Skoči na vsebino

LtMarky

staroselci
  • Število vsebin

    34
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od LtMarky

  1. In kako postanem BAR član? Jaz bom igral na PCju ampak trenutno me ob živce spravlja, saj se dost sesuva in ob tem zgubiš vse, kar si v igri naredil... Upam da bodo kmalu popravili...

  2. Bom kar tukaj napisal, da z bf4 nameravam narediti BAR platoon na PCju, tako da vsi ki igrate tudi na PCju, mi javite na battlelogu - pikm5

    To bi bilo super, da bi imeli platoon na PCju. Sem se ti že javu na battlelogu.

  3. lp

    mene pa zanima, če ma kdo kake izkušnje z siol boxom na večih televizorjih??

    s tem mislim da imaš samo en siol box pa ga lahko gledaš na 3 4ih tvjih, stem da ne rabiš kupovati siol box s al pa kaj podobnega..

    zanima me predvsem če se da kak prek ruterja vezat pa če je že kdo to sploh probal in mu je uspelo..

    hvala za vaše odgovore

    lp

    Jaz imam na Segam sprejemnike povezan preko switch-a. Potreboval pa boš za vsak televizor svoj sprejemnik. Pa switch naj ne bo najcenejši, saj boš imel problem s sliko.

    Lp,

    Marko

  4. Ali pa se odločiš za BF4 na PS4 ali naslednjem Xbox-u, kjer bo skoraj definitivno tudi kar 64 igralcev. ;)

    Problem je, da mi kontroler pri PSjih ni všeč... bomo videl, če me naslednji xbox prepriča...

  5. @LtMarky Evo naroču in dubu.Super je. Samo me je mal zezala povezava. xbox wirelees je W7 prepoznal, kontrolerja za xbox ,pa ne.No na koncu vse dela kot mora. Sam, ga uporabljam samo v heliju jetu,tanku.. pešadijo pa furam na miško +tipkovnico .Sem probu z gamepadom pešadijo,pa ni šlo,pa že tko nisem neki dober B3 player. Pride pa zelo prov za druge igre Šport ,dirkačine, HAWX II..v glavnem vse špile zazna . Dobr ,da si povedu za to,ker sem imel v mislih nabavt nov gamepad,to pride pa veliko dražje ,pa še vseh iger -določeni ne podpirajo. TY za info :)

    Jaz igram vse samo na kontroler in sploh ni slabo... No priznam, da je miška+tipkovnica bolje ampak užitek igranja je pa dosti boljši s kontrolerjem, ker ti mal trese ko streljaš... Ima pa eno slabost, da ko baterij zmanjka, se samo ugasne in potem samo čudno gledam v monitor, zakaj se nikamor ne premaknem :)

    Nisem pa verjel, da je pa tako velika razlika med igranjem z 64 igralci(PC) in 24 igralci (konzola). Tako da mislim, da bom BF4 kar za PCja naroču :)

  6. ma očitno ga neki serjejo..zdele vlečem dol,prej sploh ni blo DLC-ja END GAME,šele zdej ga je pokazalo in ga vlečem dol.

    LtMarky a ti špilaš z xbox kontrolerjem in si samo dokupu reciver al kako. INkje si ga dubu oz.kupu.

    lp

    Točno. Dokupil sem tisti 'Xbox wireless reciver for Windows' v Goblinu (okoli 20 eur) in pobral najnovejši driver iz MSja. V BF3 ni potrebno nič nastaviti,

    saj so mapiranja identična kot na xbox-u. Tudi trese kontroler enako kot na xbox-u. Sem se pa bal, ker sem bral, da je bolje imeti tistega

    na žico, pa moram povedat, da do sedaj nisem imel problemov. Igram pa izključno na kontroler, saj mi tipkovnica + miška ni po godu.

    Lp.

  7. Tud sam nameravam kupt novo konzolo, le ,če bo podpirala vsaj 32 vs 32. Šele sedaj, k špilam B3 večinoma na PC-ju,imam občutek na xbox-u, kako vse je "prazno" oz. mirno na bojišču.

    Upam na vse najboljše,sem pa bral ,da bo grafični "srček" poganjau PS4 IZ LETA 2007,7800GT V tem rangu ,no upam ,da se motim.

    pa še današnji update :

    http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/

    Do včeraj sem jaz igral BF3 samo na xboxu sedaj pa sem kupil še za PC in sem presenečen, kako bolj intenzivna je igra...

    Mi pa ni bilo všeč igrati z miško+tipkovnico in sem zato kupil še tisti reciver za xboxov kontroler in je super. Sem mislil,

    da me bodo zmleli, ker igram z kontrolerjem pa ni res... sem med boljšimi...

    barocco74: sedaj bova lahko kakšno skupaj odigrala :)

  8. >http://www.youtube.com/watch?v=WVIhmotp1jw

    ..........................................počasi bo igranje postalo bedno zaradi takšnih bedakov,kot je tale na videu,......dice bo treba nekaj naredit tudi v tej smeri.....:headscratch:

    Zaradi takih je jaz nočem igrati na PCju.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.