Skoči na vsebino

mik3y

staroselci
  • Število vsebin

    285
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od mik3y

  1. Jaz igram Killzone in SOCOM 4, oboje z Move. Pri SOCOM uporabljam včasih tudi Sharpshooter, zaradi boljšega nadzora kot samo z samim Move-om. Vsekakor se da z Move bolje igrati kot z DS3, ker je nadzor boljši. Na začetku se je treba malo igrat z nastavitvami, predvsem Deadzone in Turn Speed, kjer si določiš navidezni rob na zaslonu, ko se začne tvoj lik v igri obračati. Ni tako kot pri DS3, kjer je križec veš čas na sredini, in svoj cilj loviš na sredino zaslona, ampak lahko merek postaviš na vse kar vidiš na zaslonu, brez obračanja, in tudi med gibanjem lažje slediš tarči.

    Poglej si v temi Killzone 3 ali pa SOCOM 4, kjer je nekaj videov z uporabo Move-a od iWagle3D, ki se je zelo poglobil v nadzor z Move v igrah ki ga podpirajo.

    Super, potem bom kar nabavil Move iz sendit-a. Tolko, da je malo bolj razgibano igranje kot si rekel :)

  2. Je že kdo sprobal igrat Killzone 3 ali katero drugo strelajačino z Move-om? Zanima me, če se bolje obnese od dualshocka in če je z njim lažje igrat oz. se da boljše igrat, npr. da imamo nekaj igralcev, ki igrajo z dualshockom in druge igralce, ki igrajo z move-om. Bi se poznala razlika v končnem izidu? Pa da so vsi nekje na istem nivoju skilla :cowb:

  3. Hm. Ja upam d nebo to disturbal online igranje, kr drgač ostajam na originalih..

    Itak da bo, tak kot je pri xboxu. Zato sem se odločil igrat same originale. Če pa ne bo tako, pa navali narode! :D

  4. Prvo kot prvo me je zmotil ogromni napajalni kabel, ki ne vem kam ga naj skrijem drugo ko sem ga prižgal je zarohnel in dere se tako močno da ga lahko slišim v drugo sobo skozi zaprta vrata.

    Moj novi Elite (stari je po 4 letih crknu) je bistveno tišji kot PS3 z letom izdelave 2007...

    Tukaj seveda upoštevam, da ima 360 inštaliran špil na disk.

    Elite se sliši samo še blago šumenje ventilatorja, vendar res blago...

    Pri PS3 se sliši blago šumenje ventilatorja in neprestano "lajanje" BD pogona... ko rečem lajanje pa imam v mislih relativno glasno sukanje diska v pogonu... ki je konstantno, ker ma zadeva glih tolko RAMA, da ko se obrneš za 180 stopinj mora ponovno vse na novo naloadat... :D

    Morem pa priznat, da dokler sem mel stari 360 se mi je PS3 zdel neslišen... ker ta stari je res brnel kot kosilnica. :innocent:

    Than again... konzol osebno ne ocenjujem po glasnosti in velikosti napajalnika, pač pa po igrah, ki jih nudi. In tukaj je 360 zmaga... :lol:

    Prej sem imel xbox premium in je bil dosti bolj glasen kot ps3 slim, ki se ga dobesedno "ne sliši".

  5. Glede na stopnjo razvoja današnje zabavne elektronike ter informacijske tehnologije, močno dvomim da bomo v prihodnosti še uporabljali medije kot so ala DL-DVD ter BlueRay ter ostale fizične medije. Lep primer je Xbox Live z svojo distribucijo "iger na zahtevo". Tak način je ugodnejši za vse na tem planetu (mogoče sam za pirate ne) znebimo se potreb po plastičnih embalažag ter medijih ter tako probamo ohraniti naš planet, poleg tega pa so cene praviloma manjše ter tveganje poškodbe in izgube lastnine je manjše. Mogoče se mi bo ker smejal, vendar zadeva je resnična. Tko kot danes živimo, več dolgo ne bomo!

    Sam dokler je ta monitarn sistem, pa bomo :petting:

    Poleg tega se nam obeta še Apple, ki je itak uber high tech in pa nano tehnologija, ki si utira pot v naša življenja in noben si ne upa napovedat kaj nam bo prinesla. Jst pravm dokler nau šlo za orožje, smo zmagal :beer:

    Se popolnoma strinjam! Brez orožja bi bil svet dosti bolj uživantski.. pa nanotehnologija bo precej spremenila svet, kot si že omenil...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.