Skoči na vsebino

Smacky

staroselci
  • Število vsebin

    27
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od Smacky

  1. No, dobro da sem vprašal, ker nisem nikjer zasledil da je možno streamati s podnapisi na x360 in da ps3 mserv deluje z x360. Glede spletnega igranja, pa vem da je treba plačat. Važno je samo, da mi ni potrebno kupovat novih iger za to početje. ^^

    še enkrat hvala,

    m

    Optimist. Ravno sedaj, ko se bana vse po vrsti, ki imajo shekan xbox. :lol:

    Najbrž je mislu rabljene igre, ne piratske.

  2. V windows 7 greš v Control Panel -> Network and Internet -> HomeGroup, obkljukaš kaj hočeš zašerat, nato maš pa spodaj "Choose media streaming options" pa tm nastaviš kam hočeš streamat. Xbox je bil že avtomatsko na tej listi (pri meni) sam moral sem dat na allow.

    Nikjer na google nism našel tega, pa sm se podstopu sam najdt... ni ravno najbolj očitno :beer:

  3. Osebno mislim da sta (če odštejem cod4) imela originalni CoD in dodatek UO najboljšo MP igralnost. UO je tudi imel vozila, samo na veliko večjih mapah kot ima WaW, kar se je izkazalo za zelo zanimiv gameplay (vsaj zame). WaW ima premajhne mape. Killstreaki pa gameplayu ne pripomorejo prav veliko. Prepričan sem, da bi malo večje mape veliko pripomogle k bolj edinstveni igralnosti, ne pa da so CoD4 le spremenili v drugo svetovno vojno.

  4. Meni osebno je igra zelo všeč. Zanimiva zgodba, dobre ideje, odlična glasba. Skratka, igra ki sem jo čakal že dolgo časa! Edina večja pomanjkljivost je, da ne moreš skakati.

  5. V glavnem, razočaranje do konca.

    Še vedno je zakon COD, ne glede na verzijo, takoj za njo pa Wolfenstein ... ki so pa ga posrali z znanstveno fantastiko, ki so jo vrinli v čas vojne.

    Ne da mi je wolfenstein posebno povšeči, ampak že wolfenstein 3d je mel znanstvenofantastične elemente.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.