Skoči na vsebino

greyshark

staroselci
  • Število vsebin

    19
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od greyshark

  1. Pozdravljeni.Sedaj igram na FIFI 13 3. sezono.Do zdaj sem lahko igralce prodajal in kupoval brez problemov.Sedaj pa ko kliknem na sell players se igrica sesuje.Ko pa kdo hoče kupiti kakega igralca poteka vse brez težav.Imam windows 7.Zanima me če se da to kako popravit?

  2. Na mojem prenosniku je začela večina programov zafrkavat.Namreč ko kliknem na en program recimo internet explorer se mi prikaže tisto "obvestilo" ki me sprašuje s katerim programom naj to odpre.To se prej ni dogajalo.Pa še nekaj pred kratkim s em kupil igro nfs hot pursuit in ko vstavim cd in kliknem install se enostavno ne zgodi nič kaj bi to lahko bilo.Prosim pomagajte.

  3. Jaz imam en problem.Imam psp 2004 verzijo 3.71 m-33.Ko ga prižgem se zasliši tisti zvok od pspja potem zašteka in cel sistem dela

    res počasi in ko downloadam kakšno datoteko na psp pa jo vleče gor 3x počasneje kot prej.Igrice delajo normalno razen nogometa (kateregakoli),nhl,...V glavnem te igrice ko imaš pregled nad vsemi igralci se nekako vlečejo.Tega psp ni delal dokler ga nisem enkrat v omaro dal pa je bil tam kakšen mesec potem pa je začel to delat.Kaj bi to lahko bilo.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.