Jump to content

bz0

legendary users
 • Content Count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 ne-tč-ne-mš

About bz0

 • Rank
  nabuta Waria kadar češ!
 1. Še moje FC: Tetris: 488499-123060 Mario Kart: 193465-498554
 2. Imam: -Golden Sun -Golden Sun: The Lost age -Castlevania: Harmony of Dissonance -Castlevania: Aria of Sorrow -The Legend of Zelda: A Link to the Past -Classic NES series: Zelda II -Pokemon Leaf Green -Fire Emblem: The Sacred Stones -Final Fantasy I & II: Dawn of Souls -Final Fantasy V -Final Fantasy Tactics Advance -Mario & Luigi: Superstar Saga -Mario Tennis: Power Tour -Mario Kart: Super Circuit ------------------------------------------ Tekken Advance (prodajam) Advance Wars (prodajam) Če kdo prodaja kakšno igro naj mi pošlje ZS. Zraven naj bo pripadajoča škatlica in vsa navodila, zemljevidi..., modul naj bo dobro ohranjen in v delujočem stanju. Igra naj bo v angleškem ali italijanskem jeziku, navodila so lahko pogojno v kakšnem drugem jeziku. Cena po dogovoru.
 3. rolihandre in [skA] hvala, da sta si vzela čas in mi pomagala.
 4. Sestra si bo kupila dlančnik in ne jaz, ne ona se ne spoznava kaj preveč na to. Tukaj je kar mi je napisala: Ima kdo kakšno priporočilo? Hvala vnaprej.
 5. bz0

  Wii in praskanje diskov

  Torej imam v trgovini kupljen Wii že približno en teden in sem opazil, da je disk od SSBB opraskan. Ima okrogle praske okoli luknje na sredini in še eno poševno črto. Preden sem ga vstavil v Wii sem ga pregledal in je bil brez prask in cel čas sem ga imel v konzoli, tako se drugje ni mogel poškodovati. Tudi ne forumu je nekdo že omenil, da mu je konzole opraskala Wii sports. Špil za zdaj dela kot je treba, vendar ne vem kako bo v prihodnosti. Ima še kdo takšne probleme in kaj naj storim? P.S. Wii nisem premikal med igranjem, razen enkrat je bratranec malo premočno potegnil za kabel od ploščka, da se je malo zamajal. Nobenega drugega špila še nisem probal.
 6. Sem naročil 4 igre, 2 za DS, eno za Kocko in eno za za GBA in je poštnina 4,47.
 7. http://www.wotam.com/ Igre naročajo iz Anglije, tako da bi jezik moral biti 100% angleški. Cene so kar ugodne, sploh za nekatere špile, in poleg tega imajo igre za Game Cube! JUHEJ! Metal Gear Solid: The Twin Snakes, ki ga nisem mogel dobiti nikjer v Sloveniji ali okolici, je pičlih 20,56, odlični Metroid Prime 2: Echoes le 17,98... Tako da lastniki Kocke ali WII poglejte!
 8. bz0

  Ugotovi igro !

  :thumbup: Super Mario land je res fajn zadeva, sam sem ga preigral čez 30-krat. Škoda le, da moraš hard način vsakič na novo odklenit. Mi je pa bil Super Mario land 2 še mnogo boljši, razen seveda vesoljskih stopenj.
 9. bz0

  Super Smash Bros. Brawl

  Pobrano s Smash Bros. DOJO!!: Sheik... but we based her model on a design that was drafted up during the development of that game.
×
×
 • Create New...