Skoči na vsebino

hijackerr

staroselci
  • Število vsebin

    14
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od hijackerr

  1. Pozdrav!

    Verjetno je že bilo odgovorjeno parkrat, ampak pravih odgovorov nisem nikjer našel:

    1. če v svoj xbox vstavim usb ključ na katerem je nek dvix film s končnico .avi mi ne predvaja podnapisov, gledam ga na predinštaliranem programu za predvajanje takšnih datotek. film dela normalno le podnapisov ne zazna. This function is not avaliable. Ali imam kdo kakšno idejo?

    2. Kako je mogoče najlažje povezati PC (notebook) in Xbox brez kabla, ali je sploh mogoče? Imam wirless anteno na xbox-u in oba sta "priključena" na isti wifi router.

    hvala za odgovore

  2. to se je pri men naredilo isto in to čez noč , sem jih klical v anglijo pa mi ej tip mutil in delal nehe checke, pa je na koncu samo rekel "I am so sorry please make you new account for xboxlive" tako nekako. V glavnem s prejšnjega profila ne morem niti točk preneset, škoda...

  3. igram nekaj skoraj vsak dan, ni mi pa jasno glede vseh nastavitev pušk, katere kombinacije so vam najboljše

    PS: meni konekta tudi izven local serverjov, vsaj danes je bilo tako

  4. V tem času kupujem microphone za karaoke ker se bliža novo leto pa me zanima mnenje tole http://www.amazon.com/gp/product/B002EWD09A/ref=ox_sc_act_image_2?ie=UTF8&m=A2T3J3BKLB2UB4 in glede karaok za tole http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/lips-number-ones-software-only/10051294.html .

    Glede Kinect, ki ga prav tako kupujem pa mislim, da je tole ok varianta http://www.mediamarkt.at/mcs/catentry/KINECT-Sensor-inkl.-Kinect-Adventures-fur-Xbox-360,10255,27674,153057.html

    Prosim za info, če kdo kaj o tem, hvala.

  5. Pozdravljeni!

    Ali kdo ve kako bi si uredil nazaj angleški jezik, ker mi znova in zvoa na xbox live meče na češkega. Kljub vsemu da nastavim levo zgoraj na united kingdom, a ve kdo kje bi se dalo to spremeniti?

  6. Pozdrav!

    Končno sem našel forum, ki sem ga kar nekaj časa iskal. Že kak mesec igram black-ops in me zanima, če ima kdo interes igrati privat tekme malo za zabavo, sam sem se že malo naveličal skakati po public serverjih.

    lp

    hijackerr

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.