Skoči na vsebino

Bessie

legenda
 • Število vsebin

  8 036
 • Pridružen/a

 • Zadnji obisk

 • Dnevne zmage

  154

Bessie je nazadnje zmagal dne, Oktober 9

Bessie je imel/a največ lajkane vsebine!

Sloves v skupnosti

684 guru

Več o Bessie

 • Stopnja
  čaka nov scenarij...
 • Rojstni dan 23. 01. 1972

Informacije o profilu

 • Spol
  Moški
 • Kraj
  Ljubljana

Gamertags

 • XBOX Live
  BessieSLO
 • PSN ID
  BessieSABU
 • Wii Friend ID
  6566 1779 5948 9429
 • Steam ID
  psn_bessiesabu

Nedavni obiski profila

1 611 ogledov profila
 1. Evo poleg 1€ za občutek velikosti, pa še ključ zraven.
 2. [BAR] smrtkoti, za na ključe...
 3. Matej1990 vse najboljše!

 4. Vaša igro sobica !!!

  To je več ali manj že vse pokrito
 5. Vaša igro sobica !!!

  itak, vsaj 15x220V in 4xUTP, mogoče še več
 6. Vaša igro sobica !!!

  Zbiram kakšne ideje kaj mora bit v taki ta pravi gamerski sobi. TV, police, hladilnik za pivo to je vse samoumevno ventilatorska stropna luč je tudi že na seznamu, udoben stol tudi... še kakšna ideja, k to moraš pa res imet komunikacijska omarica itak... cev za TV kable v zidu... 15 vtičnic, UTP... kak super kos pohištva za konzole mogoče?
 7. Gamescom 2017

 8. Gamescom 2017

  Kaj Sony skriva pod pokrivalom... Prejšni vikend so imeli koferenco in lahko bi bil kak EU GT Sport Bundle... konzola, PS VR +igra...
 9. Največji problem pri nas je, da se ne držimo dogovorjene taktike in da nekateri ne sodelujejo kot bi bilo smiselno in za pričakovat. Če se prijaviš za sodelovanje v CW se moraš pač podredit skupinskemu delu, razen če te vodja pošlje v samotarsko akcijo... če bi team work deloval kot je treba jim tudi lag ne bi pomagal, no vsaj prva bitka je bila približno taka kot mora bit. Kar se našega squada tiče je bila težava, da en od 5tih ni sodeloval in sploh ni bil v chatu. Posledično se je to ravno v Aragon Forestu videlo, ko naj bi na vsaki strani po dva iz squada pokrivala prehode en pa sredino in sem bil večkrat sam na položaju proti petim nasprotnikom... kot medic itak nisem imel šans... Za bodoče taktile je smiselno, da se squad drži skupaj. Naša šibka točka platoona je tudi umik, ko nam zasedejo zaledne zastave.... to moramo dodelati s treningom. Predvsem pa bi morali squadi igrati skupaj tudi, ko ni CW, tako pa CW igraš s soigralci s katerimi nisi nikoli prej igral in pride do nesporazumov.
 10. Ene par nas je ostalo celo do konca runde... zelo frustrirajoče igranje
 11. Težka bo s prevelikim lagom, ampak sreča je na strani pogumnih
 12. Xbox One X - Project Scorpio

  Lizika s škorpijoinom
 13. Xbox One X - Project Scorpio

  MS pošilja medijem lizike s škorpijonom...
 14. Jaz imam en router viška pa ga lahko obredno darujemo Pingu v čast!?

KSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×