Skoči na vsebino

blaster

staroselci
  • Število vsebin

    21
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od blaster

  1. Ojla, doma imam PC Medion Akoya, kupil sem ga mislim da okoli leta 2010. Original je bil naložen Windows Vista, računalnik je delal brezhibno. No letos pa so se začele težave.. Če računalnik vgasnem ali pa ga resetiram se nikakor več ne zažene. Ob poskusu zagona spusti približno 8-10 zaporednih piskov, računallnik sicer deluje, vendar je na ekranu kar tema, kot da računalnika sploh nebi prižgal. No, mislil sem da je kak virus, zato sem ga sformatiral in naložil original osmico, vendar težava ni izginila. Računalnik sicer po ogromnem številu poskusov uspem zagnati, vendar si lahko predstavljate da je zelo moteče..

    Upam da mi lahko pomagate :)

  2. Ima kdo izkušnje s igralnimi volani za PC (verjamem da imate :razzy: )? Malo sem gledal pa se mi najbolj dopade tale

    Se vam zdi dovolj dober? Pri katerih racing igrah pride najbolj do izraza, če imaš volan?

  3. Pozdravljeni.Nameravam kupiti memory kartico za ps2, vendar me zanima ali se bolj splača kupiti 8MB ali 32MB glede na to da je 8MB cenejša me bolj privlači.Ali se z njih da brisati?In koliko bi lahko shranil nanjo.

    LP

  4. Aha tnx.Mogoce se vam zdijo moja uprasanja neumna sam zame bo to prva konzola in nevem nic :( .No pac sem slisal da ce na LCD monitorje priklopis PS je slika zmazana...Ali je tako tudi na LCD TV-jih?

    Hvala za vse odgovore :car:

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.