Skoči na vsebino

Perme

staroselci
  • Število vsebin

    12
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od Perme

  1. "kak te ni sram, da piratiziras taki spil kot je gt5 "

    @Metalord666: z največjim veseljem bi plačal polno ceno te odlične igre, jo igral preko interneta in updatal. Ampak ker to pomeni konec vseh ostalih back-upov, je pač temu tako.

    lp

  2. Je že kdo probal "signat" z omenjenim key-em? Mogoče kak quick how-to tutorial?

    @sejmon: sem uspešno zamenjal trdi disk na svojem PS3ju. Je bilo potrebno vstaviti USB z min. 3.41FWjem. Očitno moraš vstaviti enakega, kot je bil na prejšnem disku. Ni bilo nekih komplikacij.

    lp, perme

  3. Malo offtopic vprašanje: Imam FW 3.41 v PS3 40gb. Zaradi želje po igranju varnostnih kopij špilov, ki zahtevajo zagon iz internega diska bi kupil 500gb disk in ga zamenjal. Po nekaterih forumih sem zasledil, da je ob vstavitvi novega diska potrebno naložiti FW 3.50? Ali se da temu kako izogniti, nebi downgradal če ni nujno potrebno. Imam Amaze USB Modchip PS3 USB key.

    hvala za pomoč,

    lp

  4. Lep pozdrav,

    uporabljam PS3 media server in moram reči, da me je najbolj navdušil od vseh streeming programov. Super podpira podnapise, deluje brez problemov...ga priporočam.

    Imam pa eno vprašanje glede podnapisov pri DVDjih. V shared mapi so DVD filmi (Video_TS direktorij), ki imajo slovenske podnapise. Kaj moram nastaviti pod "Transcoding settings"-->"audio/subtitles language prioritys", da mi bo spoznalo SLO podnapise. Ali z drugimi besedami kakšna je končnica slovenskih podnapisov v DVDju?? (angleške mi prebere brez problemov!)

    hvala za odgovore in pomoč

    lp andrej

  5. Lep pozdrav,

    sem novopečeni lastnik PS3 pa me zanima če zadeva z US accountom za nakupovanje iger prek PSN stora z mastercardom/visaelectronom še vedno deluje?

    hvala za odgovore

    lp perme

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.