Skoči na vsebino

milan5

staroselci
  • Število vsebin

    469
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    8

Zapisi od milan5

  1. Na hitro ti lahko razložim kako imava midva s kolegom. Kolega je ustvaril us account ki si ga deliva. On ima ta account kot primary na svoji ps4 tako da lahko igra z svojim accountom, jaz pa pač igram s tem skupnim accountom.

  2. Splača se imeti in SLO in US račun. Dostikrat so na SLO storu razne akcije, ki jih na US accountih ni. Če kupiš fizično igro v SLO in je zraven DLC, ti bo ta koda delala na evropskem računu. Če imaš na konzoli aktiviran PS+ na US računu, lahko igraš igre tudi na SLO računu, vendar si moraš naštimati še US račun kot primary na konzoli.

  3. eno vprašanje...trenutno imam na ps4 UK račun, sem pa sedaj opazil da ima US kar ugodnejše cene...sploh za ps+...zanima me, če si jaz naredim US račun, lahko potem normalno kupujem na ps storu vse in bo tudi delovalo? in kako je z fizičnimi igrami, kupljenimi pri nas? Slovensko viso od Abanke bi sprejelo za plačilo? Bi se potem glede državo računa, iskali tudi serverji za multiplayer, ali bodo vseeno evropski? (za lag me zanima..)

    hvala za odgovore!:)

    Sent from my iPhone using Tapatalk

    Kar se tiče plačevanja na US računu, potrebuješ ameriško kreditno kartico ali pa ameriški paypal račun. Kar se tiče igranja z US računom, igraš normalno brez kakršnegakoli laga.

  4. Tip ne dela druzga kokr 3/4 cajta samo "joka" kaj mu v single playerju ni všeč. Pa ni mu všeč k je mal orožij za odklent ( v BF4 jih je pa 3x preveč in se uporablja ena in ista puška), pa ni ql k se slap v bajti ne unič pa take fore. A v BF4 ko s tankom nažigaš v hrib, ratajo luknje in se posledično podere hrib? NE. Pa spet ni prov, k ni levolution-a, a v BF4 na začetku in tut še zdj, ko pride do levolution-a, začne štekat vse skupi. To je samo moj mnenje :D

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.