Skoči na vsebino

matolife10

staroselci
  • Število vsebin

    26
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od matolife10

  1. Varnostni certifikat strežnika še ni veljaven!

    Poskušali ste priti do www.game.co.uk, vendar pa je strežnik predložil certifikat, ki še ni veljaven. Na voljo niso nobene informacije o tem, ali je certifikat vreden zaupanja. Google Chrome ne more zagotoviti, da komunicirate z www.game.co.uk in ne z napadalcem. Prepričajte se, ali sta ura in časovni pas v vašem računalniku pravilno nastavljena. Če nista, popravite nastavitve in osvežite to stran. Če sta nastavitvi pravilni, vam priporočamo, da ne nadaljujete.

    To napiše če nadaljuje mi pa stran odpre kr nek ...

  2. eh js rabm master card :) se najbl spoznam matka se nespozna bom kupu tam celo za 20€ recem ona ne dobro bom pa kle rableno za 30€ xD faq ej. pa se nek omfg zmer k grem na kaksno stran mi pise celikat ni veljaven ko grem na game.co.uk/basked d bi upisu pa mi to napise ali pa tam k mas naslovnico HTTPS mi prečrta pa kr neki odpre...

  3. ja hvala sm da ni nič narobe k mi je čudno pod contact info. d bi se kej sploh vezalo na to. sam tist LIVE ID sm dau pa slovenija k spremeniš lahko. druzga nebom naredu kr mam na pcju že 10,530 raj se čez okno vržem :)samo d ni nč narobe k eni tok kopmlicirajo so rekl d mi bodo samo ameriski serverji delali al pa d bom imel več pinga na EU serverjih pa take fore.

  4. aha no hvala mam pa eno uprašanje ne najdem teme ki se veže na moje uprasanje sam odg rabm. js sm si profil ze doug nazaj naredu na xbox.com in sm dau pod contact infromation d sm iz US(amerike) mi bo zdej kej lagalo v EU igricah al to sploh nima veze z igricami online.?

    Hvala za odgovor

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.