Skoči na vsebino

ASTRO A50

Po več kot petih letih si Ozi ubode nove, brezžične, kobajagi surround - gejming slušalke. Izboljšan model priznanega proizvajalca Astro Gaming. Pregled 3. generacije slušalk, primerjava s 1. generacijo, ki sicer še miga, zakaj menjava in namig, kako do precej ugodnejšega nakupa.
Obišči prispevek!

Detroit: Become human

Ozi se je podal v Prago na Sony PRESS preview, težko pričakovanega špila studia Quantic Dreams. QD so mojstri iger kot so Fahrenheit, Heavy Rain in Beyond: Two Souls. Kako je videti intervju z namestnikom kreativnega direktorja igre, gejmplej predogled in več zanimivosti v igri si preberi v prispevku.
Obišči prispevek!

God of War

Najboljša igra vseh časov konzole PS4? Ali pa vsaj ena najboljših iger vseh časov dotične konzole. Kakorkoli že, igra je zdaleč opravičila sloves težko pričakovanega naslova, popolnoma prevetrila igralni slog franšize in se podala na novo, epsko avanturo med tuja božanstva. Nedvomno igra, ki je ne smete zaobiti niti na blizu.
Obišči temo!
Sveže
  • Prenovljena TEMNA tema! Obogatena in popolnoma igričarska. SVETLA ostaja v svoji super-light obliki
  • Funkcija iskanja je odslej na steroidih! Hitro in učinkovito!

Direktorij ekipe

Gospoda

Ozi

Ozi

Bawaria obsessed...


Ozi je posrečen možakar. Odraščujoč v zlati dobi evolucije osebnih računalnikov, je postal zaznamovan za cel lajf. Kasneje je nekje na poti srečal zloglasne igralne konzole in čeprav s prva ni kazalo obojestranske simpatije, je kasneje usekalo po zatilju in danes je pohan ter pečen na praktično vseh igralnih konzolah. Tudi tistih, ki jih resnično ne igrajo niti njegovi mulci in tudi takrat, ko resnično nima časa. Dandanes si služi kruh v IT branži, ljubezen do umetnosti igričarske industrije pa je močnejša kot kdajkoli. Njegov moto: "za vse je potreben čas".


Administratorji

matej1990

matej1990

KSi obsessed...


Matej1990 je res velik navdušenec first-party iger, vsake toliko pa mu sede kakšna umirjena indie igra. V igrah mu veliko pomeni napeta zgodba in samo tehnično delovanje igre. Med najljubši igri šteje The Last of Us in Alan Wake.

Anduril

Anduril

wields the mighty Ban-hammer and Stick'o'Warning. A lot.


Anduril je odrastel ob Mariu, Linku in Samus, se gejmersko kalil ob Quakeu, a se vedno rad vrne k akcijskim frpjkam in Metroidvaniam. Trenutno vzgaja novo generacijo igričarjev in zato igre bolj nabira kot dejansko preigrava.


Moderatorji

BuffaloSLO

BuffaloSLO

neizprosni rabelj

DrMiha

DrMiha

insajder

TheRealDeal

TheRealDeal

Alfa Romeo fan in games and in RL

Cpt-Altekk

Cpt-Altekk

CoD pro player


pa3k3132005

pa3k3132005

[BAR] General  • Novice

    Si želiš ostati na tekočem s scene KSi? Prijavi se na novice in sproti te obveščamo o vsem, kar je vrednega

    Prijavi
×