Skoči na vsebino

Direktorij ekipe

Gospoda

Ozi

Ozi

Bawaria obsessed...


Ozi je posrečen možakar. Odraščujoč v zlati dobi evolucije osebnih računalnikov, je postal zaznamovan za cel lajf. Kasneje je nekje na poti srečal zloglasne igralne konzole in čeprav s prva ni kazalo obojestranske simpatije, je kasneje usekalo po zatilju in danes je pohan ter pečen na praktično vseh igralnih konzolah. Tudi tistih, ki jih resnično ne igrajo niti njegovi mulci in tudi takrat, ko resnično nima časa. Dandanes si služi kruh v IT branži, ljubezen do umetnosti igričarske industrije pa je močnejša kot kdajkoli. Njegov moto: "za vse je potreben čas".


Administratorji

matej1990

matej1990

KSi obsessed...


Matej1990 je res velik navdušenec first-party iger, vsake toliko pa mu sede kakšna umirjena indie igra. V igrah mu veliko pomeni napeta zgodba in samo tehnično delovanje igre. Med najljubši igri šteje The Last of Us in Alan Wake.

Anduril

Anduril

wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.


Anduril je odrastel ob Mariu, Linku in Samus, se gejmersko kalil ob Quakeu, a se vedno rad vrne k akcijskim frpjkam in Metroidvaniam. Trenutno vzgaja novo generacijo igričarjev in zato igre bolj nabira kot dejansko preigrava.

DrMiha

DrMiha

insajder


DrMiha je dolgoletni igričar s pošteno kilometrino v (skoraj) vseh žanrih iger. V igrah mu je še vedno glavna igralnost in ne grafika, večigralske igre pa mu ne dišijo in jih sploh ne igra. Najljubša serija ostaja The Legend of Zelda, kot se za pravega veterana tudi spodobi.


Moderatorji

BuffaloSLO

BuffaloSLO

neizprosni rabelj

TheRealDeal

TheRealDeal

Alfa Romeo fan in games and in RL

Cpt-Altekk

Cpt-Altekk

CoD pro player

pa3k3132005

pa3k3132005

[BAR] GeneralProdajalec

medenko1975

medenko1975

konzolarKSi KONZOLE SLOVENIJA

Konzole Slovenija je gotovo eden najstarejših, slovenskih spletnih portalov na sceni. Prebijamo se skozi evolucijo igričarske industrije že več kot desetletje. Ob tem kritično gledamo na dogajanje v industriji in pobiramo čeljusti ob (r)evoluciji igričarstva na sploh in se prepiramo z lastnim mladežem, ki nam izmika kontrolerje. =)

ŠEFI IN ŠEFiCE

Vodstvo vedno bolj modrih kozlov sestavlja mini šopek igričarjev, ki se lahko pohvalijo z zajetno bero igričarske kilometrine. Na naših sexi hrbtkih se je tekom let zlomilo vse, kar se zlomit da, največ pa zlatih palic. Preživeli smo praktično vse in ostali bomo nesmrtni! Prihajamo praktično iz cele Slovenije. Mugšot sledi...

OGLAŠEVANJE

Vsakršno oglaševanje brez soglasja vodstva je nadležno in diši po fukfehtarjenju. Ni zaželeno! V duhu dobrega in zdravega gospodarstva, kjer si vsak udeleženec zasluži kos kruha, polagamo na srce vsem nadebudnim, tudi tistim prekaljenim biznis mačkom, da nas pocukajo za rokav in se dogovorimo o sodelovanju. Po princupu; Bier für alle!

SODELOVANJE

Šihta na teh straneh dobil skoraj gotovo ne boš. A nikar ne obupuj, na koncu predora vedno gori luč! V kolikor pa te igričarstvo zanima, bi rad spisal kakšen dober review, zlasti v angleškem jeziku, pa mirno pocukaj za rokav vodstvo. Najmanj, kar garantiramo je špil v trajni lasti. Ni slabo!

×