Skoči na vsebino

makg88

staroselci
  • Število vsebin

    300
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    1

Zapisi od makg88

  1. To igro sem začel enih 8x od začetka pa nisem imel volje igrati dalje po tistem ko pozvoniš prvi zvonec...Neprivlačna igra, preveč dark, pride mi naprej kot da bi silent hill posilil skyrim...Moje mnjenje drugače je igra res top...

    Tu se igra še niti nena prav začne, jas vem da zmerom bolj ko sem špilal zmerom bolj sn not padal, ko sn prišo do konca sem mogo še it enkrat skos na ng+ ker mi je bil res zakon špil, v drugo sn dokončal igro v slabih 20 urah in se mi je zdela dosti lažja , ker ti oprema in vse ostane. Se že ve mogoče kdaj pride dlc?

  2. Tole pa je res zakon špil, sem ga končal včeraj v slabih 60 urah.Meni je tole osebno eden najboljših in najtežjih špilov kaj sem jih igral na xboxu :) vzdušje, bossi, okolica vse je res hudo :drool: škoda ko ni demon soulsa na xboxu al pa kakega podobnega špila:( zaj pa upam, da pride kak pametn dlc..

  3. dej tole ti mal več napiš. sploh ne maraš gearsov? ker honestly ne vem kako naj bi bil sp razočaranje. boljši kot v dvojki. več sovražnikov, več orožij, več karakterjev, bol eksplozivno. edino kar je mene razočaralo je lahkost. sam zato imam pa insane.

    Ja sploh nemaram gearsov ne, zato pa sn špilal dvojko 400 ur pa še več... pa enka mi je bla en najjačih špilov sploh, pač ni to to. sn pričakoval malo več.. lahko bi blo malo več šefov pa lahko bi bil kaki še neviden ;) polek tega nevem kaj je bolj eksplozivno? to da iščeš fotra cel cajt ? meni je to bolj tak ne začetek je še bil najboljši zadna 2 akta pa sn skoro zaspal polek, sam to je sam moje mnenje tak da se veš.. če je tebi zakon hvala bogi ;)

  4. Nvem, kar se pošiljk tiče pri meni zmaga Amazon. Vse kar naročim, dobim v 2 delovnih dneh.

    Pol pa poštar pusti paket pred vhodom v bajto

    v dežju, ki ga nese direkt gor

    zlobna bitja teli poštarji, zlobna.

    Jas zmerom dobim v 5-7 dneh, zaj ko sem prednaročil girse sem mislo da bojo poslali, da dobim na dan izida sam očitno spet isto sranje :S upam da dobim vsaj do jutre drugač pa si naj nekam vtaknejo vse skup :x

  5. Glej:

    1.Gorgon je zdej ratal avtomatski uzi...tko da je cool...awsome če maš ščit/meso .

    2.Če Boltok active reloudaš in zadaneš vsaj malo poškodovanega nasprotnika da hedšot.<------Best gun.Period.

    3.Snub pa itak šopaš vsakič ko nimaš zgoraj omenjenih pištol.

    Tko naj bi bil plan...bomo vidli...kao :D

    Ja to je res ja, sam vseeno se še najbolj varnega počitim z gnasherjem v roki :D

    • za (+1) 1
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.