Skoči na vsebino

Dary

legenda
 • Število vsebin

  210
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

Več o Dary

 • Rojstni dan 18. 09. 1992

Dary's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

0

Sloves v skupnosti

 1. Dary

  Ugotovi igro !

  Bom kar jaz nadaljeval.
 2. Jaz tudi iščem samo bobne in ne vem kje jih naj dobim.
 3. Dary

  Left 4 Dead 2

  Kaj to na PCju igrate, da lahko slikate med igranjem?
 4. Malo sem zamudil z objavo, ampak bom vseeno postal nekaj slik od MW2 PRESTIGE EDITION: Ta nočna očala so kar v redu, ampak nekaj časa, ko skoz to zadevo gledaš te začejo pečti oči.
 5. Jaz še nisem banan in če bom od zdaj offline igral (moja konzola še ni flagana) vse do konca ban wave-a no bom banan ali kako?
 6. Takim uporabnikom, je dejansko prav, da talajo banane. Darwin je imel faking prav... Ja lol, jaz sem mel star xbox 360, ni bil flešan vse do rrod in sem imel vsako igro orginal, imel pa sem jih 6, zdaj pa zračunaj koliko denarja sem ta vrgel. Za tri nove xboxe. Potem sem si pa kupil Xbox 360 elite (maja), za njega sem vrgel 300€ in sem si rekel, kurc spet bom igre kupoval kere bodo stale po 60€+ in sem raje dal 40€ za flash in je zdaj mir. Če bi dalje kupoval igre tako po tekočem traku bi že zdavnaj bankrotiral, raje dam denar za bolj pomembne stvari. Saj tudi nasprotujem piratizaciji, imam tudi ogromno orginalnih iger za PC, ampak kaj čmo nisem bogataš, da bi si lahko vse kupil, kar bi hotel. Saj si bom še tu pa tam naprej kopuval orginalne igre, a tiste katere se mi zdijo, da so vredne tega denarja, kot npr.: CoD MW2 kerega sem tudi kupil in to PRESTIGE EDITION. Zdi se mi, da sem do zdaj naredil že kar fajni dobiček M$ in razvijalcem iger.
 7. Jaz si več ne upam prižgati Xboxa, tako me je strah. Pa še jutri dobim CoD MW2. Pa komaj od maja imam novo elitko, ker je stari fasal rrod. Če mi to konzolo benajo, potem res nevem, če naj skoz okno skočim ali kaj, lol. EDIT: OMG, prižgal sem ga in še nisem dobil gnile banane. Od sreče sem se skoraj uscal. Cheers
 8. Kaj že vsi špilate MW 2? JOj, tole čakanje me ubija. Sem prednaročil na platform.si in upam, da bom dobil igro najkasneje 10.11.
 9. OMG, nisem še dobil banane. Upam, da bom preživel ta banocid. :crossfingers:
 10. Jaz še nisem dobil gnile benane in upam, da je niti ne bom. :crossfingers: Imam prekleto srečo, kajti vsi moji frendi, ki majo xbox 360 so benani. Ojoj, grem zdaj. Moram pogledati, če sem še med živimi.
 11. Jep, delno tudi zaradi nightvision goggles.
 12. Jaz nisem xboxa prižgal en teden potem pa slišim, da sta eniva dva kolega dobila ben na lajvu in sem se vse zasral. Zdaj sem pogledal in hvala bogu nisem benani in upam, da nebom, ker sem pred kratkim prednaročil MW2 PRESTIGE EDITION za xbox. Skratka užas, kaj se zdaj dogaja. Še en kolega, ki je dobil ben na lajvu: greaper998
 13. Dary

  Xbox 360 vprašanja !

  se zgodi, serijska napka! nesi nazaj naj dajo drugega,,, ne na servis!!!
 14. Dary

  Xbox 360 vprašanja !

  Glede MS points je tako: zadeva se po celem svetu prodaja nekako v taki primerjavi 2400MS points = 24€, odvisno od trgovine kako napihnejo z ceno, namreč v comshopu je 28€ , v mullerju so 24,90€... Sicer sem že vse pregledal če bi kje dobil ceneje pa se nič ne najde tako da ti je muller še najcenejši
×
×
 • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletne strani se strinjaš s Pogoji uporabe.