Skoči na vsebino

Nba 2K9


Pek

Priporočene objave

Hjoj, ne vem kaj bi se mogl zgodit da bi probu NBA od EAja. Evo, če EA kup 2k sports (o čemer se je že velik govoril), pol bom probu NBA Live. Live se mi je zameru že s PC verzijo, da pa dajo tak špil na next-gen konzolo mi je pa kar mal smešno. :D

Že ko folk govori kolk zlo sta si podobni 2k7 in 2k8 se mi vrti v glavi. Ok, oba špila imata verjetno isti pogon, ampak grafika, igralci, animacije, atmosfera,...zarad vseh teh stvari je 2k7 kar neki razredov pod 2k8. imo.

Najbolj bedno mi je pa, ko pr reviewu na GameTrailers.com reče un model, da je igra nazadovala v primerjavi s predhodnicami. Ahhh.. :red:

Link to comment

Jah jest sm probu od EA live 08 demo in morm rečt, da je brez veze primerjat med 2k8 pa live 08, ker je tok razlike, da glava peče.Pr live se premikajo kot roboti, skačejo kot, da bi meli 5m odriva.Edino, kar je pomoje kul je sezone pa grafika ostalo je pa podn.Me pa ferbc matra kakšn bo live 09 sj tistga dvdja mi ni škoda.Glede 2k8 je res huda simulacija.Nisem se je navaliču mam ze okrog 500 tekm odigranih pa še kr igram sezone eno za drugim.Zdej glih z miami zaklučujem sm v playoffih in res not padš.2k9 pa komi čakam, ker napovedujejo kao novo grafiko in tako naprej upam, da bo še bolša kot 2k8, ker bi se jo dal še velik zbolšat.

xbox360 > all

Link to comment

Glede sezone pr NBA Live 08 ne morem komentirat, ker nism igral, je pa verjetno podobno kot pr PC verziji. Na kompu sem pa kar velik preigravu sezone.

Edino, ampak res edino kar je men kul pr Live 08 je to, da imaš reprezentance. Je pa res, da bi lahk dodal še kakšno repko več..

Link to comment

Tut js mam 360ko sam zarad 2k8ke. :) Ubistvu sem imel špil še pred boxom. :D

Glede nazadovanja pa ne vem.. Poglej 2k7 in jo primerji s 2k8, men osebno se zdi razlika kar očitna.

Se še spomnim, ko sem prvič dal špil v boxa in sem odpru practice mode in prvo uro samo teku gor pa dol po praznem igrišču pa metu na koš, zabiju, podaju, driblu,...pa dobivu kurjo polt. :lol: Upam, da bo letos tut tko.

Imam občutek, da bodo izboljšal atmosfero v areni, ker kolkor sem bral po forumih je blo kar velik govora o nepristnem vzdušju. Pa tut o nekih novih komentatorjih sem bral..

Link to comment

No zgleda nisem edin k sm kupu xškatlo360 zaradi 2k8.Ze 2k7 sem gledal preko youtuba in sline cedil in takrat sm si reku, da si morm kupt konzolo.Po 1 letu sm jo pa kupu wiiw.In k sm jo zagledu sm sam gledu pa si govoru, da je to noro.Še zdej jo igram pa jo imam od januarja in skos nazigam vsak dan.

xbox360 > all

Link to comment

Jah no, obrazi nekaterih igralcev so res mal faljeni - recimo Monta Ellis iz GSW je ko vesolc, spet drugi so originali RL - Baron Davis, isto GSW, je tak ko v resnici. Drugače se mi pa grafično (gledano v celoti) ne zdi slaba, prej nasprotno.

Pek, kaj imaš že ti zaen GT? Mislm, da nisi "Pek", ali pač? No uglavnem, pošlji kak invajt, al pa tu povej kdaj imaš cajt, pa odigrava kako tekmo. Tko, uizi. :)

Link to comment

Ja sej to sm js mislu..na kolk si ga pa ruknu?

Js sm do zdej te team sliderje sam za online igranje spreminju oz. prlagaju, ker je ful dobr, ko se ekipa "obnaša" tko ko sam hočeš..

Ker obstaja še en slider glede hitrosti igranja v splošnih nastavitvah, ampak tist ti pospeš vse. Žoga kar brzi po igrišču. :lol:

Link to comment

peri pr vsaki ekipi sm povecal za ene 30 hitrost igre v napadu. Mislm da majo minimalno ekipe 70, nekatere pa clo vse tja do 99.

Men je online zabavn, ampak mas take, ki ti celo tekmo najedajo z dolocenimi stvaremi. Ce mi nekdo navira precejsnji del tekme s presingom ze na moji polovici igrisca, pick'n rollom ali pa da naredi namerni favl ko laufam sam prot kosu dobi avtomatsk negativno oceno od mene. Se pa da takim lepo izognit, pac povabis na tekmo take, ki imajo dobre ocene. Zdej samo se take gledam, ki imajo zlato znacko z eno ali dvema zvezdicama. Jest imam na novem accountu trenutno mislim da 100% tisti kazatelj glede ocen od drugih do tebe po odigranih priblizno 16 tekmah.

Link to comment

Sam če prot kompu igraš je tut to bedno, ker ne dela napak v obrambi in moraš skos na akcije igrat. :wasted:

Pa, a se da igrat sezono, pa da je trejdanje omejeno? Se prav, da ti lahko zavrnejo ponudbo, če se jim ne zdi uredu. Pr tistem association modu je tko, pr sezoni se mi zdi da lhk kar menjavaš..

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.