Skoči na vsebino

Bench

staroselci
  • Število vsebin

    10
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od Bench

  1. Zanima me, ali kdo ve, kdaj pride odklep LT+ 2.0 ven? zaenkrat so najnovejši odklepi 1.91., 1.92...

    Ravno danes sem na twitterju prebral, da so že opravili nekaj uspešnih testiranj, tako da verjetno v roku nekaj dni/tedna...

  2. Domnevam, da si v SLO tako, da ping je tak, kot ga imaš.

    Sem v SLO, ampak dvomim, da je ping enak ne glede na to v kateri državi je host server. Verjetno ti potem v igri išče serverje iz tiste države, katero si izbral ob registraciji računa. Ali pač?

  3. Pozdravljeni.

    Imam eno vprašanje glede XBL. Zanima me, kako točno je z nakupom Gold naročnine. Razumem, da ni na voljo v SLO in da je najbolje izbrati UK, zanima pa me če lahko kupim Gold kar preko MS uradne strani, ali je bolje kupiti posebej in uporabiti kodo ali ni važno?

  4. Bah... Vceraj mi je po 7 minutah igranja cel zaslon prebarvalo v belo, ko pa sem ponovno prizgal Xbox, pa je javilo napako e74.

    Na internetu sem nasel kup trikov kako spraviti zadevo v delovanje vendar mi ni uspelo. Ko sem izgubil zivce pa sem pri snemanju hladilnika (tistega kriza zadaj) poskodoval en mali upor. Od takrat naprej pa mi se napake e74 ne javi.

    Sicer bi lahko spet naredil stik z tistim delom, vendar nimam vec volje, ker zadeva tako ali tako sigurno ne bi vec delovala.

    Ce kdo hoce kupiti poceni kontroler (brezzicni), 20GB trdega diska, slusalke za online chat naj mi javi.

    Hvala.

    Jaz sem zainteresiran, tako da te prosim če me lahko kontaktiraš, ker jaz sem ti poslal ZS, pa na žalost še ni odgovora...

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.