Dobrodošli v skupnosti KSi - Konzole Slovenija

Hej ti, Gost!

Vidim te kako te mika postati član največje konzolastične skupnosti Konzole Slovenija, pri nas. Nikar se ne obotavljaj. 

Z registracijo prejmeš dostop do vseh modernih vsebin spletne skupnosti; sodeluješ v debatah, pridobivaš zaupanje skupnosti z ocenami za trud in npr. dobre odgovore na vprašanja ostalih uporabnikov.

 

Na spletišču imamo lastno Čvekalnico za hitro izmenjavo sporočil ter kup dodatnih kul zadev kot se za prave gaming fane spodobi! Ob registraciji se dotično sporočilo poslovi z zaslona. 

 

Super hitro prijavo ti omogočamo tudi preko Facebook vtičnika.

Vabljen/a!

Direktorij ekipe

Gospoda

Ozi

Ozi

Bawaria obsessed...


Ozi je posrečen možakar. Odraščujoč v zlati dobi evolucije osebnih računalnikov, je postal zaznamovan za cel lajf. Kasneje je nekje na poti srečal zloglasne igralne konzole in čeprav s prva ni kazalo obojestranske simpatije, je kasneje usekalo po zatilju in danes je pohan ter pečen na praktično vseh igralnih konzolah. Tudi tistih, ki jih resnično ne igrajo niti njegovi mulci in tudi takrat, ko resnično nima časa. Dandanes si služi kruh v IT branži, ljubezen do umetnosti igričarske industrije pa je močnejša kot kdajkoli. Njegov moto: "za vse je potreben čas".


Administratorji

matej1990

matej1990

KSi obsessed...


Matej1990 je res velik navdušenec first-party iger, vsake toliko pa mu sede kakšna umirjena indie igra. V igrah mu veliko pomeni napeta zgodba in samo tehnično delovanje igre. Med najljubši igri šteje The Last of Us in Alan Wake.

Anduril

Anduril

wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.


Anduril je odrastel ob Mariu, Linku in Samus, se gejmersko kalil ob Quakeu, a se vedno rad vrne k akcijskim frpjkam in Metroidvaniam. Trenutno vzgaja novo generacijo igričarjev in zato igre bolj nabira kot dejansko preigrava.

DrMiha

DrMiha

insajder


DrMiha je dolgoletni igričar s pošteno kilometrino v (skoraj) vseh žanrih iger. V igrah mu je še vedno glavna igralnost in ne grafika, večigralske igre pa mu ne dišijo in jih sploh ne igra. Najljubša serija ostaja The Legend of Zelda, kot se za pravega veterana tudi spodobi.


Moderatorji

BuffaloSLO

BuffaloSLO

neizprosni rabelj

TheRealDeal

TheRealDeal

Alfa Romeo fan in games and in RL

Cpt-Altekk

Cpt-Altekk

CoD pro player

pa3k3132005

pa3k3132005

[BAR] GeneralProdajalec

medenko1975

medenko1975

vsiljiv financministerNA KRATKO O KSi

KSi je na sceni prisoten že več kot 10 let. V svojem najstniškem obdobju je enako nepredvidvljiv in smotan, ob enem pa vedno bolj zvedav in nekoliko samovšečen v smilsu, da se trudi biti čedalje boljši.

Ekipa, ki bdi nad delovanjem in produkcijo je skupina skrajnih igričarskih zanesenjavkov. Od tega imamo nekateri že svoje družine in mirno lahko trdimo, da smo že prešli v fazo igričarske modrosti in odgovornosti. =)

KSi EKIPA I. REDA

Selfie time! V vsem svojem sijaju, zvesti svojemu igričarskemu duhu. =)

konzole_slovenija_ekipa

PRAVNO IN NUJNO ZLO

Na spodnjih povezavah najdeš vse informacije o tem kakšen pravni bav-bav je prebijanje spletnega časa na naših straneh ter vsa ostala (pravna) (ne)nujna navlaka. Hm...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja in ustreznega dogovora z vodstvom KSi je strogo prepovedano. Neupoštevanje tega strogega pravila pomeni takojšnjo sankcijo - zaklep uporabniškega računa.

V kolikor želite oglaševati pri nas, nam pišite preko epošte ali kontaktnega obrazca na dnu strani.