Skoči na vsebino

[PS2] Nakup PS2


blaster

Priporočene objave

Jaz osebno mislim da se kar splača glede na to da je PS2 precej draga in tudi ni nevem koliko iger zunaj. Pri PS2 je pa ogromno iger za vse okuse zunaj in še vedno je presenetljivo dobra grafika.

Drugače pa vse kar rabiš je pač da kupiš PS2 (v kompletu je konzola, video kabel, adapter za napajanje ter 1 kontroler)

Kar bi rabo je še mogoče spominska kartica 8MB (nekje sem videl komplet spominsko kartico ter kontroler za 30€)

Drugače pa za čip je pa druga zadeva in se tudi lahko vgradi v PS2

Link to comment

meni se zdi PS2 brezveze, kar je tudi razlog zakaj sem ga prodal. pač na začetku ti je ful zanimiv, igraš igrice ko zmešan, potem se pa znajde v kleti prašen, kot vsaka druga stvar. rajši sem si kupil PSP kjer mam lahko tudi filme, in muziko, in slike, in internet, in igre, in kar je najboljše, ga LAHKO NESEM S SEBOJ!

Link to comment

Sprasujem se kako lahko clovek v letu 2008 isce opise 8 let stare konzole z najboljso bero iger ever.

Ce so ti vsaj malo pri srcu igre tipa God of War, Devil May Cry, Ico, Resident Evil itd. z nakupom ne mors zgresit, ker stavim jajca, da noben 'next-gen' spil trenutno se ne seze do kolen najvecjim legendam peesdvojke.

Rabis samo katoden TV (katoden, ne LCD), ker bo slika grda in ker tudi komponentni kabel nima skoraj nobenga vpliva na to in pa RGB kabel.

Zdej glede na to, da ze posedujes HDTV, bi jaz kupil rabljeno konzolo za 100E, oz. si jo sposodu, ker jaz sem se recimo z nakupom zelo zajebu. Koncal sem recimo 7 najvecjih iger, potem pa konzolo postavu v kot (kjer se se zdaj nabira prah) in kupil X360, samo zarad tega, da sem v stiku z aktualnimi igrami. Na vsake tolk casa sicer prespilam se ksno starejso igro s peesdvojke, ampak to ni vec to.

Se nekaj. Vse igre ne delujejo tekoce, SotC se recimo ne premakne iz 15-20 fpsjev, prav tako so nekatere igre omejene na 30 fpsjev.

Link to comment

Jah, če je tebi lepša, ti je pač lepša. Sam sem enkrat priklopil PS2 na svoj stari monitor (CRT 17') in sem skoraj bruhal. Prepleten 640 x 480 4:3 način pač izgleda zanič na sodobnih zaslonih, sploh na WS LCDjih. Zdej eni LCD TVji sicer imajo ene filtre in podobno da SD slika ni zanič, sam slika s PS2 je že tako precej slaba, pa ne vem, če je res boljša od one z dobrega katodnika preko RGB kabla. Wii in Xbox 1 na HDTV sta še ok, PS2 pa imo ne.

Link to comment

Pridruži se debati

Objavi takoj, registriraj se kasneje. Vpiši se, če imaš račun in objavi s svojim računom.

Gost
Odgovori v debato...

×   Prilepljena vsebina je formatirana.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Tvoja povezava je bila samodejno vpeta..   Namesto tega prikaži kot povezavo

×   Tvoja prejšnja vsebina je bila obnovljena.   Počisti urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.