Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

Bartala

legenda
 • Število vsebin

  879
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  10

Bartala je nazadnje zmagal dne, Februar 18

Bartala je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

118 poznavalec

1 sledilec

Več o Bartala

 • Stopnja
  Pip Boy nesrečnež
 • Rojstni dan Oktober 5

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Lokacija
  Mojave Wasteland

Gamertags

 • XBOX Live
  Bartala159
 • PSN ID
  Bartala
 • Steam ID
  Bartala

Nedavni obiski profila

738 ogledov profila
  5/5 Would "secret club" again.
 1. Not so secret, huh....

  © Copyright: Found it on google, yo!

 2. 26-27 nekje bo, ko Easter sale poteče Mark my words!
 3. ko nastopi kvantna fizika

  Keep it clean. Eni se še vedno nismo lotili igre (soon, upam ^^)
 4. Sedaj so številke znane
 5. wrooom

  Beta, ki bo dejansko služila svojemu namenu! Zadnje čase smo od ostalih "bet" bili navajeni, da so bile bolj ene vrste demo oz. showcase pred izzidom, kjer si lahko igro malo sprobaval pred nakupom. Pred leti se mi svita, da so tudi bili bolj striktno omejeni časovni razponi, ko si lahko "beta testiral" določene segmente igre. Zato zagovarjam DEMO iger. Naj bo demo namenjen predstavitvi igre, beta pa tistim najbolj zagriženim, ki vedo, v kaj se spuščajo. Ne pa da se besedna zveza "open beta" flikne na večino iger kot izgovor, zakaj je igra ob (in leto dni po) releasu unpolished turd!
 6. Zgleda, da k sreči še res nisi na bolhi naletel na budalo. Ampak, ko boš prvič dobil po pošti namesto igre listek z napiom "več sreče prihodnjič", polomljen gamepad itd. boš spoznal, da ti je en nateg požrl celoten prihranek, katerega si imel z dosedaj nakupljenimi rabljenimi izdelki
 7. Torej te je stala igra skoraj isto kot njega, le da si se ti jebal z pošto, katera zadnje časa ful rada gubi pošiljke, plačeval poštnino, iskal prodajalce/kupce ter se jajcal z njimi z riziko, da dobiš po pošti prazen ovitek, ali ti ne dvigne paketa in bo mesec dni v poštnem limbu, in na koncu niti nimaš celotne igre v library, če bi igral pozneje. True, lahko posodiš kolegu, tu je prednost. Ampak za ves tvoj zgoraj opisan križev pot, je matej le kliknil na gumb "buy, download, and play" brez celotnih kolobocij ter rizika. Kot vsepovsod, je folk pripravljen plačati majhen premium, da si ne otežuje življenja, se ne jebe po nepotrebnem, kjer ni treba. Deluješ mi kot tip človeka, ki namesto, da bi plačal 10-15% več za orehova jedrca, raje kupi cel žakelj orehov, ter jih 2 dni v kuhinji lupi cel vesel, kako je pretental sistem ter "Plačal manj" za kilo orehovih jedrc.
 8. Prvo pomislim na Iron Sky? (Naši domači Laibach so naredili soundtrack! ) Ampak dvojka (kjer bodo nastopili Zombie naciji - "jump the shark moment" ) se mi zdi, da še ni zuni?
 9. Indeed
 10. Cute redhead bangs two lucky dudes?
 11. Sem se že vstrašil, da boste poznali le pašteto
 12. Ko se je TV dober dan končal ( ) so skoraj takoj začeli predvajati drugo serijo, kateri pa žal niti ne najdem boljše slike Na YT se edino najde uvodna špica, za obujanje nostalgije
 13. TV Dober dan! Teh sem pa še pol igralcev srečal v živo, Ko so imeli special episodo in so igralci šli raftat po soči ali kje že, je še Luka razlagal o tej prigodi, kako smo ga prepoznali ter povabili na gostijo Na to smo pa kot froci bili kolektivno fsekani Ogromno spominov na to serijo
 14. Po Buffalotovi morbidni, iščem eno bolj veselo! Naslednjo pa upam, da res čisto vsi poznate Kot zanimivost prilagam video, kako bi izgledalo, če bi se film združil z breaking bad

NA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.