dokazih", ki pa niso preverljivi vsaj nam. Velike pohvale z moje strani! Ogledal s ga bom pa se veckrat (vsaj enkrat) za boljse razumevanje in dodatno razmisljanje. http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912
 3. uporabljen imam mail, ki vec ne obstaja...
 4. Mene pa zanima kje lahko preverim kako dolgo mi drzi gold membership. Nikjer na strani nisem nasel, niti v xbox dashbordu. WTF?
 5. MaDrung

  Stargate

  Gledal sem, ko mi je bilo kaksnih 12 let, potem pa se je zdelo vse skupaj prevec amatersko, ponavljajoce in nelogicno.
 6. Imel isti router in spet same probleme.... Prekinjal povezavo vsako minuto za 10 sekund, torrent je zajebaval skos. Zdej sem pa kupil enega za 20€ in dela brez problemov.
 7. sem probal ja. Drugace pa sem spilal na easy, da.
 8. Sem igral in v prvo naredil. Od takrat naprej ne... Drugace so mi pa mario muzike vsec. Prince peach tennis je dobra pa ostali remixi SMBja.
 9. Moras se navaditi na kontrole. Force je super uporabljati, vendar je prevec nasprotnikov na enkrat v spilu in na koncu izgleda, kot kaksen "beat them up". Res pogresam Outcastov nacin igranja, ne pa tole... Je pa po drugi strani spil, ki je vreden nakupa, ceprav ne doseze outcasta...
 10. Haha, sele sedaj vidim, da sem po ranku tule najboljsi. Res sem si vzel prevec casa za igranje te igre. V tem dnevu sem prisel iz 15.000 (zadnega) mesta na 1.767 mesto. Zadovoljiv dosezek do sedaj sem pa ze preigral 170 muzik. A trenutno ownam samo muzike z dvema zvezdicama. Tudi kako s stirimi ali petimi obrnem vendar zelo tezko, tako, da se niti ne poskusam. Ko vidim katerega online se lahka kaj domenimo. btw I've beaten Mario remix... 4,5 STAR! :evil:
 11. Mene pa zanima ali je mozno dodajati prijatelje na seznam? Pandeck: Tebe sem danes videl igrati, a nisem mogel kontaktirati s tabo... Drugace je kar vredu zadeva in sedaj obdelujem muzike z dvema zvezdicama. Sem pa opazil, da je veliko tezje igrati z igro cez cel zaslon kakor sem vedno igral. Boljse imeti 800x600 pikslov. Edini problem je, da je prevec kitajske/japonske muzike, ampak vcasih najdes kaksno dobro (pa cetudi je japonska)... :china: Igra pa je zelo sproscujoca. Se mi zdi, da sem sedaj bolj miren, kot bi si zelel haha.
 12. Sem iz cistega dolgcasa sprobal... Prve pol ure sem skoraj znorel.... Potem, ko se pa naucis pa gre! Se sedaj mi gre japonska muzika po glavi.... ne ves a 8 letn otrok poje, al pa Murko.... :/ Ampak je vseeno za dolgcajt vredu. Moj nick je MaDrung btw.
×
×
 • Create New...

Important Information

Using this site means, you're accepting our Terms of Use and Privacy Policy policy.