Skoči na vsebino

wave

staroselci
  • Število vsebin

    16
  • Pridružen

  • Pretekli obisk

Zapisi od wave

  1. Bodmo iskreni. Če bi apple naredu konzolo bi poownal. Predstavljaj si itunes app store. Poleg tega bi z lahkoto biu publisher za exclusive igre. Sej vidiš da imajo v vsakem filmu iphone in ipade itd. In še apple in valve so par mescov nazaj vidli na skrivnih meetingih. Nikoli ne veš. Sam 4 konzole je že skori preveč. Čeprav sonyja itk ne rabmo. PS3 je polom in njihovih 6,4 miljarde $ izgube v lanskem letu to še samo dokazuje.

    Apple ni first party developer. Tako da lahko pozabiš na exclusive AAA igre. Third party ja, sam te so tudi na ostalih platformah. Sploh so pa znani po tem da imajo vse overpriced.

    I can see it now: Overpriced Apple TV/gaming platforma z casual "angry birds" igrami in integracijo z iphoni/ipadi. No thanks. I like my Halos.

  2. Na letošnjem E3 je bilo vredno samo 3,5 sekundni video vložek novih girsov, vse ostalo je sekret tako kot pri Microsoftu in Sony.

    Čas je da šiptarji:applecomputer: naredijo konzolo.

    post-4514-144771017983_thumb.jpeg

  3. Kaka žalost, kaj se dogaja zadnja leta v industriji. Meni se zdi, da studii ne premorejo niti kančka kreativnosti več. Ne morem rečt, da sem prav presenečen nad to novico glede Gearsov, mislim valda bo mogo bit še nek del nekje enkrat. Ampak res, jaz mam tega že prek glave. Kaj, kr 15 let nazaj bomo šli? Kolk sta bla pa Cole in Baird stara v trojki? 35 max po moje, torej bomo gledali v tem "novem" delu neke najstnike al kaj? Kdaj bo pa pol mel Cole cajt bit zvezda onega njihovega trash fuzbala? Sej ne vem, če je vse skupaj uradno al ne, ampak mi pa smrdi na ful. Poleg tega še class based multiplayer, ki si ga za boga v tem trenutku ne znam predstavljat... Meh, to ni vse skupaj nič po moje.

    Gears of War so Michael Bay gaming industrije. Važno da zgleda dobro pa so vsi takoj mokri. V franšizi kjer te poje gigantski črv, in kljub temu preživiš, anything goes.

    Pričakujem 'epic' tease na Microsoftovi konferenci in release date for next spring.

×
×
  • Ustvari novo...

Pomembno obvestilo

Z uporabo spletišča se strinjaš s Pogoji uporabe.