Skoči na vsebino

cipi

staroselci
  • Število vsebin

    18
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od cipi

  1. In kako si že lahko preveril če zadeva resnično deluje pri Pop verziji? :headscratch: Kolikor vem igre še ni možno kupiti.

    to me pa zdej preveč prašaš... vsa zadeva je bila darilo za RD :beer: Tako da letos se obeta ena huudaaa zurka z novimi mikrofoni...

  2. :crazy: počasi :D še en fanatik...

    mikrofone se kupi v big bangu (cca. 50€) :) sicer so res taki kot izgledajo na uradnih slikah

    http://www.kotaku.com.au/SingStar_WirelessMic_140808.jpg

    je pa tko... dobiš zraven en "spliter", ki ga priklopiš na USB vhod, mikrofoni delujejo :love::love:

    baterija: ni mal manjša napaka :D zravne dobiš 4 sony baterije AA, ki se ne dajo filat, pač ko crkne daš notr nove (to pomeni, da je dobro če jih imaš vedno na zalogi, sploh če si tak freek ko mi) :rock:

    S ps3 kontrolerjem je tko... vse tastari singstarji rabijo kontroler :D

    tale verziaj http://www.amazon.co.uk/SingStar-Pop-Game-Only-PS3/dp/B001U3Y2VO ga pa ne rabi... deluje, preverjeno :cool:

  3. Kveščn za frike :) ok mamo account US, pa delamo na tem da bi potegnl dol komade. Mamo Viso (pač kolega prijazen posodu), pa k mormo utipakt info kartie, pač imetnika, pa vse... nakonc praša za billing adress, k more bit identičen tistemu na katerga je napisana kartica. Account in s tem tudi sing store je "zaklenjen" na US region... wtf to nardiš da dela :) zdej mam dost branja forumov, pa iskanja info, pa pojma nimam kje sem naredla pregreško. A mi lahko kdo pomaga??

  4. tle je govora samo o naročanju iz UK al pa US več ali manj....

    zanima me, če kdo ve kako je z igricami kupljenimi na nemško-govorečem področju (npr. Avstrija). Ker za PS1 in PS2 so ble sinhronizirane, nemščina ni moja jaka strana, pa se grdo se mi sliš... kako je z igrami za PS3? a lahk daš select language.

    Sem tam spraševala prodajalce, pa se jim ne sanja. Predvidevajo da so v nemščini in da se ne da izbrati jezika, bil je pa čist presenečen nad mojim vprašanjem :) pa je bil bolj zelen :crybaby:

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.