Skoči na vsebino

drkalica

staroselci
  • Število vsebin

    156
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od drkalica

  1. ej kko ste lohka za tega niggerja grdga neumnga hinavskega navijal massa si res zasluž k je res "fant od fare" ne pa ta nigger :rockbrow: :rockbrow: :rockbrow: :rockbrow: :bleh: :bleh: :bleh: :roll::roll::roll: :uke: :uke: :yuck::yuck: :wtf: :wtf:

  2. Mahe dober spisano, vse kar si napisu je čista resnica in glavni downfall špila, celo do te mere da se jz osebno sploh ne dotaknem več kampanije ker raje zabluzim tist čas za gledanje skozi oken.

    Morem pa rečt da me je multiplayer pozitivno presentu. Okej sprva sem se res spravu nabijat nek random ranked quick TDM in verjetno kasiru mute od vseh soigralcev v teamu ker je tuk buč bilo in nasploh completely fucking boring. AMPAK pol ko mi je dopizdl in sem dol šel sem pa slučajno našel neke nemce v private matchu oz. pač nonranked in tam je bila pa res štala. Tipi so baje nek klan oz pač folk ki je skup nabiju že prvi FC na boxu in si tipi delajo custom mape IN TO KAKE MAPE, nekatere so boljše kot kake COD4 res je reku en da vseh 10 mudelov dela lastne mape in pol sami igrajo ampak to ni vse, nismo igral nobenga bednga TDMja al pa nevem kaj ampak tipi te mape delajo prav kot neke scenarije...čak nadaljujem kasnej neki nujnga

    a lahko nadaljueš
  3. uspe vsaj prijavit kako napako? ali moraš reštartat konzolo?

    probaj ponastavit network settings na xboxu, nato skušaj naredit connection test (ki bo neuspešen), potem pa spet vnesi vse pravilne nastavitve pa spet probaj.

    ne ne prijavi napake ampak moram čisto restartat konzolo.Bom probu to k si reku pa povem

    PS: evo sm naredu pa spet zašteka.Tm k je una pokončna konzoolca k tisti krogci grejo okrog mi zašteka in morm resetirat a kdo kej we no :crybaby: :crybaby: :crybaby:

  4. Spet mam en problem.Če xbox pržgem pa račun powežem z internetom mi xbox zamrzne.Če pa ga ne vštekam v internet pa dela normalno.ali bi kdo vedel kaj je narobe :puppy::puppy: dejte no a bi mi kdo lahko pomagal
    lejte vem da sm tečen in upam da ne zamerte sam to mi res para živce a res noben ne ve
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.