Skoči na vsebino

Zaklep slik na psp-ju


Gost wawertek

Priporočene objave

Gost wawertek

Zanima me, če obstaja kakšen program ali pa kakšna fora, da bi si zaklenil slike ali videe na pspju tako, da jih drugi ne bi mogli gledati? Brskal sem po netu a nisem našel nič pametnega, sedaj pa sem se odločil da tu povprašam strokovnjake :) .

Tnx za odgovore

Lep pozdrav

Link to comment
Gost wawertek

Hehe porniči bodo varni ja .... Sej tale program je ok sam pizda si ne morjo zmislt enga programa k bi ti npr. sam slike zaklenu. Vse živo lahko delaš na tem pspju a zaklenit slike NE to je pa nekaj nemogočega :)

Link to comment
Gost wawertek

Ma mamca tle sploh ni problem. Problem je da mam gor kakšne takšne slikce in pol mi kdo reče da bi mal igral pa mu dam pol pa itak prebrska cel psp. Za to se gre. Kar se pa tiče pa tega da bi program sam spisal bo pa zelo težko če tudi strokovnjaki tega očitno ne znajo oz. ne zmorejo :)

Link to comment
Gost wawertek

Ja sej to bi mel da se cela mapa zaklene in ne posamezna slika. Jst sploh ne vem kdo je kr začel neki o porničih. A je to takšna stvar k bi jo mogl skrivat? Men se gre bolj za slike. Pa ne nujno kakšne gole fotografije. Lahko je kaj povsem drugega kar neseš nekomu pokazat pa ni dobro da še kdo drug vidi. Drugače pa sem dosti na poti se pravi v avtu ali pa letalu in imam pspja za igranje igric in tudi poslušanje glasbe pa še kakšen kratek video pogledam pa star sem 22 tko da mi res ni treba skrivat gor porničev pred mamo.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.