Skoči na vsebino

Xbox 360 in crt tv


Matej24

Priporočene objave

No bo treba probat najprej na monitor priklopit.A je vsak monitor dobr za xbox 360?

Drugače pa imam sedaj Nintendo Wii,vendar mi ni preveč všeč zaradi grde grafike in bi rad zamenjal za xbox 360.Me pa zanima še nekaj.Če gledam filmčke v igri je grafika odlična,ko pa igro igraš pa je veliko bolj uboga.Torej crt tv vendarle lahko prikazuje tudi odlično grafiko.Kako to?

Ali torej pomeni,da bom imel grafiko na crt tv-ju isto pri xboxu 360,kot jo imam sedaj na wii-ju ali bo vseeno boljša na xboxu 360?

Link to comment

Js imam navadn katodn TV in se mi ne zdi nč slaba slika.. Raven 55cm ekran, pa mi je čist kul, ker itak imam TV blizu postle, tak da je kul. Itak pa igram samo NBA 2k8, športne pa baje niso tok zahtevne..baje. Sem pa preigravu tut Halo 3, Assassin's Creed, Test Drive, Gears of War pa še ene par demotov pa nism nikjer zasledil nobenih "težav" s sliko. Ne vem no, vsekakor bi blo pa dobr da sam sprobaš in boš vidu kak se ti bo zdel.. :china:

Link to comment

Jest imam LCD tv in nikoli nisem prej igral na katodnen in sem zadnjič xboxa prinesel do frenda, ki ima katodni 100hz in morm rečt, da slika še zdaleč ni tako zanič kot nekateri tud predstavljajo. Men se je zdel čist vredu, pač grafika je še zmeraj do dile malo nižja resolucija in 4xaa je še zmeraj vredu.

Link to comment

Travar govori resnico. Grafika na navadnih TVjih je (sploh prek RGB kabla) sicer boljša od one s prvega xboxa (let alone PS2), ampak ne opaziš vseh podrobnosti in tekst je neberljiv. Razlika med sliko na LCD monitorju v 720p in 480p na CRT TVju je več kot očitna, razen če si slep ali imaš +10 dioptrijo :>

Itaq, da so animacije velik, velik lepše od dejanske, ingame grafike. Polislite samo na prastari Toy Story - še vedno ni špila, ki bi izgledal tako dobro.

Link to comment

Zato, ker je un tv v dnevni!V svoji sobi imam crt tv v tej sobi k mam pa xboxa pa ta prejsni tv k smo ga imeli :) sem čisto zadovoljen z tem vem pa, da je se lepsa grafika na LCDjih :) Pa vsi napisi so lepi in se jih da prebrati nimam nič popačenih črk! :)

xbox360 > all

Link to comment

Če bi jest sam sebe poslušal in ne vse kar folk piše po forumih, bi imel še zmeraj CRT TV in bi bil brez premium domačega kina in še mnogo drugih stvari, bi imel pa par tisoč evrov več v žepu.

Mel soliden stereo sistem fuknil plačo za hifi komponento za surrond, pa vidim, da je bil stereo bolši. Na crt tvju so vsi programi bolše vidijo razen xboxa pač. In ni šans, da bi še 1x da 1k evrov za toliko bolšo sliko. 1K fantje to ni mal, če hočeš samo izbolšanje. Ne bi rekel, da sploh nimaš tvja.

Link to comment
Js bi reku, da je vredno najprej probat na katodnem TVju, v primeru da nimaš LCDja. Pomoje se ne splača kupvat novga TVja sam zarad konzole..pomoje!

Js sm zadovoln s katodo, tak da samo dobro o CRTjih. :D

Enako res dokler ne bo crknu potem bom pa zamneju :)

xbox360 > all

Link to comment
Kaj hočeš s tem povedat? Razlika med CRT in LCD TVjem je ogromna, neprimerno ostrejša slika, detajli se vidijo v nulo.

Hočem povedat, da tist k ma orng crt TV kak 100hz. In da počne še kaj drugega v življenju kot pa gleda TV in igra igre, je 1k evrov za malo bolšo sliko, oziroma ostrejšo. Govort, da se ne splača kupit xboxa360 če nimaš HD ready tvja je neumnost.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.