Skoči na vsebino

mistress3riple

staroselci
  • Število vsebin

    805
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

  • Dnevne zmage

    4

Zapisi od mistress3riple

  1. Da še jaz prislonim svoj piskerček (že celo večnost me ni bilo tu)....

    Igra je res fenomenalna

     

    Spoiler

    Na začetku res sovražiš Abby, ko ubije Joel ampak skozi igro jo počasi razumeš in počasi prihajaš na njeno stran. Ona se vmes spremeni, ko Ellie še vedno žene samo želja po maščevanju. Razumeš tudi Ellie ampak na koncu gre v totalno skrajnost.

    Pri zadnjem boju med Abby in Ellie nekaj časa nisem pritiskala gumbov, ker nisem želela, da Ellie zmaga. Dejansko sem kričala v igro, da naj se Ellie že izbudi in naj bo tisto prisrčno dekle iz 1ke. Naj pusti maščevanje, ker to nikamor ne pelje. In resnično sem upala, da mi scenaristi niso uničili karakterja 😉 Ko je končno le izpustila Abby, sem se prav oddahnila in si rekla. Tako, to je prav. Odpuščanje.

    Glede zadnjega prizora na farmi. Moram rečt, da sem jaz takoj opazila, da ima Ellie zapestnico, prej  je pa ni imela. Sem se že spraševala, kaj bi to pomenilo in ko je stopila v hišo in ni bil presenečena...nekako menim, da lepo živi v Jackson z Dano in JJ in da je šla samo malo nazaj.

     

    To, da je Abby bila nabildana se meni ni zdelo čisto nič narobe in čudno. V takšenm svetu in glede na to, da jo je na začetku gnala samo želja po maščevanju, se mi res ne zdi čudno, da bo ženska tako močno natrenirala svoje telo.

    In še glede Lev-a. Ja, je transmoški in pika. In to, da ni sam nikoli o tem govoril, še ne pomeni da ni. To je stvar posameznika in ni njegova dolžnost (in dolžnost scenaristvo), da to pojasnijo. On je Lev in pika. Je moški. Glede na to v kakšnem svetu smo sedaj, kjer je LGBT+ še vedno zelo na udaru, ni nič čudno, da so ga želeli ubiti v tako vernem kultu. Sploh, ko si v vasi izveš, da so jo (ja, takrat je bila še ona) hotli poročiti s starešino. Samo vprašanje je, koliko je bila ta starešina stara. Lahko samo sklepamo, da ni bil mladostno mlad.

     

    V glavnem, igra mi že dolgo ni pustila tako močnega vtisa in hvala bogu, da naslednji petek pride ven Ghost of Tsushima, ker bom lahko malo nehala misliti nza TLOU2.

     

    • za (+1) 3
  2. Zakaj sony ne naredi ps3 compatibility za ps4?

    Res no, tako bi lahko ME igrala, ne da bi premikala špage in delala prostor za ps3 :)

    Drugace pa se najbolj veselim ME Andromeda, sledijo Deus Ex, Tomb Raider in Dishonored 2.

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  3. 5000? Jaz sem lvl5 in sloz lootam in imam vsega skupaj komaj 90. Imam se ene, pri katerih mi pose da jih moram na banki zamenat.

    Junk prodas? A ni tam ta desmantle za crafting? Jaz prodajam navadno orozje. Se armor si ne upam, se ga bom mogoce rabila kasneje, ko najdem kaksen engram.

    Do sedaj kar zmagujem gwent, pa imam samo prvi set 22 kart. Pri ostalih se nimam polno in z njimi ne morem igrat

    Sent from my iPhone using Tapatalk

  4. šit, pozabila sem kupiti gwent karte v White Orchid, pa jih ne morem več. :( sem čisto pozabila z innkeeper komunicirat :D sem delala bolj side misije in potem kar na enkrat sem končala prologue.

    te osnovne karte so en šit :)

    Pa mislim, da sem pomotoma zacetni armour prodala. Vse mi gre narobe :) pa vedno tako pazim, kaj prodam. Ta inventory bi moral biti bolje osnovan.

    No ja, itak bo enkrat se en play padu na visji stopnji, ker sedaj igram na najnizji. Prvi play pri meni (pri kateri koli igri) je vedni nizja stopnja, da lazje uzivam

  5. mateii: kje si to prebral:

    "If you have the PS4 version of the game but want to carry over your choices from the previous games, there should be scenario in the beginning of the game which allows you to carry your choices."

    in kaj točno naj bi to pomenilo? jaz sem witcher 2 igrala na xbox360. no ja, pa sja dvomim, da ornk vpliva na igro. vsaj ne tako kot ME :) (pa še tam si potem pogruntal, da ni kaj dosti vplivalo)

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.